Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor ofte er det normalt å ronke?


Gjest ronkeronk

Anbefalte innlegg

Gjest ronkeronk

Jeg lurer på hvor ofte det er normalt å ronke. Har en mistanke om at jeg kanskje begynner å bli avhengig . Vil ikke si hvor ofte jeg ronker før jeg har fått noen svar her.

 

En annen ting: Jeg liker best å ronke uten å dra huden helt bak hodet. Er dette uvanlig?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hver dag er vanlig. Fra man er 9 til ca. 21, så er flere ganger om dagen vanlig. Etter man har passert "et-par-og-tjue" år, så minsker trangen av seg selv. (Teit.)

 

Jeg gjør det vanligvis uten å ta forhuden over hodet, men kan like gjerne gjøre det med også. Det er en smakssak. Jeg har inntrykket av at alle gjør det med forhuden. Som var på spørsmålet, det er ikke unormalt sånn som du gjør det.

Lenke til kommentar

Trur nok det er forskjellig fra alder og hvilken perioden man er i livet.. Er man 10-20 gjør man det så ofte man kan.. Er man i forhold blir det naturligvis sjeldnere. Noen runker oftere enn andre. Jeg trur de fleste gutter er mer eller mindre "avhengig" av å runke..

Runker man for sjelden risikerer man å få utløsning når man sover og det er ikke alltid like morsomt..

 

Om du er avhengig så finner du det ut når du ligger sammen med ei jente.. Mens du kjører på er alt du tenker på hvor godt det blir å ta en runk etterpå..

Lenke til kommentar

da jeg var 14,15,16 jørka jeg ca 2 eller 3 ganger om dagen.

skippet til og med tidlig hjem fra prøver pga læreren er litt hott så vanskelig og konse men benn i buksa. men men, det er vell vanlig slikt..

nå i senere tid (snart 18) er det vel ca 5-6 ganger i uke eller noe, kommer ann på om p0r filmene som lastes ned er noe turn on eller bare fjas :)

har det også slik at jeg har aldri slitt med trang forhud som mange av mine venner så her i gården går alt helt ned, HELT NED!! :p .

men om du ikke får den ned over hode i det hele tatt bør du vurdere en tur til lege gutt. har sev venner som har kuttet streng og "utvidet" skinn av denne grunn. så ikke være flau(lett og si fro meg da, som ikke må til legen. men stå på.

Lenke til kommentar
Nå har jeg ikke runka på 2 uker eller noe slikt.

Gidder liksom bare ikke, føler ikke for det heller.

Slike perioder har jeg også. Holdt meg i 2 månder når eg var 15 år, hadde ikke dame eller noe. Følte ikke bare for det. Så en kveld når jeg ikke fikk sove, så tok jeg meg en kjappis... Ble lenge før neste "periode" kom, for og si det slik ^^

Lenke til kommentar

Det er jo ganske normalt å runke da.. Naturens Under.. :D Når jeg er syk runker jeg noen ganger 11 ganger om dagen.. :D Men jeg tar ikke forhuden tilbake.. xDDu er ikke på en måte avhengig du bare får lysten å runke når du er kåt eller tent ellr noe lignende... Men kan jeg spørre om noe.. Før da jeg runka og da jeg sæda.. Da bare rant det over.. Men nå spruter det som F! Hva er grunnen til at jeg plutselig spruter??

Endret av Knotten07
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 9 måneder senere...
Gjest Guest_Jonas_*

jeg har en del spørsmål?

er man avhengige av ronke hvis man kan ikke slutte?

 

er man skadet seg hvis man for ganske smerte i muskle speielt i beina og i penisen når man tyser?

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...