Gå til innhold

Småprat om/rundt Age of Conan


Anbefalte innlegg

Jeg vurderer å ta opp Conan-spillinga igjen nå, og kjøpe utvidelsen. Jeg har noen spørsmål:

 

- Jeg legger nå inn originalspillet og patcher det. Er det da bare å laste ned RotGS via nett så er det klart?

- Hva nytt vil jeg merke når jeg uansett kommer til å starte ny chr?

- Hva er resouorce downloads i patcheren? Laster man ned dler av spillet avhengig av hvor langt man har kommet? Min står nå på Intro: First 5 Hours.

 

1. Tror du laster ned de fleste filer for RotGS, men du trenger ingen cd/dvd plate for å installere spillet i sin helhet med expansion.

2. Vet ikke hvor lenge du har vært borte, men itemisation er nytt og forbedret kraftig. Feats har endret seg. Preformance har blitt bedre. Mange spillere strømmer tilbake til AoC og det begynner å bli mange folk i alle områder. Hvis du kjøper expansionpack så kan du levle fra 20-40 i nye soner i Kithai (flotte områder, anbefales!). Eller har det kommet til ting som AA-xp. Gidder ikke å forklare det da dette er noe som "begynner" fra lvl 20, men du skjønner kjapt hva det er. Se på det som et slags nytt feat tre, men som er litt mer krevende. På lvl 80 har det kommet masse nytt kontent som factions og dungeons.

3. Vet ikke hva dette er, men kan tro det er noe forhåndslasting av innhold som er klart når du kjøper expansion. Tror ikke man laster spillet delvis etter progressjon.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Installer spillet.

Logg på accounten din og kjøp RotGS

Kjør spillet du installerte fra DVD og det vil patches korrekt.

 

PS, kan hende at det tar litt tid før RotGS blir skikkelig aktivisert på kontoen din, du vil da få patchene for RotGS når det er blitt aktivisert skikkelig. Om jeg ikke husker feil da. ;)

 

Alle nye chars må igjennom Tortage, men hver rase har sine startland etter Tortage. F.eks Cimmerian har Conarch Village, Khitai har Gateway to Khitai som hjemsted. Men om man er Cimmerianer f.eks så kan man komme seg til Khitai og lvle der, man må bare finne korrekt Wagoner som kan frakte deg dit du vil, enten gratis eller betale det som det koster. Når det gjelder reise til Khitai som er "langt" unna de tre andre primærstedene fra orignal spillet så koster det 11 sølv ca, men man kan også kjøre gratis som bodyguard for karavanen. Da kan det hende at man blir kastet ut en kamp eller fler for å beskytte karavanen. Som ett minigame. ;) Betaler man så slipper man potensielle kamper og vips zoner man rett dit.

Lenke til kommentar

Jeg har nettopp blitt lvl 80. Klarte og bruke det der offline leveling greiene på main charen min som var lvl 73. :p Viste ikke helt var det var før jeg merket at jeg var lvl 80. :p Så hva er det jeg kan gjøre nå som jeg er i lvl 80? Jeg tenker da bortsett fra å raide med guildet. Må vell være andre ting jeg kan gjøre og? Jeg har spillt veldig sjeldent, så jeg er egentlig ikke kjent med spillet i det heletatt, selv om jeg har hatt det siden start.

 

Jeg tenkte jeg skulle gå for PvP. Altså minigames, men det tar jo opp til flere timer før jeg kommer meg inn i en game, så noe fun å gjøre i mellomtiden?

 

Kommer vell til og starte på nytt igjen, når jeg får skaffet med expansioen. Så jeg får lært meg litt om spillet igjen. ^^

 

Jeg sluttet nesten helt når jeg kom til lvl 50-60 etter at spillet kom ut, så begynnte jeg på nytt igjen nå for et par måneder siden, og alt er nesten helt nytt. Nesten som om det er et helt nytt spill jeg prøvde.

Endret av blashyrkh
Lenke til kommentar

Hehe, såppass. :p Jeg tenkte jeg skulle grinde penger til epic mount (eller hva det heter), men det blir for drøyt da jeg har bare 10g, og det koster 150G til sammens. D:

 

Det jeg har mest lyst til og teste ut er guild fight. Dette var helt uaktuelt pga. lagg og slikt da spille ble lansert, men det har vell blitt fikset nå?

Lenke til kommentar

Hva gjøre etter at man bikker 80?

 

- Starte å spille en ny character.

- Raids med guild, evt via andre guilds eller pugs.

- Diverse level 80 instances rund omrking, flere nye i Khitai

- PvP minigames

- PvP sieges

- Farme resources til å bygge ut guildcity enda mer samt skaffe renown points.

- Hjelpe andre som ikke er lvl 80 enda, i en gruppe for å få dem opp?

- Det er masse quests som garantert ikke er utført som man kan pusle med for historiens skyld.

- Prøve å få tak i recipies (via instances og andre steder) for å kunne crafte og bruke/selge etc?

 

Og mye mer faktisk om man er litt kreativ. :)

 

Ang epic mount (Swift horse) så kan man bruke veteran points om man har nok. VP får man hver måned man har en aktiv konto, med de så kan man kjøpe teleport spells til diverse steder, mer utstyr, xp potions, feat tree reset potions, horse, riding skills etc. Veteran seller finner du like ved Tradepost i Old Tarantia (like ved portalen mot brua).

Endret av Zimon
Lenke til kommentar

Jeg har riktignok ikke spilt uten RotGS på nesten 2 år, så jeg vet ikke hvordan patcheren så ut før jeg begynte på igjen nå, men det er tre folk med masker som for meg ser ut som Khitai-folk som dukker opp når jeg starter spillet.

Endret av SuKa
Lenke til kommentar

Hvordan er spillet nå egentlig?

Jeg tenker mest på PvP og balanse egentlig.

Det som fikk meg til å slutte (spillet er egentlig dritbra)

var all gankingen. Jeg er på Fury og det var hele tiden guilds som samarbeidet for å ta meg ned. Konstant ødela quests for meg.

 

Samme greia nå ? Jeg vil egentlig være på en PvP server men hater regelsettet.

Er det muligheter for å flytte til Aquilonia isåfall?

Lenke til kommentar

Det er sykt mye ganking, og jeg fant ut at det eneste å gjøre var å angripe folk før de angrep meg. Classene er relativt balansert, selv om assassins har det litt lettere enn andre. Men det so har mest å si er hvor god du er å spille. Er vel egentlig blitt sånn at visst du møter noen ute i villmarka så blir det kamp uansett. Ble spawnganka rundt 10 ganger her om dagen av 3 folk fra en guild, men det var ikke så irriterende som en skulle tro. Det er bare å være litt positivt innstilt og å prøve å se morroa i pvp.

Lenke til kommentar

Det gjør jo bare ting verre om du også angriper med engang :p

Er irritabelt å ikke få levlet pga gankingen. Men det som er verre og problemet med MMO er at du må levle og grinde som faen for å hele tatt bli god. Tror jeg avventer et MMO hvor ferdigheter faktisk teller og ikke stats og uber sword of ultimate pokemon destiny som gir +100000 attack points.

Lenke til kommentar

Det gjør jo bare ting verre om du også angriper med engang :p

Er irritabelt å ikke få levlet pga gankingen. Men det som er verre og problemet med MMO er at du må levle og grinde som faen for å hele tatt bli god. Tror jeg avventer et MMO hvor ferdigheter faktisk teller og ikke stats og uber sword of ultimate pokemon destiny som gir +100000 attack points.

 

Hehe, conan er noe for seg selv :)

Lenke til kommentar

Det var jo det AoC i starten gikk ut å være. Ett MMO spill hvor skills og feats betydde mer enn utstyr. Og det fikk Funcom masse pepper for, folk ville at utstyr skulle telle mye mye mer. Så Funcom rebygget hele systemet og utstyr teller mye mer enn ved launch, så de møttes litt på veien i forhold til hva mange brukere ønsket seg.

 

Ja Funcom tok i litt vel hardt i starten for ett såkalt Epic T1 weapon og det samme våpenet i T2 utgave, så var det veldig lite som skilte dem. Nå betyr våpen mer og du merker at du får bedre utstyr, men allikevel så er AoC veldig avhengig av at du har en bra build og faktisk kan spille character class'en.

 

Men jeg mener å huske at Secret World blir ett MMO spill uten levelbasert. Sjekk ut Secret world trådene og fortsett debatt om det spillet der. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...