Gå til innhold

Småprat om/rundt Age of Conan


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
hei jeg har nettop startet kontoen min igjen, med de gratis ukene.

 

men når jeg logget på no så kom jeg på at jeg har nesten ingen quests i boken min, mener jeg har gjort de fleste til min lvl( 63). 

 

er det kommet noen nye områder eller quests til min lvl det siste året? yrmirs pass er litt for lav lvl

 

eventuelt er det noen steder som er bra til å grinde mobs? pulle sånn 5-10 om gangen?

 

 

 

takker så mye for svar

Ymirs pass har en stor dungeon med mye bra loot som er for level 63+, du må bare få gjort pre-questene, noe som ikke burde være så vanskelig. Etter at du har gjort det så burde du være level 65+ og kunne ta flere av questene i Atzels app. Når du blir level 69-70 kan du dra til kheshatta, og common district ca på level 75.

Lenke til kommentar
Ja har tatt den bossen en del ganger.

Du har 8 min fra dere entrer xibaluku til dere må downe den bobble bossen med bikkja (boss 2)

Da skal en av de i gruppa få en skalle i inventory.( har ingen den, har dere vært for trege)

 

Så må dere cleare til og med bossen som spawner skjellet (husker ikke navnet)

på ca 30 min. (eller var det 20 min)

Dette er ikke mye tid så lite rom for feil her.

Alt må gå smurt og dps på topp.

Etter den bossen er dø må den med hoseskallen trykke på alteret i rommet bak og spawne rear bossen.

Er han spawna er det ikke mere timelimit da er bossen der til han er downa.

 

Drop rate er ca 50%. tror vi fikk ca 7 pets på 15 forsøk.

På det beste runnet kjørte vi gjennom xiba på 45 minutter :D

 

Kan du lese her og si om denne måten virker? link

Istedenfor å cleane instancen på 20-30 min så blir man invitert til en cleanet instance som er tom for mobs og da er de 20-30 min ikke noe stress.

 

Det er en metode folk brukte før og er en bannbar offence.

Mener også den exploiten er fixa i siste patch.

Lenke til kommentar

Spillet blir bare mer og mer tullete... feks :det koster ingen ting å respecce.. du kan møte den dritt dårlige motstanderen det ene minutte og under ti min etterpå kommer den samme fyren tilbake med ett helt nytt spec/tred. Det skulle vært mye dyrere i aff nå som alt er resatt og folk for en gratis build + resatt kostnadene.

 

En annen ting er at det er alt for lett å ta seg fra en side av verdenskartet til den andre.. det er gjort på mindre en 2 minutter om du er flink, noe som resulterer i at om du skulle være så uheldig å drepe 1 kar (med en aoe elns) i ett eller annet dustete guild så har du ca 15 av hans dustete guild medlemmer der på under 5 minutter og ganker deg til helvette og tilbake. Noe som betyr at man ikke lenger kan queste i det området og at de som er de mest dustete på serveren er også de som "eier" verden. Man kan ikke ha en fredlig pvp kamp eller yppe på seg bråk heller.. for da kan eventuellt motstanderen hente sin egen lvl 80 pvp lvl 5,5 og være der på under 5-6 min. Helt idiotisk.... det er i Age(tiden)of Conan(til Conan) mao middelalderen.... har de raketter på de Waggoneers folka? Om jeg husker rett så reise Conan rundt i månedsvis fra Cimmeria til Stygia, i spillet kunne det i allefall tatt 30 min elns

 

Alt i alt så gjør FC det enklere og enklere... eller snarere dårligere og dårligere. De gjør alt spillerene spør om

 

... gi oss billigere hester ::: OK HER HAR DERE GRATIS - og til dere som har kjøpt de for 4g... hahaha.

... jeg gidder ikke sette meg inn i feats og har driti meg ut :: OK her har du det gratis.... og dere som bruker tid på å finne ut av ting... hahahah

... jeg bruker for lang tid fra å komme meg fra a til b :::OK her har du det gratis....og til dere som brukte tid på å finne veien.. hahahah

... jeg orker ikke levle, det tar så lang tid:: OK her har du en gratis lvl 50....og til dere som har levlet alle karakterene til 80.. hahaha

 

Det er ikke lenge før du får fulle raidsett helt gratis også, bare begyn å whine om at alle de som har spillt 30 t uka har kommet mye lenger og at raids er for mye stress, så blir det også gratis. Med andre ord så blir hele greia litt fadese.. ikke noe status å ha en hest på lvl 40, ikke noe status å ha raid sett.. ikke noe status å ha en god spec. Det er som å gå på macDonalds, kjappt og billig.

Endret av Cri
Lenke til kommentar
... gi oss billigere hester ::: OK HER HAR DERE GRATIS - og til dere som har kjøpt de for 4g... hahaha.

 

Har vel aldri vært gratis med hest. Har vel kosta 1G for en vanlig hest siden like etter launch, og det gjør det vel fortsatt.

 

... jeg gidder ikke sette meg inn i feats og har driti meg ut :: OK her har du det gratis.... og dere som bruker tid på å finne ut av ting... hahahah

 

Det koster fortsatt penger å respecce, men jeg er litt enig...det er blitt for billig. Trur nok litt av grunnen til at de gjorde dette, er fordi flere klasser hadde/har feats som rett og slett ikke virker. Er maks 1G for respecc nå.

 

... jeg bruker for lang tid fra å komme meg fra a til b :::OK her har du det gratis....og til dere som brukte tid på å finne veien.. hahahah

 

Ikke helt sikker på hva du mener her. Det eneste nye, er vel at du for 1G, kan kjøpe deg en portal til guild city.

 

... jeg orker ikke levle, det tar så lang tid:: OK her har du en gratis lvl 50....og til dere som har levlet alle karakterene til 80.. hahaha

 

Alle som "fikk" en gratis lvl 50, måtte jo hatt minst én lvl 50 fra før av. Hadde før denne gratis lvl 50, levlet 5 karakterer til 80, uten at det plager meg spesielt mye. Eneste problemet nå, er at det kom altfor mange nye demo'er :)

 

Det er ikke lenge før du får fulle raidsett helt gratis også, bare begyn å whine om at alle de som har spillt 30 t uka har kommet mye lenger og at raids er for mye stress, så blir det også gratis.

 

Har ikke helt trua på at dette noen gang skjer. Raid-gear blir nok uansett bare å finne i raids. Riktignok begynt å droppe litt mer raid gear nå, men det var nå faen meg på tide også. Har selv raida i 7-8 mnd før siste patch, og det er fortsatt 3 armor deler jeg enda ikke har sett i noen raids enda, og det bare på én karakter.

Lenke til kommentar
Ikke helt sikker på hva du mener her. Det eneste nye, er vel at du for 1G, kan kjøpe deg en portal til guild city

 

Helt i begynnelsen var det sånn at man måtte ri eller gå gjennom sonene for å komme til steder, dermed brukte man litt tid på å for eksempel gå fra OT til Potain fordi man måtte gjennom WildLands. Var man i Keshetta så hadde man muligheten til å binde Path of Azura til OT rikitgnok, men skulle man fra Kesh til Potain så var det en ganske lang reise gjennom Purple Lotus swamp til Kopshef til OT til WildLands. Nå er det gjort på under 3 min... helt høl i hode :( At man har en waggoneer i guild byen skulle man hatt fra starten slik at det ble en naturlig møte plass for de som faktisk var i guildet, og de som hadde en guild city faktisk hadde en fordel fremfor de som var "lone wolves" Poenget mitt er at FC gjør det alt for lett... og legger opp til at alt skal være så enkelt å få tak i. Dette som eksempel når folk whina av at de brukte så lang tid på å komme seg fra Kesh til Potain så lagde de bare en mulighet til å komme seg fra A til B i en fei.. samtidig så ødelegger de spillet. Skulle heller gitt en klasse muligheten til å teleportere andre til seg elns. Dermed gi noen spillere mer "power" og ikke at alle kan bare reise fra A til B på null nix tid. Det ødelegger i min mening fordi

om du skulle være så uheldig å drepe 1 kar (med en aoe elns) i ett eller annet dustete guild så har du ca 15 av hans dustete guild medlemmer der på under 5 minutter og ganker deg til helvette og tilbake. Noe som betyr at man ikke lenger kan queste i det området og at de som er de mest dustete på serveren er også de som "eier" verden. Man kan ikke ha en fredlig pvp kamp eller yppe på seg bråk heller.. for da kan eventuellt motstanderen hente sin egen lvl 80 pvp lvl 5,5 og være der på under 5-6 min.

 

Det samme gjalt også at man måtte planlegge turen litt eller kjøpe ting man trengte av andre spillere på veien om man ikke gadd å ri helt tilbake for å hente..Dermed gav man spillerne en del kraft i å bestemme om man vil hjelpe eller ødelegge eller noe midt i mellom om man møter noen ute i verden. Møter man noen nå kan man egentlig regne med at de er ute for å drepe deg, fordi trenger de potions for å fullføre ett quest eller hjelp fra andre så har de det på veldig kort tid og man trenger ikke gruppere seg der man er eller spørre om hjelp fra noen i det området man er i. Nå kan du bare ta en Azura og være til bake hvor som helst i verden på under 5 min med nye ting fra banken eller en butikk. Før måtte man altså se ann situasjonen litt, noe som gjorde spillet rikere i min mening. Både fordi man måtte ta til takke med det man hadde på spotten eller vente en tid til man hadde det man trengte. Feks Ymirs gjengen øverst i Connals Valley... man måtte henge rundt der en stund å prøve og ettervert så kom flere folk som trengte questet og dermed grupperte.. fikk man en dårlig tank så var det faktisk smartere å lære han litt ting i stede for å bytte han ut.. fordi det var lang vei å reise om man skulle få tak i en ny. Litt mer som det er i den AoC verden jeg kan se for meg i Lore. Eller om man fant en healer så var det også smart å henge sammen med han en stund siden det kanskje bare fantes han og en til i området man befant seg i og man trengte den personen til å fullføre det man ville. Sto man fast fordi man manglet potions så var det kjipt, men hei.. "Jeg er jo alkymist.. om dere har litt wildDagga så kan jeg lage til oss" "nei, men de tinga ett stykke bak oss dropper wilddagga så vi kan drepe noen sånne så er vi igang igjen" (ett eksempel).. "har vi med oss en som kan teleportere? fordi jeg har en drit bra tank som jeg gjorde quest med i WildLands på tells her som også trenger det questet, men han er i Potain" (annet eksempel).

Endret av Cri
Lenke til kommentar
Ikke helt sikker på hva du mener her. Det eneste nye, er vel at du for 1G, kan kjøpe deg en portal til guild city

 

Helt i begynnelsen var det sånn at man måtte ri eller gå gjennom sonene for å komme til steder, dermed brukte man litt tid på å for eksempel gå fra OT til Potain fordi man måtte gjennom WildLands. Var man i Keshetta så hadde man muligheten til å binde Path of Azura til OT rikitgnok, men skulle man fra Kesh til Potain så var det en ganske lang reise gjennom Purple Lotus swamp til Kopshef til OT til WildLands. Nå er det gjort på under 3 min... helt høl i hode :( At man har en waggoneer i guild byen skulle man hatt fra starten slik at det ble en naturlig møte plass for de som faktisk var i guildet, og de som hadde en guild city faktisk hadde en fordel fremfor de som var "lone wolves" Poenget mitt er at FC gjør det alt for lett... og legger opp til at alt skal være så enkelt å få tak i. Dette som eksempel når folk whina av at de brukte så lang tid på å komme seg fra Kesh til Potain så lagde de bare en mulighet til å komme seg fra A til B i en fei.. samtidig så ødelegger de spillet. Skulle heller gitt en klasse muligheten til å teleportere andre til seg elns. Dermed gi noen spillere mer "power" og ikke at alle kan bare reise fra A til B på null nix tid. Det ødelegger i min mening fordi

om du skulle være så uheldig å drepe 1 kar (med en aoe elns) i ett eller annet dustete guild så har du ca 15 av hans dustete guild medlemmer der på under 5 minutter og ganker deg til helvette og tilbake. Noe som betyr at man ikke lenger kan queste i det området og at de som er de mest dustete på serveren er også de som "eier" verden. Man kan ikke ha en fredlig pvp kamp eller yppe på seg bråk heller.. for da kan eventuellt motstanderen hente sin egen lvl 80 pvp lvl 5,5 og være der på under 5-6 min.

Det er faktisk valgfritt å bruke waggoneerene, så du slipper å bruke dem, så kan du nyte 15 minutter reising hver gang du skal et sted. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...