Jump to content

blackbrrd

Medlemmer
 • Content Count

  6426
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

559 :)
 1. I Conan Exiles kan du bygge og skaffe deg slaver, du må bare, i kjent Conan-stil bryte dem inn på "The wheel of pain". Det er også plenty av ting å utforske.
 2. Dollaren har gått fra å koste rundt 6,00kr til å koste 8,20kr. Det er derfor ikke så rart at prisene har gått opp de samme 35 prosentene. Man får utrolig mye mobil for rundt 2000-2500kr med det i tankene. Sitter selv med en Huawei Honor 6 som har vært nede i 2000kr. Et varp til den prisen.
 3. Kjøp Geforce 1070 for 4600 kr i stedet? http://www.prisjakt.no/category.php?k=v2557&o=produkt_pris_inkmoms#prodlista Det er kjappere og bruker mye mindre strøm og utvikler derfor mye mindre varme. http://www.anandtech.com/bench/product/1715?vs=1731
 4. Må si jeg er skuffet over ytelsen! Jeg skjønner ikke helt hvorfor AMD sitt kort sniler seg avgårde på 12-1300MHz, mens Nvidia sine kjører på 1800MHz. Er det GloFo vs TMSC sin produksjonsprosess som utgjør forskjellen? Hvis man ser på prisen av en komplett PC, så vil et Geforce 1070 bare gjøre PC-en 1800kr dyrere (4599 vs 2790), av en totalpris på 8000-15000kr, så kanskje 15-25%, men gi 70-80% høyere ytelse i mange spill.
 5. Morsomt å se han få til ZvZ, hans tradisjonelt svakest punkt. Kampen mot Polt var noe han like gjerne kunne ha vunnet, endel nerver og enkle feil der. Han spiller i Ting cup på www.twitch.tv/basetradetv og kom seg greit ut av gruppen med seire mot uThermal og Kelazhur.
 6. Stemmer vel heller dårlig med at du Stunts fra 1990 hadde samme features? https://en.wikipedia.org/wiki/Stunts_(video_game) Det som er unikt for TrackMania er vel heller flerspillerdelen, resten er jo mer eller mindre Stunts...
 7. I brette-tilfellet, så vil man nok prate i telefonen i brettet tilstand.
 8. Har sett på RVZ01 og tenker jeg kommer til å gå for det kabinettet. http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RVZ01 Div smarte løsninger for å få en liten snerten boks i stedet for en firkantet klump. Dessverre så ser det ut til at powersupplyet som passer best til, sx500 LG http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=527først kommer på lager etter TG.
 9. Er vel mer sannsynlig at det er pga vekten de bruker alu. Kobber har en egenvekt pr kubikk på mer enn 3,3x alu. Måtte bygget noen rimelig solide strømmaster for å holde det oppe.
 10. Den ekstra boksen burde strengt tatt ikke koste noe særlig mer enn et kabinett med powersupply (la oss si 1000kr) + overgangen fra PCI-express til Thunderbolt(?) (la oss si 1000kr). Totalt 2000kr. Ser nå at det ikke står noe i artikkelen om hva slags tilbakobling som blir brukt...
 11. Problemet er jo gjerne at vann trenger inn i kretskortet som består av flere lag med "ledninger". Dette er en av grunnene til at selv om telefonen virker etter å ha blitt f.eks mistet i vann, så slutter den å fungere 2-4-6 måneder etterpå.
 12. Det er definitivt mange Let's play videoer som regelrett spiller igjennom hele story-baserte spill og på den måten gjør det mye mindre interessant å kjøpe spillet. Her skjønner jeg at spillprodusentene ser det som brudd på opphavsrettigheter og har lite problem med at de sier i fra om det. På den andre siden, så burde det være null problem å vise mindre klipp av story-baserte spill, eller hele seanser fra spill som f.eks Starcraft eller BF4 hvor det er selve gameplayet som er i fokus. Løsningen Nintendo har på dette synes jeg virker som en helt ok en. Hvis formålet ditt er å tjene penger på Let's play vidoer fra Nintendo-spill, så må du nå dele den inntekten med Nintendo. Hvis det ikke er lukrativt nok, så er det jo bare å lage Let's play videoer fra andre spillprodusenter. Hvis formålet bare var å ha det moro, så har det lite å si at Nintendo tar en prosent av inntektene.
 13. De kan nok ikke bare øke klokkefrekvens osv, men de kan nok gjøre GPU-en bredere og beholde samme klokkefrekvens. Kan hende de må bytte minnetype eller øke til 384/512bit minne, men ytelsesøkningen vil være forholdsvis lineær. La oss si de går fra 165 til 250w, så vil ytelsesøkningen være på (250/165)-1 = 51% og de vil igjen ha tatt tilbake ytelsestronen. AMD sliter her med det samme som på CPU-ene sine vs Intel, Nvidia sine løsninger er rett og slett smartere og det virker ikke som neste generasjon vil gjøre noe med det. Bra for oss at AMD kommer med dette, så kan prisen på Geforce 980 falle til et mer "normalt" nivå. Det er ingen tvil om at Nvidia har knallhøye marginer på det produktet nå fordi de har såpass mye bedre ytelse.
 14. Eh, vel med en dollarkurs på 8.06, så blir det .. Må ikke stole på Google sin valutakalkulator. Alltid verdt å sjekke hva den norske "hovedbanken" tar for å veksle pengene dine.. https://www.dnb.no/bedrift/markets/valuta-renter/kalkulator/valutakalkulator.html Vel, DNB-kalkulatoren du linket til sier: "* Kursene er indikative og danner ikke grunnlag for kjøp og/eller salg.". Jeg tok utgangspunkt i dollarkursen fra en finansside, som er den man får, med et påslag på 1,75% fra Visa når man betaler på nett.
×
×
 • Create New...