Gå til innhold

Age of Conan utsettes til 20. mai


Gjest Slettet-t9DveYkZ

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-t9DveYkZ
Age of Conan er et nettbasert spill som utvikles av norske Funcom.

 

Spillet skulle egentlig vært klart til julesalget i fjor, men spillutvikling på dette nivået er krevende og omfattende og ledelsen så seg nødt til å utsette lanseringen.

 

Nå har Funcom sendt ut en børsmelding der de skriver at de utsetter lanseringen en gang til. Den nye lanseringsdatoen flyttes 8 uker frem i tid, og hvis det ikke blir flere forsinkelser vil spillet lanseres 20. mai i år.

Kilde: http://www.digi.no/php/art.php?id=504816

 

Jeg kan dessverre ikke si at jeg er overrasket, men vi får håpe at spillet er verdt å vente på.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes det er litt useriøst å gi ut datoer gang på gang som de aldri klarer å holde. Skulle nesten tro det var den irakiske informasjonsministeren som var innblandet. Når Blizzard skal lansere spill er det enten "soon" eller "later". Aldri et klart tidspunkt før det er 100% sikkert. Nå synes jeg det bare er trist og mistet litt av interessen for spillet. Nok en utsettelse betyr vel kun at spillet fortsatt ikke fungerer som det skal.

Lenke til kommentar
Men kommer ikke Warhammer Online rundt mai? Isåfall kan det vente seg tøff konkurranse...

jo kommer rundt Q3. Så AoC hadde fått et forsprang med release 25 mars. Mange av de som er i tvil mellom war og Aoc hadde sannsynligvis prøvd aoc om release var ca 2 måneder før war. Men nå blir det vel enten eller kan jeg tenke meg...

Lenke til kommentar

Synes det er litt kjipt at de ikke sier at de har problemer med spillet og de må utsette det for å få det ferdig, bedre det enn å få servert at de fikk lyst til å polere spillet i 8 ekstra uker. Det er ikke noen skam å si at de trenger mer tid for å få det ferdig, men å bare lyve til spillerene er dårlig gjort.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Det jeg har sett av filmer og lest av erfaringer fra betaen til nå har ikke overbevist meg, men gjort meg ganske skeptisk. Har mindre forhåpninger til spillet nå enn hva jeg hadde for ett år siden, men jeg gleder meg fortsatt til det omsider kommer.

Jeg kommer uansett ikke til å kjøpe AoC før jeg har fått testet det - enten ved open beta eller trial.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...