Gå til innhold

Den lille tråden for sjokolade


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvilken type melkedrøm liker dere best? Jeg foretrekker den med bringebær. Nom!

 

Det har vært tilbud på sjokolade på rimi en stund. Folk kjøpte sikkert tyve sjokolader av gangen, haha! Det var alle de store platene som melkejokolade, walters mandler etc. 18 kr for en diger sjokolade er ikke dårlig, altså. Eller for melkedrøm, som også var på tilbud. De koster jo 27 til vanlig.

Lenke til kommentar

Hvilken type melkedrøm liker dere best? Jeg foretrekker den med bringebær. Nom!

Den med melkekrem(?) og sjokoladesaus er ganske god. Bringebær-varianten er helt grei.

 

Svenskene er heldigere enn oss, de har våre Melkedrøm-varianter pluss en med karamelliserte mandler og havsalt, samt en med macadamia-nøtter og honning. Her er det på tide å reagere, Freia!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva i alle dager! Jeg ante ikke at det fantes flere versjoner av melkedrøm. *Sikle*

Den heter noe annet i Sverige. Marabou Sensation.

 

Ellers selger Stockfleths på Sandvika Storsenter sjokolade fra Michel Cluizel nå, kjøpte nettopp et par plater til 49 kr/stk (Mangaro og Mangaro Lait), de virket veldig ferske og fine. De står framme i "varmen", men de hadde ikke tatt skade av det ennå i alle fall.

Lenke til kommentar

Ellers selger Stockfleths på Sandvika Storsenter sjokolade fra Michel Cluizel nå, kjøpte nettopp et par plater til 49 kr/stk (Mangaro og Mangaro Lait), de virket veldig ferske og fine. De står framme i "varmen", men de hadde ikke tatt skade av det ennå i alle fall.

Solberg & Hansen er norges største "spesialkaffebrenneri" og leverer blant annet til Stockfelths. S/H har blitt forhandler av Michel Cluzel og deres produkter er nå tilgjengelig i svært mange av kaffebarene omkring i landet!

 

Under Kaffe-NM for noen uker siden var det også mange spennende foredrag. En danske som både driver innport av Valrhona og eget kaffebrenneri holdt foredrag og smaking av forskjellig sjokolade til forskjellig kaffe. Vi hadde singel origion kaffe fra både Kenya og Indonesia. En av mine favoritter hos Valrhona har vært Manjari pga. dens syrlige fruktighet. Jeg tenkte at kaffe fra Kenya som også er frisk å fruktig kunne passe sammen, men de koliderte i munnen. Derimot ble indonesisk kaffe og Guanaja en suksess! Disse to løftet hverandre slik at det ble en fest av komplekse opplevelser i munnen! I det hele var det superspennende å smake hvordan forskjellige kaffer smakte sammen med sjokolade fra forskjellige steder, brenningsgrader og av forskjellige sorter sjokoladebønner.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hvilken type melkedrøm liker dere best?

 

Den gamle, en av de første melkedrømmene! Med valnøtter og karamell, Åååå den var best i verden! Faktisk like greit for livvidden at den ikke finnes lengre...

Den med oreo er også god da, eller har de fjernet den også?

 

Hvorfor er det alltid EN bit som ingen liker i de Nidars favoritter-posene?

 

Som "festkaramell" spesielt, den er noe dritt og det er gjerne flest av den i en pose! Arrg, rrrraawrrr!

Kan de ikke bare la være å putte dem oppi, heller selge de ekle for seg...

 

Festkaramell er god! :mad:

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Melkedrøm er helt klart beste med bringerbær. Åhh, den er så god, og lenge siden jeg har spist. Passer så bra med det litt friske, i sjokoladen. Mmmm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...