Gå til innhold

Tippeligaen 2008: Status: [22.Runde]


Raste

Anbefalte innlegg

Tror Silva blir sett på som en drittsekk av de fleste i dag. Ikke bare klarer han å få på seg to gule kort som er utrolig unødvendige, men han klarer faen meg å feire målet sitt rett foran kjernen. Var utrolig deilig å se han forlate banen etter han hadde gitt oss det sleske smilet etter målet. Og etter det ble kampen bare bedre. Alt i alt en god dag i Trondheim..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nåde den som drister seg til å feire foran den mektige kjernen!

Det har jo blitt kritisert flere ganger av andre lag og da. Husker da LSK og Brann (tror det var det) spilte mot hverandre i fjor eller for to år siden da en av lagene feiret foran det andre lagets tilskuere. Da kom det faktisk enda værre reaksjoner enn det kom nå :)

Lenke til kommentar

Da var det vel Solli som fikk en lighter i panna. Tror ikke det var meningen at Brann skulle feire foran fansen til det andre laget, men vi så det på Silva at det ikke var noe uhell. Noen minutter før hadde han en tøff duell med Lago ikke langt unna kjernen, så det var vel derfor han ble forbanna på oss. No matter. Han fikk som fortjent..

Lenke til kommentar

Du har litt rett i det Armageddon. Det er vel to eller tre klubber som har høyere tilskuersnitt enn Enga i år. Jeg veit at hvertfall RBK og Brann har det, muligens Viking også. Når jeg ser på deres hjemmekamper så blir jeg likevel "skuffet". Stadion er stappfull, men det er likevel bare en liten kjerne av supportere som er stående og syngende. Der må jeg si Klanen er mye bedre. Vi har en langside og en kortside med syngende supportere.

 

Jeg må likevel innrømme at det ikke alltid er like bra med to tribuner. Vi klarer sjeldent å synge sammen, men det funker veldig bra når vi synger mot hverandre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...