Jump to content

1r9b1k7

Medlemmer
 • Content Count

  262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hvordan er den økonomiske situasjonen til United egentlig. Har de mye gjeld og at det bare er snakk om tid før Premier League-luftslottet sprenges, eller er situasjonen en helt annen?
 2. Litt usikker på om jeg skulle opprettet en tråd til et såpass enkelt spørsmål. (er helt ny på dette) Hvordan lager man for eksempel sirkler der man bestemmer bredde i mm/cm og ikke i pixel? EDIT: I Illustrator (CS3)
 3. Ingen? Har funnet COPA som har en del kult.
 4. Noen som har tips om noen som selger kule og/eller morsomme t-skjorter med fotball relaterte motiv eller tekster? Ikke butikker som kun har for enkelte fotball-lag. Må være mer generelt. Takk for all tips!
 5. Det problemet som teflonhjernen hadde/har fikk ikke jeg etter at jeg gjorde det i som er beskrevet i førsteposten førsteposten. Hadde også det problemet FØR jeg fikk utført oppdateringen og removal toolen. Takk for hjelpen!
 6. Hva bør man gjøre hvis ikke klarer å gå inn på microsoft sine hjemmesider for å laste ned sikkerhetsoppdateringene og removal toolen?
 7. Nei, ikke noe farlig. Den skaper bare 49 rbk.no sider. Enkelte vil forstå hvorfor.
 8. Her er mer info om RBKs økonomiske situasjon i 2009.
 9. Hva er det som er bedre med det nye feltet til Kjerne sett bort i fra flere plasser? Så vidt jeg skjønner er det fortsatt samme formen på feltet, det er seter og det er VIP-tribune. Jeg kan ikke skjønnen annet enn at Kjernen har Norges dårligste supporterfelt. De har vel også kortsiden og en etasje over seg slik at de mister mye av effekten som taket gir. Du kan nok trenge litt frisk luft nå... ( ) Kjernen flytter til ØVRE øste (adressa).
 10. Det er ikke sikkert du trenger lengre ski. Det viktigste er jo spennet på skia som avgjør om du får tråkket ned skien og får et ordentelig fraspark. Du prøvde vel skiene på butikken og sjekket om spennet var riktig. Kanskje er de gamle skiene mykere (og du tyngre) eller motsatt. På såpass "dyr" pakke (ikke det aller billigste") tar jeg det som en selvfølge at de måler skiene for deg.
 11. Nå (før jeg fikk se din post norbat) tok jeg gjenopprettingsmodus, dvs at jeg trykte ja/nei (usikker på hvilken) slik at dataen skulle komme tilbake til en tidligere fungerende versjon. Dette tok en stund, men det endte opp med at dataen bare går i loop når man skal starte den. Dvs at den starter på nytt når man skal logge på (innloggings-skjermen kommer ikke opp). Selv om man prøver F8 og andre alternativer starter den bare på nytt. Uansett takk norbat for at du ville prøve å hjelpe.
×
×
 • Create New...