Gå til innhold

Nutel back in business


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel, jeg syntes det blir for teit og ikke minst arrogant ovenfor tidligere kunder, hvis de nå forsøker å starte opp driften igjen med "blanke ark". I såfall bør de utbetale utestående beløp til samtlige kunder som har valgt - eller som ønsker å bytte leverandør - og sette alle dem som er uten nett på igjen.

 

For min del, vil aldri nutel vinne noe som helst tillit fra meg i fremtiden. Fremgangsmåten de har brukt mot tidligere kunder er helt på tryne. Spesielt med tanke på at de aller fleste først får beskjed om å bytte, for så å lansere helt på nytt i samme navn. good luck, sier jeg bare..

Lenke til kommentar
Dette er bare useriøst. Først kjører de selskapet konkurs, og så har de sikkert bare startet et nytt selskap for å slippe unna alle de gamle betalingsbetingelsene sine.

 

Jaja, dette blir spennende!

Hadde styrt laaaangt unna hva de enn kommer opp med nå. Daglig leder av Nutel, Siri, har nå med konkursen til Nutel kjørt 3 selskaper konkurs på rad. Må være lov å tvile litt på sikkerheten rundt driften da.

Hadde vært hyggelig hvis de kunne levere et lignende produkt, men tviler sterkt på at de innehar de rette personer til å drifte selskapet i positiv retning.

Følger spent med fra sidelinja:)

Lenke til kommentar

Da er Nutel.no oppdatert, et lite utdrag fra siden:

 

"1. Nye eiere! KILL BILL har fått nye eiere. Vi er et internasjonalt selskap med lang erfaring.

 

1. Du vil motta en epost eller et brev fra KILL BILL som gir deg utfyllende informasjon om våre nye tjenester - samt utfyllende informasjon om dine rettigheter i forhold til gamle Nutel, dets konkursbo og Ventelo.

 

2. Vi trykker nå opp nye SIM-KORT. I løpet av kort tid vil du motta en pakke med nytt SIM-KORT og flere hyggelige overraskelser fra KILL BILL som plaster på såret for den skade og ulempe du har blitt påført av gamle Nutel."

 

Ikke skrivefeil fra min side, de ramser opp punkt 1 to ganger. Jeg lurer på punkt 2, hvem er det de trykker opp nye sim-kort til? De kundene som ikke har funnet ny leverandør og ble koblet helt ut av Ventelo?

Lenke til kommentar

tanke....

 

Nutel er slått konkurs, har stor gjeld og mistet kundemassen... Hvem vil ha det?

 

Ser nå at det heter Nutel Telecom... Dette lukter nytt AS som igjen "Resultatet var at dere – våre kunder –" ikke stemmer...

 

Ser litt for meg mange som får sim-kort i posten der "nye" nutel prøver å innportere sin igjen.

Dette blir vel litt fishy da de også trenger kundens samtykke.

 

Er jeg helt på tur nå... eller?

Lenke til kommentar

Sakset fra de nye sidene:

 

helt til for noen dager siden. Nutel ble utsatt for et grovt kupp der uenighet mellom Nutel og en leverandør medførte at linjene ble kuttet.

 

Hehe, leverandøren stenger ute kunden fordi kunden ikke har betalt for seg på lange tider. Er det et "grovt kupp"?

Om noen hadde gitt blaffen i å betale regningene fra Nutel, og Nutel sperret abb. kunne man da sagt at kunden ble utsatt for et grovt kupp fra Nutels side?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...