Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Det begynner å bli seint og som kjent blir intarwebz mer og mer innholdsløst utover på kveldene.

Endret av Olum
Skrevet
Kanskje jeg bare har sovet alt for lite, men jeg innbiller meg at DNFK blir til /b/, bare uten all CPen.

Prøv gullkorn så føler du deg enda mer hjemme

Skrevet
Kanskje jeg bare har sovet alt for lite, men jeg innbiller meg at DNFK blir til /b/, bare uten all CPen.

Vi må jo samles i en internettforening med bilder andre har laget.

Skrevet
Ingenting NOM NOM NOM

 

Ingenting smaker ikke noe godt da :(

Ingenting smaker ikke vondt heller.

 

Jo, det er mye som smaker vondt. Du er passe altetende om du synes ingenting smaker vondt.

Skrevet
(...) Rått bacon er nammenamme
Trikinsykdomer er ikke like behagelig. Man er like utsatt for bakterier og parasitter i rått bacon som i ubehandlet grisekjøtt. Røykingen/den kjemiske behandlingen tar ikke knekken på hverken trikiner eller salmonella..
Gjest Slettet+9871234
Skrevet
Kanskje jeg bare har sovet alt for lite, men jeg innbiller meg at DNFK blir til /b/, bare uten all CPen.

Sjekk side 6798, innlegg #5 frå toppen. :)

Skrevet
(...) Rått bacon er nammenamme
Trikinsykdomer er ikke like behagelig. Man er like utsatt for bakterier og parasitter i rått bacon som i ubehandlet grisekjøtt. Røykingen/den kjemiske behandlingen tar ikke knekken på hverken trikiner eller salmonella..

Jaggu godt vi ikke er nevneverdig plaget med slikt i dette landet da. Men det forklarer jo muslingenes frykt for griser.
Skrevet
(...) Rått bacon er nammenamme
Trikinsykdomer er ikke like behagelig. Man er like utsatt for bakterier og parasitter i rått bacon som i ubehandlet grisekjøtt. Røykingen/den kjemiske behandlingen tar ikke knekken på hverken trikiner eller salmonella..

Jaggu godt vi ikke er nevneverdig plaget med slikt i dette landet da. Men det forklarer jo muslingenes frykt for griser.

LOL

Gjest Slettet+9871234
Skrevet
Jaggu godt vi ikke er nevneverdig plaget med slikt i dette landet da. Men det forklarer jo muslingenes frykt for griser.

Dei spis jo ikkje steikt grisekjøt heller, då.

Skrevet
(...) Rått bacon er nammenamme
Trikinsykdomer er ikke like behagelig. Man er like utsatt for bakterier og parasitter i rått bacon som i ubehandlet grisekjøtt. Røykingen/den kjemiske behandlingen tar ikke knekken på hverken trikiner eller salmonella..

Jaggu godt vi ikke er nevneverdig plaget med slikt i dette landet da. Men det forklarer jo muslingenes frykt for griser.

Ja jøss, det er bare å tyte i seg.. :fun:

 

(...) Bakterien (salmonella) spres gjennom kjøttprodukter, særlig svine- og fjørfekjøtt,
(...) Antall meldte tilfeller i Norge er nå mellom 1400 og 1500 i året. (...)
Kilde
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...