Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Skrevet

Gulrøttene skal jo ikke kokes til de er helt myke. Man må jo ha litt tyggemostand i dem.

Jeg synes de er gode om du gjør det. Gjerne i mindre deler og.
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Brun saus gjør seg godt til entrecôte og slikt det, ha i sjyen fra når du har stekt den, et par skiver brun geitost, en dæsj soya, diverse krydder, en dæsj rødvin, blir det for sterkt for deg, kan du ha i litt fløte for å mildne smaken. Man kan gjøre mye godt med en brun saus. :)

 

Forøvrig er dagens Vær-Sjur ute, for de som interesserer seg for det.

Skrevet

hørtes for komplisert ut, datasmurf men takk for tips

Som et svar: gå all-out japanese med enoki, soya-ingefær-sesamolje-saus (blir mer dressing) og hvitløkschips.

har du oppskrift? funker det til entrecot?

Skrevet

hørtes for komplisert ut, datasmurf men takk for tips

Komplisert er det vel ikke. Er bare å åpne skapene dine og se hva du har og hva du liker smaken på og tror smaker godt i en brun saus.

Jeg har alltid alle ingrediensene for hånden for når jeg skal lage saus.

Har til og med egne rødviner kun for bruk i mat (spansk billigvin vel og merke).

Skrevet

hvaslags grønnsaker og saus funkerbra til?

 

Det er et stykke storfekjøtt. Alt av grønnsaker du måtte like passer til, selv om Helstrøm sikkert ikke mener det samme. Jeg pleier kjøre på med frossen bukettblanding, fordi jeg bor alene og det blir mye billigere enn å kjøpe inn en masse ferske grønsaker jeg ikke nødvendigvis bruker opp før de blir kjipe og vasne. Av og til lager jeg en eller annen form for potet. F.eks. gratinerte eller sprengte.

 

Saus pleier jeg ikke lage eller kjøpe. Heller over litt av stekeskyen.

Skrevet

Hørtes digg ut, bork :)

 

Jeg skal ha pølsegryte, og det er herlig. Fløte, mais, røkte kjøttpølser, makaroni med ost på toppen, og grillkrydder på toppen. Kjempeenkelt og greit å lage, og smaker himmelsk.

Skrevet

Her blir det pizza, som vi omtrent alltid spiser på fredager. Det føles ikke fredag om jeg ikke kan spise hjemmelaget pizza og se Nytt på nytt mens jeg nipper til et glass rødvin. :)

Skrevet

Her blei det noe så kjedelig som karbonader med egg og rista brød.

Og så tenkte jeg meg på butikken for å kjøpe en sekspakning etterpå.

Skrevet

Her blei det noe så kjedelig som karbonader med egg og rista brød.

Og så tenkte jeg meg på butikken for å kjøpe en sekspakning etterpå.

Det er jo godt det da ;)
Skrevet

Badestamp-øl, når du ser utover de snødekte viddene over Hardanger midtvinters, nyte en Lundetangen eller Newcastle Brown. Det er nok den besste ølen som eksisterer. Eller en Chimay hvis man har rukket å tatt en tur innom polet

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...