Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bork: Bare kjøp vanlig champignon i løsvekt. Det koster nada, er ikke vits å kjøpe noe dyre greier om du er usikker på om det faller i smak.

Jeg synes alltid sånne råd er så rare. Kanskje det er den svampete følelsen og smått kjipe champignonen som er problemet - det ville jo løst seg ved å kjøpe noe annet.

 

Forøvrig er ikke tipset så dumt. Kjøp noen champignon i løsvekt og prøv. Om du ikke liker det har du maks t tapt et par kroner uansett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

stikk en gaffel i poteta når du trur den er ferdig. om den ikke er hard, spis.

 

er det noen som har en god rute man kan kjøre fra oslo til stavanger? tenker mer en fin rute med god natur å se. skal til preikestolen i sommer og tenkte å bruke et par dager med telt og godt humør på veien dit.

Lenke til kommentar

http://www.comethail.../mushrooms/blog

 

Det er riktig.

 

 

 

Enoki Mushrooms (Hed Kem Thong)

 

enokimushrooms5.jpg

These mushrooms have a mild but delightful flavor and a pleasantly crunchy texture. Cut off and discard the bottom of the cluster of mushrooms (up to the point where individual mushroom stems can be separated). No washing is necessary. Normally, enoki is lightly cooked, and served in soups or in stir-fries with vegetables and meat.

Endret av Lycantrophe
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...