Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817324

I går så jeg Streisand igjen i Berlin , satt på 13. rad....helt utrolig , hun var i fyr og flamme......ikke noe daukjøtt (I Blyn i fjor var det litt for mye av "gjesterollene" dvs andre som sang)

 

De var knallhard mht filming så fikk ikke filmet slik jeg gjorde i Brooklyn :(

 

Måtte bla opp hele 550 euro for billetten men summar sumarum så var det verdt det for hun leverte & det er 6 år siden siste euro-turne (hun er kjent for å ha svindyre billetter.......likefullt var det stappfullt , fullt hus mao)

 

Turneen avsluttes i Tel Aviv , 5 konserter totalt i hele turneen.

 

(Så kan man forestille seg hvordan det må ha vært å sitte på 13. rad mht Elvis , spes når han var på sitt beste........slutten 50s , '68 , '70 , '72-73 spes......hadde ikke sagt nei til '75 heller , he he)

Lenke til kommentar

Sitter og ser på et program om illusjonister. Jeg lurer seriøst på hvordan de utfører triksene sine. Den delen der de roper opp en fra publikum er jo alltid litt tvilsom, men når de står alene på scenen kan jeg ikke forstå hva som er hemmeligheten bak. :p

Lenke til kommentar

Gikk fra Nøstet til NHH og tilbake igjen i går. Gåsj deng jeg er sliten.

 

Jeg kjøpte en winnerpølse fra Statoil til 10 kroner. Det koster visst 11 kroner dersom man skal spise der. Hvordan man spise på en statoil det er jo ikke noen stoler der eller noen grunn til å spise der??

det har jeg og reagert på. men på den statoilen er det faktisk sitteplasser, men hvem gidder å sitte der?

Lenke til kommentar

Takk :wee:

 

blir biff til kvelds, og dama kom hjem fra frankrike

 

edit: Keldon: hehe ja sånn gåre. savner whinerz tia litt da

 

Nice, nice.

Her blir det kjøttdeig, bønner og hva enn jeg finner i skapene. Regner med det blir en slags improvisert chili con carne. Med et par Lapin Kulta kan det bli riktig bra. :D

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...