Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet ikke hvor godt mottatt det blir å spørre et slikt spørsmål i kafèen, men jeg håper det er noen snille sjeler som vil hjelpe meg med min HTC.

(Sakset fra HTC Sensation-tråden)

 

Hei, vet ikke om dette forumet blir besøkt mye, men slenger ut spørsmålet mitt uansett.

 

Jeg har nettopp fått en HTC Sensation, og er knallfornøyd med mobilen sålangt. Men - det er en liten ting som irriterer meg stort. På alle de foregående mobilene jeg har hatt, har skjermen skrudd seg på når jeg har mottatt en melding. På denne gjør den ikke det, og det er ganske irriterende når jeg sitter foran PC-en, og har mobilen foran meg. Stort sett har jeg på musikk, og da er det ikke alltid man hører at mobilen mottar en melding.

 

Hvis noen av dere har brukt en iPhone, kan dere kjenne dere igjen at det er lekende lett å svare på en melding hvis man har telefonen foran seg. Der skrur skjermen seg på, og du kan låse opp telefonen og komme rett til meldingen. Dette er noe jeg savner STORT hos min nye HTC!

 

Jeg bruker også WhatsApp (whatsapp.com) siden jeg har fri databruk og da blir det gratis å sende meldinger. Når jeg mottar en melding, må jeg høre etter om det kommer meldingslyd, deretter trykke på låseknappen øverst, så dra i ringen, for så å åpne programmet, og til slutt klikke meg inn på samtalen. Dette er en metode som er utrolig krokete og er ugrei hvis jeg skal svare kjapt på en melding. Dette er også tilfellet ved vanlig SMS.

 

Har prøvd å google, men jeg fikk ikke utrettet stort. Er det noen android-fantaster som har lyst til å hjelpe en nykommer?

Hjertelig takk for svar. :)

Lenke til kommentar

Fy faen, sto opp nå jeg. Skulle egentlig vært på skolen nå men lagde meg heller en skikkelig frokost med bacon, reint fett, ost og... salat. Nå ligger jeg under dyna og føler meg helt jævlig. Hater tirsdager ass. Får se om jeg føler meg bedre etter noen sesonger av Mad Men og fire liter is...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...