Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har for en gangs skyld en edru lørdag. Skal legge meg snart også så det blir den første tidelige kvelden på lenge. Men julebesøket starter i morgen så da blir det sikkert nok av feiring og sene kvelder.

 

Hohoho :xmas:

 

Glimti

 

Er det lenge siden du brukte vinduet ditt?

 

Noe du vil?

 

*Gleder seg til London*

 

London er en flott by. :D

Lenke til kommentar

Og da var man hjemme etter en vellykket tur på byen :)

Vått å gå, men var absolutt verdt det! Til tross for innpåslitne bergensere, dritingse, gamle damer som eglet seg på og kledde av seg ved bordet vårt og mora til venninna mi, ganske full :p

Men jeg er så evig fornøyd, merkelig å se Stavanger full av sne, og å se greiner knekke av rett foran deg pga. for mye sne, eller generelt trær falle sammen.

 

edit:

Vell fortell meg eksakt hvorfor den ser så jævlig dårlig ut, enda den har bare fått topp-karakterer i så godt som alle anmeldelser.

De fleste filmer som får gode anmeldelser i norske aviser etc, suger balle. Og vice versa :)

 

Smurf: Hvorfor får du ikke lov av farmora di, og hvorfor bryr du deg?

Fordi hun er redd for meg og er svært overbeskyttende og liker ikke helt at jeg ferdes utendørs etter nattens frembrudd. Det er visst så mye bråk og slikt i Stavanger. Det er det da vitterlig i Trondhjem og på Steinkjer også, så jeg forstår ikke helt hvor hun vil hen.

Egentlig vil hun nok bare at jeg skal være hjemme med henne og prate og høre på danseband, men når jeg har planlagt denne turen ut i 2 måneder, så skal jeg ut også, uansett hvor unhappy hu blir. Jeg er jævlig glad i gamla, hu er min favoritt i slekta, selv om hu er veldig bestemor-ish :p

 

Alle dømmer Twilight uten å ha sett den, selv jeg.

Ikke jeg, jeg har sett den første filmen og lest alle bøkene, og dømmer hele greia fortsatt negativt. Samt Stephanie Meyers. Dama må ha en skrue eller tjue løs et eller annet sted.

Endret av Datasmurf
Lenke til kommentar

Fy faen smurfen, tror du ikke en jævla idiot prøvde å være tøff i kveld da. Jeg satt på ei trapp, så kom det en fyr med ett par venner å sa at jeg hadde tatt plassen hans. Å i min fulle reaksjon så sa jo jeg selvfølgelig "Javel". Harmløst som det er så skulle fyren begynne å være "tøff i trynet" med meg å skulle åpenbart "legge meg i bakken". Jeg må si jeg er ikke en stor fyr, jeg er høy og smal. Jeg er langt ifra stor i kjeften å er sjeldent ute etter å bråke og lage kvalme på byen. Men om en liten fitte kommer til meg å sier noe sånt, å ikke engang tåler at jeg snakker til han mens han desperat prøver å gjemme seg bak ei halvveis fornuftig jente han har med seg, nei da blir jeg faen meg irritert. Ikke nok med det, JEG blir kasta ut fordi JEG så åpenbart laga bråk. Han skal være temmelig glad at jeg ikke kom alene, eller hadde jeg nok gått lengre enn jeg gjorde.

 

Om du skal være tøff nok til noe sånt, så må du sannelig takle at noen tar deg litt hardt i nakken å kjefter på deg uten å sutre til vakta. Jeg tyr aldri til vold, å hadde mest trolig ikke gjort fyren noe om han hadde latt være å tro han er så tøff med de utrolig "awsome" vennene sine. Men er det rart folk blir sinna når de er ute på byen for å ha det gøy å en fyr kommer opp mot deg å prøver å være utrolig kul i kjeften forran vennene sine, å ikke engang tørre å inrømme det han sa.

 

Enda litt full, enda litt sinna. Men faen er det no rart. HAn fyren burde blitt kasta ut, ikke jeg.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...