Gå til innhold

Mini kjøleskap til snus og drikke


Anbefalte innlegg

Hei, visste ikke helt hvor jeg skulle poste denne, så om moderator syntes den passer et annet sted er det bare å flytte.

 

Men over til saken, jeg ønsker å kjøpe et lite kjøleskap, noe alle denne!

Lurte på om noen visste om andre modeller enn de microplex har, og evt billigere?

Størrelses messig syntes jeg den er helt grei, har et annet kjøleskap på "lageret", men hadde vært greit å ha snus i denne og evt noen ølbokser og sånn :)

 

Mvh

Jonas :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har selv det som var på tilbud på Netshop sitt 24 timers salg: http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=55872

 

Kvaliteten er grei, du kan bruke det både på 230V og 12V (i bil feks.). Vifta kan nok byttes ut, skal gjøre dette selv, men jeg vil bare at garantien skal gå ut først.

 

Det støyer ja, men det er ikke så enormt mye, men du hører det. Regner med at støynivået vil gå ned betraktlig når jeg setter inn en Nexus vifte.

 

Det står også i "bruksanvisningen" (2 sider) at du blant annet ikke skal la det stå på i mer enn 48 timer. Dette må være tull, da jeg har hatt det på i over en uke nå, og det ble ikke noe merkbart varmere av den grunn (29Grader på kjøleribba bak). Annet enn da vifta går stortsett hele tiden.

 

Jeg fikk også plass til 26 cola bokser før det var fullt. Fint lite kjøleskap til snop og brus :yes:

Lenke til kommentar
Får du plass til en svær cola i det sistnevnte kjøleskapet?

 

Er ikke hjemme nå, så jeg får ikke prøvd det. Men dette står på Netshop's side (som jeg linket til) "Flasker på opptil 2 liter kan stå oppreist!".

 

Så ja, det må da kunne gå ann. Det følger med en hylle som du kan dele kjøleskapet i to med, men den går det ann å ta vekk, sånn at du sikkert får plass til en svær cola. :thumbup:

Lenke til kommentar
Hmm...ahh...vill mer av Whirlpool-kjøleskapet grunnet design...men er også dyyyrt for et kjøleskap til kun brus og driiit...

 

Jepp, det var dyrt. Syns forsatt at mitt er dyrt til 750kr, men etter at jeg kjøpte det på tilbud til 458kr, så ser jeg at det glatt kan være verdt 750kr. Selvom kvaliteten kanskje ikke er god nok for de fleste (les: plastikk).

Lenke til kommentar

Mhm,...ogl ikke netshop.....hater'em egentlig..alt er dårlig....frakten, supporten og E-L-E-N-D-I-G....

Amentio som gjelder.......bestilte mange produkter på tirsdagen (Og siden amentio ikke har postoppkrav, så må du betale først, også får du sendt pakken), betalte da onsdagen. Og fikk alle pakkene på fredagen. (2 DAGER!).......de hadde ikke engang noen av produktene på lager, så de måtte bestille fra andre distributører, og det pleier å ta lenger tid....men nei da...dessuten kanskje den viktigste grunnen til å velge amentio er å blir FRAKTEN! Jeg bestillte Antec P190, på 23 KG, hovedkort, maaasse vifter osv, Samsung 245B på 8.8 kg. Og jeg betalte kun 178 kroneri frakt! 178!

dessuten får du alltid svar, selv om det er 22 00 på kvelden.....det fikk i hvertfall jeg....

 

Dette hakke noe med Kjøleskap å gjøre, men amentio eier.

Lenke til kommentar
Sette en mindre kraftig vifte på et TEC er ikke noe jeg vil anbefale. Det vil kjøle dårligere, og setter man i en mye svakere vifte risikerer man at deler smelter, eller i værste fall tar fyr.

 

Jeg sa ikke at vifta skulle være mindre kraftigere eller mindre av størrelse, men bare av bedre kvalitet og med termostat, sånn at vifta regulerer seg selv.

Lenke til kommentar
Det netshop kjøleskapet, hvor mye bråker det i forhold til en stasjonær pc feks da?

 

Hmm, skal vi se. Jeg har en Pc med 4stk hdd i, 4stk 92millimeter, 2stk 120millimeter vifter (Alle viftene er Nexus vifter). Og jeg vil si at den lager temmelig lite støy.

 

Når det gjelder kjøleskapet så er det kanskje en litt høyere vifte lyd en PC-en (og den har kun en vifte), og det når temperaturen er 22Grader i rommet, og kjøleskapet er innstillt på 4Grader.

 

Så viss jeg ikke hadde hørt på musikk, og skulle sove i det samme rommet som kjøleskapet står i, så vil jeg etter min mening irritert meg på den vifte lyden. For som sagt før, så går vifta stortsett hele tiden. Og når den ikke er av aller beste kvalitet, så blir jo lyden der etter.

 

Men igjen, en annen trenger ikke ha problem med vifte lyden, da det blir opptil hver enkelt person.

Lenke til kommentar
Takk for utfyllende svar!

 

Blir nok ett sånt på meg hvis de får det på noe slags tilbud igjen :)

 

Ang lyden så kommer jeg kun til å ha drikke i det, så det kan vel slås av hvis man har problemer med å sove med det på o.l

 

Sorry for litt halveis OT i tråden din jonas_blomster ;)

 

Jepp, det var ett billig og greit kjøleskap. Ja, det kan skrus av, så lurer jeg på om det kun var 2-3 timer det tok før temperaturen var nede i 4Grader. Noe som ikke er så mye.

 

Skal se om jeg får knipsa noen bilder av det, sånn at dere kan se og bedømme kvaliteten selv. Da det finnes svært få bilder av dette, har selv prøvd og finne bilder av det, nærmest umulig. Iverfall og finne noen gode med noenlunde bra oppløsning.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...