Gå til innhold

Omtale av Crysis (PC)


Anbefalte innlegg

Spillet ER jo ikke grensesprengende, det er riktig nok veldig, veldig pent. Ble litt skuffet over at det daler i kvalitet, det burde jo være omvendt. Men, men, det blir vel kjøp.

 

Godt å se at Gamer.no ikke har gått helt over bord og latt Avean anmelde Crysis.

 

Er spillet perfekt? nei, men hvilke spill er det? Det eneste spillet jeg noen gang har spill i mine år siden å ha blitt født i 1982 som kan regnes å være meget nær perfekthet er Starcraft. utenom det så har alle spill noen ting som KUNNE vært bedre, men det vil alltid variere fra spiller til spiller. Inget spill vil være ultimat for alle spillere, for alle spilere har forskjellige ideer av perfekt.

 

Men Crysis er ihvertfall bunnsolid i både SP og MP. Det er kanskje ikke grensesprengende avhengig av hva du mener med det... Warcraft1 og Dune var kanskje grensesprengende for RTS sjangeren. I den formening er ikke Crysis grensesprengende da den ikke egentlig indroduserer helt fullstendig forskjellige ting fra det vi allerede har sett, men det sagt så synes jeg den lett rivaliserer HalfLife2 i å være et stort hopp i evolusjonen. Crysis bringer tross alt grafikk som er 2-3 hakk over noe annet noen gang laget, samt at det er flere spill-elementer som også er flere hakk over det som vi noen gang har sett før i en FPS.

 

Er spillet grensesprengende? Det kommer til slutt ann på din definisjon, men jeg vil tørre å påstå at Crysis er det største hoppet fremover i FPS sjangeren siden Halflife2 kom på markedet for lang tid tilbake, og det er tross alt ikke en liten målestokk å sammenligne mot :)

 

Crysis er definitivt på min top3 liste av spill sluppet i år, om ikke #1, og med tanke på at denne høsten har vært vært for en DRØSS meg utrolig bra spill, så er det meget meget bra å havne i teten blandt disse. Det blir utvilsomt mye Crysis multiplayer Power Struggle framover på meg (clanfolk, kontakt meg hehe, jeg vil ha folk å spille med ;) )

 

-Stigma

Endret av Stigma
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg håper og tror at spillet havner på 8/10. Crysis er oppskrytt til de grader, og utenom den nydelige grafikken finnes det underholdingsmessig langt bedre skytespill på dagens marked. Sitat fra VG, og er forresten helt enig;

 

Hvis man skreller bort den vanvittig imponerende grafikken, er det verdt å nevne at det finnes bedre skytespill enn dette på markedet. Jeg rangerer både «Bioshock», «Call of Duty 4», «Gears of War» og «Half-Life 2: Episode Two» foran «Crysis» i ren underholdningsverdi.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Jeg synes det virker som om mange her på forumet synes at god grafikk tilsier et godt spill, noe jeg stiller meg litt uforstående til. Testet demoen av Crysis, og det virket som et helt greit spill men ikke tidenes beste som mange her påstår.

Godt mulig at fullversjonen gir et langt bedre inntrykk, men irriterte meg i alle fall over hvor lite punch det latet til å være i våpenet man har i demoen.

 

Fortsatt mulig at det blir et kjøp, avhengig av hvordan multiplayerdelen viser seg å være.

Lenke til kommentar
Jeg har allerede runda det spillet om må si det er beste spillet som er laget noensinne. Det er som å være i en film. Det ene brettet i spillet har like bra grafikk som CGI i dyre hollywood filmer. Og alt er live rendered. Det er helt utrolig å se på.

 

Nei, det har det ikke. Greit å synes ting, men du sier det som om det er fakta. Og fakta er at grafikken i Crysis er LANGT unna CGI "i dyre hollywood filmer".

 

Nå får folk roe seg litt med hypen her. Begynner å bli noe drøyt.

Endret av Bloody Mess
Lenke til kommentar
Ganske sikker på 10 av 10 da det lille negative som er nevnt ikke er negative ting som rettferdigjør og sette spillet ned i karakter. Fikk inntrykk av at skribenten fikk utløsning flere ganger under testen, så det blir nok 10 av 10 ja )

 

Jeg kan vedde de brune tøflene mine på at Crysis ikke får 10/10. Heller en 8'er eller 9'er, helt avhengig av MP'en.

 

 

Jævla aliens og monstre ass. Jeg vil skyte mennesker!

 

 

Hadde blitt for ensformig å bare skyte mennesker. Skjønner ikke hva folk har imot aliens. Det blir jo bare mer utfordrende og morro.

 

Som jeg har sagt før, det er ikke et spørsmål om aliens eller ikke aliens, men heller et designspørsmål. Hvis monstrene er vellagde og godt implementert i spillets historie og gameplay så vil de aller fleste ha det morro med dem. Er de ikke det vil det jo bli frustrerende og kjedelig. Og dette har jo vært en av de store tvilsområdene rundt Crysis. For jeg og mange andre, i motsetning til gamers anmelder, synes ikke noe særlig om de monstrene vi møtte i Far Cry. De var rett og slett kjedelige, ujevne og dårlig lagt inn i spillet (med unntak av "ape-mutantene"). Skulle gjerne sett litt mer om monstrene i Crysis i denne anmeldelsen.

 

Litt interessant at gamer's anmelder liker de første brettene best og avslutningen minst, mens VG's anmelder mener det helt motsatte. Er vel en smaksak.

 

ellers er jeg enig i det du skriver, det er KUN hyping jeg skulle likt å ta rotta på. Jeg kan for eks. ikke huske at noen kritiserte HL2 for et altfor lineært gameplay. det ble muligens såvidt nevnt, bare for å etterpå bli overøst med "unnskyldninger" som at et lineært gameplay er nødvendig for at spillet skal bli så moro som det er osv, mens Splinter Cell-spillene får solide minus i sluttkarakter for det samme.

 

Man kan ikke slå bastant fast hva som er best av åpent eller lineært landskap. Det handler rett og slett om implementeringen av det i selve spillet. Jeg har feks. aldri hatt noen problemer med lineært spilllandskap i HL-serien noensinne, rett og slett fordi det er så fordømt godt "sydd" inn. Men jeg har spilt tonnevis av spill hvor lineære brett har frustrert ræva av meg. Mens spill som Crysis og Far Cry aldri ville vært så spektakulære hvis man ikke hadde hatt store, åpne landskap.

 

Forøvrig en god anmeldelse, som i motsetning til mange andre tydeligvis også klarer å trekke frem spillets negative sider. Det ser utrolig morsomt og bra ut, men jeg har ikke sjans i loppehavet for å spille det på den PC-en jeg har tilgjengelig nå.

Lenke til kommentar
Aliens i crysis er døds bra laget. Virker som de har blitt innspirert av aliens i matrix.

 

Litt pirk: det var ingen aliens i Matrix. ;)

 

Ja jeg mener de som flyr rundt i matrix LOOL med sånne lange bein LOOL

 

Aliens = romvesen. Det du tenker på er roboter, sikkert sentries. Altså de flygende blekksprut sakene?

 

For min del ser jeg på romvesen/roboter/mutanter etc som en av de få mulighetene utviklere har til å gi FPS spill noe ekstra, litt mer varierte og spennende utfordringer enn hva menneskelige motstandere kan prestere.

Lenke til kommentar

Har ikke spilt så mye Crysis ennå, men har foreløpig ikke blitt så imponert som jeg ble av demoen. Tror på en måte CoD4 "ødela" litt for Crysis-opplevelsen min da CoD4 viste seg å være så utrolig bra.

Litt rart med det, CoD4 demoen imponert meg ikke noe spesielt, men selve spillet imponerte stort. Crysis demoen imponerte stort, men forløpig har ikke spillet tatt helt av. Men håper ting blir bedre etterhvert.

 

Ser bra ut. Flott anmeldelse, skal nok kjøpe dette sammen med CoD4, Assasins Creed og GeOW til PC. Må bare samle opp en del penger først. Gleder meg til neste ferie, da skal det nerdes døgnet rundt! :yes:

Ser du også har GoW på lista de og der må jeg bare si at dette spillet er latterlig dårlig sammenlignet med Crysis & CoD4. Det er et helt annet spill, med kjedelig og ensfomig arkadespilling. Ekstremt lineært og repetitivt, de samme dukk og skyt scenene gang på gang. Teite monsterfiender som skal ha tusen skudd, enten det er i kroppen eller hodet før de dør. Leveldesign er et langt skritt tilbake i spillhistorie, med usynlige vegger ol. som sperrer og dører som plutselig er åpne/stengt for å tvinge deg inn i spillets korridor-aktige spillområder. Spillområder som forøvrig er fullstendig statiske uten noen som helst mulihet for ødeleggelse. Sleng inn noen tragiske monster-bosser for å gjøre mangelen på innovasjon komplett. Dette kan jeg ikke annet enn å anbefale alle å styre langt unna. :thumbdown:

Lenke til kommentar

En karakter for MP og en for SP hadde vært optimalt, ja.

 

Selv skal jeg ikke uttale meg så mye om spillet selv, og jeg syntes ikke dere andre skal det heller, med mindre dere faktisk har spilt igjennom hele campaign. Man kan rett og slett ikke dømme helheten utifra en demo. Man kan til en viss grad dømme gameplay osv, men ikke helheten.

 

Jeg ble også skuffet over å høre at kvaliteten senkes mot slutten, hadde troen på omvendt. Men jeg mener fortsatt at spiller er såpass nyskapende, ikke fordi de har kommet opp med noe NYTT i den forstand, men fordi de har tatt elementer fra andre spill og satt de sammen på en nær perfekt måte. Med det mener jeg at, ja, vi har sett stealth, speedfunksjon, høye hopp og modifiserbare våpen før, men vi har aldri sett alt i samme spill.

 

Og om denne drakten er FOR bra eller ikke, kan man IKKE dømme utifra demoen. Jeg personlig så på demoen som en demonstrasjon av grafikk og fysikk, mer enn hardt gameplay.

 

Jeg tipper spillet vil få 9/10. Men jeg mener at dette spillet har mye mer i seg enn mange andre spill som har fått samme karakter.

 

En annen ting, det ble nevnt at CoD4 og Gears of War hadde bedre underholdningsverdi SP. Mener dere at noen så lineære spill, hvor horder av fiender bare løper inn i skuddlinjen er bedre enn et helt fritt område hvor dere simpelt en kan gjøre hva dere vil? Ja, jeg koste meg med både gears of cod4, men jeg er veldig sikker på at jeg vil ha det bedre med Crysis. Jeg liker at muligheten til å bruke laaaang tid på et level uten at det blir kjedelig er et stort pluss.

 

Holdbarheten til Crysis burde også bli satt mer fokus på. Man kan spille igjennom samme level 10+ ganger på helt forskjellige måter, ingen av de spillene dere sammenligner Crysis med, så kan man nettopp det.

 

Men som sagt, jeg vil ikke uttale meg for mye om spillet før jeg har spilt igjennom det noen ganger selv.

 

edit: Gamespot ga Crysis 9.5.

Endret av Habitats
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...