Gå til innhold

24 Sesong 7 **Spoilerwarn** USA sendeskjema! Les 1 post!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til sesongavsluttningen. :) Har på følelsen at dette kommer til å bli en av de beste 24-sesongene som jeg har sett hvertfall. :)

 

Har du ikke sett alle? Jeg setter sesong 1 øverst og for min del vil ingen andre sesonger toppe den. Kanskje 8 hvis den blir ekstremt bra og Jack får en verdig avslutning.

Lenke til kommentar

Sweet mother of Jesus, som jeg skvatt da den bilen sprengte! :scared:

 

Ganske bra episode, men jeg synes det har vært rimelig lite action den siste tiden. Olivia is in deep shit, og jeg er glad karma tar henne :ph34r:. Forøvrig liker jeg ikke utviklingen rundt Jack, jeg vil faen meg ikke at han skal dø på denne måten. For å si det slik, så er det ingen TV-rollekarakter som har fortjent en lang ferie på Bahamasøyene som Jack Bauer. Dette er så frustrerende...

 

Tony er virkelig badass, men fremdeles ikke 100% ond. Lurer på om han ville ha drept broren, om ikke FBI-folkene dukket opp? Fremdeles er planen hans om å slippe ut biovåpenet der de planlegger det ganske genial. Dette er heller en spennende utvikling, og jeg gleder meg virkelig til sesongavslutningen i likhet med dere andre.

Lenke til kommentar

bra episode, Rask broren til "terroristen" var med å ta knust glass og stikke i halsen på fienden. Om man har 0 erfaring fra slik type action så er vell ikke det første som kommer til tanke når døra bli sprengt opp og en granat kommer flyvende inn...

 

 

Godt at Olivia sliter litt, liker ikke hun i det hele tatt. Håper hun blir busted og faller av staffen og havner i fengsel :p

Lenke til kommentar

Ååå. Olivia er i så jævelig deep shit! Og Aron Pierce lukter lunta LANG vei! Jeg tror han kommer til å på en eller annen måte avsløre henne, han er tross alt tidenes Secret Service agent! Selv om det skulle vise seg at det ikke var hennes kontakt som drepte Hodges håper jeg hun blir BUTTFUCKED for det og aldri mer dukker opp i 24!

Lenke til kommentar

Episoden var kanskje litt "kjedelig" syns jeg, følte ikke det skjedde så veldig mye overall. Selv om det blir mest syting, siden det selvsagt var masse underholdning, og neppe kan kalles kjedelig uansett.

At Hodges ble sprengt i lufta var jo en shocker. Selv om jeg lukta lunta på forhånd, og regna med at noe kom til å skje med han. Men forventa kanskje han skulle få ei kule i bakhodet eller no, så skvatt som faen når hele greia gikk til himmels. :D

 

Litt Jack-in-the-field-action igjen i denne episoden da, det var bra. Selv om det ser dårlig ut for å få den gode gamle Jack tilbake denne sesongen. Nesten så jeg begynner å frykte at vi aldri får ham tilbake, og at han ebber sakte ut og dør i sesong 8. :( Ville vært en idiotisk slutt for tidenes actionhelt hvertfall.

 

Olivia sitter bra i saksa nå ja, og det er vel fortjent. Håper Aaron Pierce avslører henne, virker jo som han har fattet mistanke allerede. Kan nok stemme som J-Core sier at det nok var noen andre som også hadde beordret Hodges drept, og derfor det skjedde. Men Olivia er nok i trøbbel uansett dersom det blir etterforskning og loggføring av telefonsamtaler. :p

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar

Regner med at Kim gjør en helomvending og tvinger Jack på en eller annen måte til å gjennomgå operasjonen, som mot alle odds ender med at Jack overlever.

 

Jeg må si jeg ble litt skuffet over at Tony er badguy. Før Bill døde hadde jeg et håp om at CTU skulle komme tilbake på fote i neste sesong, med både jack, bill, tony, chloe og morris.

Lenke til kommentar

Litt på sidelinja av ting som skjer i serien atm., men syns det kan tas opp her...

 

Jeg leste et intervju et eller annet sted hvor Kiefer Sutherland sa noe sånt som at

 

Sesong 8 vil være en såpass nær etterfølger av sesong 7 at man kunne kalt det "48"... Er det ikke da natulig å tro at Jack Bauer til slutt dør i sesong 8)

 

Lenke til kommentar
Jeg må si jeg ble litt skuffet over at Tony er badguy. Før Bill døde hadde jeg et håp om at CTU skulle komme tilbake på fote i neste sesong, med både jack, bill, tony, chloe og morris.

 

 

Jeg mener å ha hørt at CTU gjennopprettes til neste sesong

 

 

 

HCam: Så akkurat det samme intervjuet og postet det samme nesten ordrett av hva du skriver for et par uker siden :p

Endret av Jefecito
Lenke til kommentar

Uff, jeg blir lei meg på hans vegne. Har sagt det før og jeg sier det igjen; det er virkelig synd at en så bra skuespiller som Kiefer skal være så håpløs privat. Er sikker på at han egentlig er en flott fyr, men han har tydeligvis et aggresjonsproblem. Han har jo også slitt med alkoholproblemer tidligere, så... :(

Lenke til kommentar

Synes det har vært flere flotte små øyeblikk med jack i serien, slike sårbare koselige øyeblikk eller hvordan jeg skal forklare det. Sjokket over Tony er vel litt mindre nå, men sliter forsatt med å akkseptere det :( Synes det var en fin episode og selv om ikke Kim kommer tilbake liker jeg det veldig godt at hun alikevel fikk et par min på skjermen. Morris hadde jo heller ikke allverdens tid foran tven, men slike ting, som å brige tilbake tidligere folk, selv om det kun er for et par minutter liker jeg godt!

Lenke til kommentar

Først i dag, at jeg rakk å se den seneste episoden. Nice :)

Stakkars Olivia, hun sitter godt i det nå, hadde kanskje vært en ide å tenke over konsekvensene, før man går så langt som å hyre en assassin.

 

Hodges hadde potensial til å bli en superskurk, så det var egentlig litt synd at han døde, hoppet nesten av stolen da hele bilen eksploderte.

 

Var litt kult hvordan broren til han muslimen, plutselig bare knuste speilet og stakk han andre mannen, wow!

 

Gleder meg veldig til sesongavslutningen, håper at Jack går med på å ta imot hjelp fra Kim, kanskje han blir mer medgjørlig når han får se at han har et barnebarn nå. Hmm...

Endret av Sonja84
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...