Gå til innhold

The Big Bang Theory - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Triste nyheter, Carol Ann Susi (Mrs.Wolowitz) døde i går. :(

 

That sucks..

 

Lurer på åssen de gjør det i serien fremover, hvordan hun skrives ut. Resten av sesongen er vel ferdig innspilt (?), though.

 

Nei, tror de kun har spillt inn til episode 10.

 

Neste episode vill spilles inn 18. November.

Endret av Alex1hw
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Jeg liker serien, men håper egentlig at de kan slutte snart..

 

Serier bør ikke dra ut for lenge.. Parks and Recreation sluttet jo nå, etter 7-ish sesonger, og det synes jeg var helt greit.. Det er andre serier som har hatt flere sesonger, og de har også klart seg bra.. Men, jeg håper ikke de drar det ut for lenge, og de kan gjerne slutte neste sesong for min del..

 

 

Jeg er forøvrig ikke så glad i Amy-karakteren, synes "2 Sheldon-er" (som jeg synes det var en periode) ble for mye..

 

Rund av mens det enda er noe gøy!

Lenke til kommentar

Aldri sett TaaHM, bortsett fra et par episoder her og der.. Kom aldri helt inn i det, men det var en serie jeg følte gikk litt for lenge, som dessuten byttet ut Charlie Sheen..

 

Kanskje det blir noe off-topic, men hva hadde Chuck Lorre i mot de folka, og hvem?

Lenke til kommentar

Bare mot Charlie Sheen, måten han forlot serien på og alle de kranglene de hadde mellom seg. Virker som alle kommer godt overens i TBBT, så jeg regner med og håper de skriver en verdig seriefinale når den tid kommer. Blir ikke overrasket om alle parene får hver sin "happy ending", på sine egne måter.

Lenke til kommentar

Bare ikke Chuck Lorre bærer nag til noen i TBBT-teamet. For noe møl seriefinalen til TAHM var.

Jeg synes faktisk den var svært morsom. :) En del ting var kjedelige (som den animasjonsbite. WTF?), og selve slutten var døll. Men det var mye snacks der også, spesielt når de køddet med seg selv. ("It's amazing youv'e made so much money with such stupid jokes...") :p

 

Bare mot Charlie Sheen,

Nåja. Angus T. Jones (Jake) kritiserte serien rimelig åpent, så det var ikke rart han ble borte. Personlig savnet jeg ham ikke. En ung Jake var morsom, men en voksen Jake ble bare teit.

 

Jeg er forøvrig ikke så glad i Amy-karakteren, synes "2 Sheldon-er" (som jeg synes det var en periode) ble for mye.

To Sheldoner? Heh, jeg føler det mer som om Sheldon er borte for godt. Howard (av alle) er gift, Raj kan snakke med damer uten å være drita, Sheldon begynner å bli faretruende normal, og selv Leonard og Penny er forstyrrende normale i forhold til hva de var før. Skuespillerne er de samme, men karakterene er borte. :(

Lenke til kommentar

Huff, ja, serien tapte seg stort da Amy kom inn. Det verste er jo at hun nå er blitt mer eller mindre en "hovedperson", og ikke bare en bi-karakter som hun var før. Se for eksempel på en helt tilfeldig scene der hun er med. Hun vil alltid ha en eller annen teit kommentar osv. Mye mer enn de fleste andre. Mener hun vant en Emmy for TBBT, så det kan være noe der. Usikker på om noen andre har gjort det, så kanskje de prøver å utnytte den Emmyen.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 5 måneder senere...

Har sett de som har kommet ut.. Og gjentar meg selv litt: Hadde egentlig ønsket at disse kunne ha avsluttet serien nå.. :( Jeg smiler fortsatt, og jeg kommer nok garantert til å se serien til siste episode (noe jeg alltid gjør med serier som jeg har investert så mye tid i, så vil jeg se hvordan alt ender).. men, her ønsker jeg at de kunne ha gitt seg.. De har forlengst nådd toppen etter min mening, og da er det på tide å sette strek.

Lenke til kommentar

Er stort sett enig i at det har tapt seg. Serien har effektivt fjerna nesten alle element som det kan tenkast at nokon tar seg nær av eller ikkje forstår.

Matte og fysikk-referansane, samt sci-fi referansane er nesten fråværande, i alle fall dei referansane som ikkje innvolverer dei gamle storfilmane som alle i det minste har høyrd om.

 

Eg bit meg også merke i at redselen for at publikum skulle tru at Sheldon var homofil fordi hans apsergerslikande trekk gjorde at han ikkje viste spesielt stor dameinteresse gjorde at dei "tvinga" karakteren inn i eit fast forhold som på alle måtar virker påtrengt og kleint.

Spesielt ironisk er det når ein veit at skodespelaren er homofil. Det er tydeligvis mykje betre butikk å ha ein sitcom med kun kvite hetrofile par enn å ta sjangsen på å gjere noke utradisjonelt.

 

Vitsane har også blitt noke slappare, det er lite igjen av dei frekke vitsane som Chuck Lorre har blitt kjend for i sine andre seriar. Serien har rett og slett gått frå å være ein serie som følgde eit par sosiale utskudd som saman prøver å passe inn og bli respektert for andre ting enn berre sitt intellekt, til å bli ein dramaserie om utfordringane ved samlivsbrudd.

 

 

Eg høyrde også nokon omtalte at det var veldig rart at Penny, som skulle være den superpene og uoppnåelige nabojenta ikkje lenger ein gong er på topp tre lista over dei mest attraktive damene i serien. Med dette så meiner ein ikkje at Kaley Cuoco ikkje lenger er pen, men at serien ikkje lenger tørr å opprettholde dei rollefigurane som i utgangspunktet fenga sjåerane.

Alle skodespelerane har fått kle og oppføre seg mykje mindre "nerdete" nå i dei siste sesongane, medan dialogen fortsatt forutsetter at dei har samme personlegheit som i dei fyrste sesongane. Hadde dei endra dialogen også så kunne dei sagt at den endre stilen og personlegheita kjem av at karakterane har blitt meir voksne, men det er ikkje det inntrykket eg sitter igjen med.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...