Gå til innhold

Mourinho ferdig i Chelsea


GLN

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Og stor del av denne begrunnelsen er vel at Mourinho ikke er fornøyd med Andrej Sjevtsjenko og at han har hat han som tredje valg som spiss.Noe da selvfølgelig ikke var så positivt hos Abramovitsj. Mourinho ville vel egentlig ikke ha Andrej Sjevtsjenko til Chelsea engang vel? Synes Moruinho er en meget bra manager, selv om han har sine spesielle øyeblikk. Tror ikke Chelsea blir noe bedre med en annen manager.

 

*edit*

Endret av Vee75
Lenke til kommentar
Abramovitsj ville ha mer underholdene fotball og CL seiere, dette klarte ikke Murinho, dermed blei han sparket. Var tåpelig avgjørelse, han har tross alt vunnet PL to ganger siden han kom, og det er ikke dårlig.

Selv om jeg ikke liker Chelsea, så håper jeg ikke de blir svekket så veldig av dette!

9539553[/snapback]

Det håper jeg, så kan han "mr.lommebok" se hvor god Mourinho var, og han ikke kan få bedre trenere og i pose å sekk. Han bør få en lærepenge, selv om han gjør som han vil siden han er rik, så taper han på dette.

Lenke til kommentar

Hevder Chelseas nye manager er permanent i tilfelle nokon ikkje har lest denne saka ellerede.

Eg veit ikkje heilt kva eg skal seie... (Sannsynligvis) presse ut ein av verdens beste trenarar, og erstatte han med ein kompis som kan slå i bordet med å nesten ha tatt Israel til VM-sluttspel. Heilt fullstendig på trynet.

Fyren ser jo ut til å ta laget sitt mindre seriøst enn meg når eg berre skal spele ein "tulle-seg-runde" på FM. :roll:

Lenke til kommentar

Faen, Mourinho er en av de mest geniale mangerne. Tar så godt som alt rampelys bort fra spillerne sine og over på seg selv. Jeg er selv Liverpool supporter og Mourinho har kommet med et lass av helt hodeløse kommentarer, men han er definitinvt ikke dum! Det var/er slik han får alt rettet mot han.

Jeg er kanskje en av de som klarer å le av kommenterene hans, istdenfor å hisse seg så til de grader opp som mange gjør når han kommer med utspillene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...