Jump to content

Ksungam

Medlemmer
 • Content Count

  3215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. +1 Dette er også en av de beste, om ikke den beste "spille-tv'en" man kan kjøpe seg da den har svært lav input lag samt 100hz panel.
 2. Du skriver jo at du gjør det godt på skolen med realfag. Såvidt jeg vet er det ganske vanlig for folk med gode evner innenfor realfag å være litt distré når det kommer til mer dagligdagse ting. Du trenger absolutt ikke å bekymre deg.
 3. Resultat av validering: (16) Det er ikke mulig å bestille VDSL på denne linjen i dag. Merknader: Multicast enabled on an xDSL port on e- or aeDSLAM. Sentralpunktet har ikke utstyr for produktet og det er IKKE registrert en utbyggingsdato/ utvidelsesdato. Total linjelengde inkludert inntak: 1194 meter Lengde på inntak: 100 meter (standard) Tråddiameter: Varierer mellom flere tråddiametre Fabrikat på utstyr: A7302E,A7302B
 4. Det "samme" som telenor. 10-20 ned og 0,5-1 opp Ser ut som den generelle konsensusen i tråden er at jeg bør velge telenor. 0,7 opp er altså godt nok til å game på?
 5. Ja, det så ikke dumt ut, men klarte ikke å finne noen "sjekk min adresse" slik som bl.a. telenor har. Om homenet bruker de samme råtne kablene som telenor så kan jeg vel ikke forvente stort mer enn 12/0,7 som jeg får hos telenor. Ah. Ordla meg vel litt diffust men jeg snakket altså om å se på andres streams, ikke at jeg streamer selv
 6. Er 0,7 opp så det har vel ingen affekt på streaming? Men gaming blir altså dårlig?
 7. I know... Er like utenfor Fredrikstad sentrum. http://www.monsternett.no/bredband/privat/ Fra siden deres: Du får gratis etablering Du får med en gratis trådløs router i abonnementet Du slipper å montere — vi monterer og kobler opp alt — uten atdu betaler en krone ekstra! Du får en unik fornøyd-garanti — les mer! Du betaler kun månedsprisen — vi har ingenskjulte gebyrer Vi leverer eksakte hastigheter. Med andre ord: Det du har bestilt er hva du faktisk får. Du har kanskje lest den lille skriften fra forskjellige leverandører hvor det står at du kanskje ikke får det du har bestilt på grunn av lang avstand til telefonsentralen eller kvaliteten på kobbertråden i bakken. Hos oss snakker vi ikke om "best effort" — kun det eksakte.Du er ikke avhengig av hvor langt det er mellom der du bor og hvor telefonsentralen er, eller hvilken kvalitet telefonlinjen har. Vi bruker radioteknologi og har derfor hele luften som tilgjengelig båndbredde.Du trenger ikke fasttelefon for å få Monsternett. Dermed slipper du også tilleggskostnaden ("linjeleie") som mange andre leverandører legger på månedsavgiften.Du betaler ingen frakttillegg og får ikke noe i posten. Du får personlig oppmøte siden vi syns det er hyggeligere å komme hjem til deg — og kommer derfor og monterer og klargjør alt uten ekstra kostnad for deg.Du har ingen begrensning på hvor mye du laster ned eller sender i fra deg.Det følger med en trådløs router, som gjør at hele husstanden kan bruke bredbåndet. Ruteren har også utgang for kabel, hvis du trenger det.Nettet har lav responstid. Dermed går lasting av hjemmesider unna på et blunk, og spilling (gaming) på nett skjer uten irriterende forsinkelser og avbrudd.
 8. Hei! Skal flytte (til 1605 Fredrikstad) og er nå i prosessen av å velge meg internettleverandør. Valgmulighetene er få og kjipe, så det står mellom Telenor Bredbånd 10 (Forventet 12/0,7 Mbit) eller Monsternett 5/2 (de tilbyr også 10/2 men det blir litt dyrt for en fattig student). Jeg bruker i hovedsak nettet til å surfe samt å spille. Det hender også jeg streamer litt fra twitch.tv og en og annen fotballkamp fra viaplay. Jeg bor forøvrig alene så jeg kommer ikke til å dele nettet med noen andre. Hvilken av disse burde jeg gå for? Evt. finnes det bedre alternativer som jeg ikke er klar over?
 9. Hei! Føler meg ganske teit nå, men jeg kjøpte nettop en juicekartong type "Coop Frisk & Rød" og da jeg skrudde av lokket kunne man se rett ned i kartongen, altså på juicen. Det var ingen folie over, den var "dyttet" ned. Jeg er 99,9% sikker på at det er korken som gjorde det når jeg åpnet og at dette er ment å skulle skje. Likevel kvier jeg meg litt for å drikke den nå, og håper bare noen kan bekrefte at alt er som det skal før jeg fukter strupen. På forhånd, takk!
 10. Har funnet mye kult i denne tråden så syns jeg får prøve å bidra litt https://www.youtube.com/watch?v=X0tYUiTanHU https://www.youtube.com/watch?v=Sx6I1FLZm6g https://www.youtube.com/watch?v=hxDTzQLrFBc
 11. Vurderer å kjøpe meg denne til ingeniørstudiet, men fikk beskjed om at den ikke kunne brukes til eksamen om det var muligheter for å kommunisere med andre personer via kalkulatoren? Noen som vet hvorvidt dette er mulig? Har prøvd å google men fant ikke noe godt svar på dette.
 12. Hei! Tidligere pleide jeg nesten utelukkende å få trance/house og lignende musikk i "discover", da dette er musikken jeg hørte mest på og slik fant jeg utrolig mye fet musikk jeg ikke hadde hørt før. Hører i dag på litt mer blandet, og får derfor veldig mye rart anbefalt, og VELDIG lite trance ol. musikk. Er det noen måte å få spotify til å gå tilbake til å anbefale kun slik musikk, samtidig som jeg kan høre på mye variert?
 13. Har lett forgjeves i en halvtimes tid etter en sang/artist nå uten hell. Trodde det var Sean Kingston, men finner ikke riktig sang, så det må være noen andre. Artisten jeg leter etter har forsåvidt heller ingen jamaica-aksent, men kan ligne litt utseendemessig (stor, tjukk afroamerikaner(?)). I musikkvideoen er det en liten gutt som forestiller artisten som liten og som prøver seg på en jente forgjeves. Var en stor hit for noen år tilbake. R&B-pop-musikk. Noen som kan gi meg sjelefred? CEELO GREEN!!!
 14. Dette er kanskje en "long shot", men er det noen som vet hvilken sang som er blitt samplet i dette klippet? Beastie Boys - Amsterdam, The Melkweg - Promo Gig (05/16/2004) t=7:31
×
×
 • Create New...