Gå til innhold

Call Of Duty 4 Beta


Nerdepappa

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kult, vant beta-nøkkel! Kanskje jeg laster ned i kveld, men siden CoD3 var så skuffende tror jeg ikka at jeg kommer til å kjøpe spille på release.. Men mange sier spillet er kult, så kanskje, kanskje ikke.. Har alltid vært CoD-fan, men som jeg sa.. 3-er'n skuffa.. Men Betaen avgjør

9507198[/snapback]

 

 

3rn ble ikke lagd av Infinity Ward da.. Ble lagd av Treyarch tror jeg.. IW lagde enern og toern, så tror 4ern blir bedre enn 3ern hvertfall.

Lenke til kommentar

Det positivet med at to spillselskaper jobber med samme serie er at vi får spillene veldig fort. :D COD 2, 3 og nå nr. 4 kommer jo bare med 2 års mellomrom. Kvantitet ftw!

 

IW begynte jo på fireren allerede rett etter COD 2, så det er ikke snakk om noe rush-tittel det her bare pga nr. 3 kom i fjor.. Så.. Kvalitet ftw!

Lenke til kommentar

Eneste som er synd med 2 utviklere er jo kvalitetsforskjellen.

Er ikke mye tvil i mine øyne hvem som lager de beste COD spillene av de to..

 

Heller et par år lengre mellom hvert og kvalitet hele veien, men COD serien er en av de som klarer seg med denne svingningen mellom kvantitet og kvalitet.

Ang. nr4 er det ingenting som tyder på mye hastearbeid, og spillet oser jo spillbarhet og kvalitet lang vei, selv på beta stadiet.

Endret av archongamer
Lenke til kommentar
Det som er idiotiskt er at vis det kommer nye maps i form av downloadebal content kommer det til å koste ms points, vi betaler for spille online på xboxen, da kan vi vel få gratisting.

9508950[/snapback]

Enn hvis det hadde vært fem ganger flere maps, flere single-player mission, og kostet 300 kroner i butikken? Som en tilleggspakke.

Foretrekker nesten små pakker til en billig penge.

Koster jo penger å holde arbeidet gående.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...