Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

 

 

 

Øzil har vært shite i flere sesonger nå. Han er forutsigbar, treg med ballen og faktisk jævlig lite atletisk.

Özil har skapt flest sjanser, og hatt flere assist enn noen andre siden han kom inn i ligaen. Dette Özil-hatet er patetisk.

This og disse statsa har han til tross for at han har vært svært variabel. Han er klasse, men han er en luksus spiller. Ved å bruke han som 10er MÅ (LES: MÅ) vi ha noen som plukker opp slack bakover. Vi har ikke det.

 

Det at Wenger ikke har klart å kjøpe en skikkelig DM på gud veit hvor mange år er kanskje den største grunnen til at han burde stikki rett ut døra for lenge siden.

City spilte uten en DM idag og de utklasset oss. Både Real Madrid og det Tyske landslaget har spilt uten DM og vunnet både det ene og det andre før i tiden. Folk som hyler etter en DM har ikke peiling på hva problemene i dette laget faktisk er. Det er strategisk og taktiske problemer, samt at spillerkvaliteten er helt horribel. For ikke å snakke om at kjøpene til Wenger har vært helt på trynet:

 

Welbeck, Gabriel, Mustafi, Holding, Chambers, Perez, Xhaka, Elneny, Debuchy, Flamini, Cech (Ja faktisk, han er utdatert) + Ny kontrakt til Øzil.

 

 

Den beste signeringen Wenger har gjort på mange år er faktisk Ospina, hvis man ser bort ifra Alexis.

Helt drøyt å se på de navnene. Halvparten av de bør ikke spille i PL. Resten bør holde til i en klubb på nedre halvdel av tabellen. Dog, det er jo dit Arsenal er på vei...

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Husker på denne tiden av året i fjor når vi spilte dritt og WengerOut startet for alvor. Da vant plutselig Wenger noen kamper mot slutten av sesongen som gjorde at styret og fansen ble litt mer fornøyd. Ropene om Wenger Out stilnet plutselig litt.

 

Min største frykt nå er at vi faktisk slår AC Milan og kommer oss videre.. Det vil gi styret enda en grunn til å beholde Wenger en sesong til.

Lenke til kommentar

Føler Arsenal har vært helt håpløse i ligaen lenge nå. Man kan spole tilbake til to poeng bak Leicester, god form og en bra rekke uten tap på denne tida i 2016. Så tapte Arsenal borte mot et ungt og uerfarent United-lag bestående av tre debutanter. Rashford med to mål i debuten. Siden gikk lufta helt ut av Arsenal, føler Wenger Out virkelig tok seg opp akkurat rundt den tida.

Lenke til kommentar

Enkelte spillere burde ikke hatt plass på dette laget, men så lenge Wenger er tilstede er det vel nett det samme. 

Få Wenger bort først, så kan en begynne å bytte om på laget. Blir forresten ikke overrasket om flere av spillerene hadde blomstret under en ny trener. 

Lenke til kommentar
1 hour ago
@PetrCech
If you want to win a game away of home in the best league in the world your GK can’t concede 2 goals like I did today ... it’s simply not possible ... The team fought back but the damage was done

Read more at https://www.arsenal.com/#OmDGb8xRFGt8idUD.99
Petr CechVerifisert konto @PetrCech
FølgFølg @PetrCech
Mer

If you want to win a game away of home in the best league in the world your GK can’t concede 2 goals like I did today ... it’s simply not possible ... The team fought back but the damage was done .

Lenke til kommentar

OM klubben og supportere er heldige og Wenger forlater sin posisjon til sommer, hvilket ettemæle vil han ha? Sammenlikn gjerne med Graham.

 

24 år er ikke lite, men så som vi vet.....

 

Wenger minner meg om en (på engelsk) benevolent diktator som ledet landet sitt til bragder i sin tidlige periode, men ble etter hvert altfor innadvendt, navlebeskuende og smule paranoid. Med resultater som gikk samme veien.

Endret av Calippus
Lenke til kommentar

Min mening er, at jeg syns Wenger er en fantastisk bra manager med en nydelig form for fotball-taktikk. Men jeg syns han vært altfor økonomisk, dvs han har "spart seg litt til fant" over disse årene. Han skulle vært hakket mer aggressiv i overgangsmarkedet, for med en liten håndfull bedre spillere i stallen så ser jo plutselig dette Arsenal-laget helt annerledes ut

Så det er ikke måten han spiller fotball på i alle fall, for han tørr å spille romantisk fotball, og det er nydelig å se på når det funker, han trenger bare bittelitt mer kvalitet

Men det er bare min mening som utenforstående selvsagt. Bør han gå? Hvis han fortsatt insisterer på måten han henter og selger spillere på, så ja - men om han snur litt og begynner med litt skikkelige utskiftninger til sommeren, så kan de bli skumle igjen, selv med denne "fæle" Wenger ved roret, for å si at han ikke har peiling på fotball er jo en vits 

Lenke til kommentar

Jeg kommer alltid til å ha en respekt for hva Wenger har betydd for Arsenal som klubb, og det han har gjort. Han har gitt meg så utrolig mange gode minner opp gjennom årene, og han har gjort at Arsenal som klubb vil stå støtt lenge etter hans tid er over. For dette vil han alltid i mine øyne være en legende. 

 

Men, og det begynner å bli et stort men. Han har desverre ikke innsett selv når han burde gi seg, og det har bare vært en nedadgående spiral de senere årene. Det som skjer nå om dagen var et ungåelig utfall, men likevel trist å se på. Jeg har støttet Wenger lenge, og mente selv visse skrek om Wenger out alt for tidlig. I etterpåklokskapens øyne var nok mye av min støtte basert på nostalgi, men denne har over de senere årene forsvunnet til et punkt der jeg ikke kan se han forlate jobben fort nok. 

 

Jeg håper både han og klubben kommer til en enighet om at denne sesongen blir den siste, og at de kommer tidlig ut å sier at Wenger forsvinner til sommeren. Da kan all denne misnøyen og til tider hatet mot Wenger roe seg ned, og gi han en verdig avskjed han tross alt fortjener. For min del blir det uansett en trist dag den dagen han forsvinner, selv om jeg er 100% for at det skjer. 

Endret av archongamer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...