Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Henry er min favoritt!
Han var den som gjorde at jeg ble Arsenal supporter!
Utrolig respektert, sympatisk, leken fyr.

Han har vert gjennom double-double i 2002 og invincible i 2004.

Smått utrolig at han ikke vant gullballen men når du ser hvilken andre ikoner han kjempet imot er det forståelig.

http://bleacherreport.com/articles/1580191-why-thierry-henry-is-the-most-famous-arsenal-player-of-all-time

Endret av infinety
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bergkamp-målet var sykt, men brassen til Wayne rooney mot City var enda mer krem.

Helt enig at Rooney målet var i den øvre klasse! Fantastisk! Jeg plasserer Rooney sitt mål over Zlatan sitt.

 

Jeg føler at Rooney sitt er teknisk utført til perfeksjon. Det var akkurat det han prøvde på og vanskelighetsgraden var skyhøy.

 

Også må jeg si jeg digget at Rosicky scoret i dag! Han er en spiller jeg har veldig sansen for, en av mine favoritter! Er veldig glad i en-touch fotball med høy teknisk finesse, og han er en av de spillerne som prøver å spille den fotballen. Han er også en som er flink til å dirigere tempoet, både med sitt kjappe pasningspill og sine løp med ball, oftest i lengderetningen. Håper han holder ut noen år til på dette nivået!

Lenke til kommentar

Favoritt målet mitt i PL er fra Henry. Det fra 99/00 hvor han står feilvendt med to forsvarsspillere i ryggen. Deretter presterer å holde de unna samtidig som han tar imot en pasning, vender i samme bevegelse og skyter omtrent liggende sidelengs i krysset bak Barthez

 

Mål som det der ser man rett og slett nærmest aldri. Fotball kunst.

Lenke til kommentar

 

 

Håper faktisk at han benkes mot Stoke også. Se hvor gode vi var i første omgang i går uten Ozil. Blir veldig mye stillestående med Ozil. Vi spiller ikke på hans styrker når vi ikke har folk som truer i bakrom.

 

 

Skal du virkelig bruke Özil's fravær som årsaken til at vi spilte så bra i går også nå? Herregud.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

 

 

Håper faktisk at han benkes mot Stoke også. Se hvor gode vi var i første omgang i går uten Ozil. Blir veldig mye stillestående med Ozil. Vi spiller ikke på hans styrker når vi ikke har folk som truer i bakrom.

 

 

Skal du virkelig bruke Özil's fravær som årsaken til at vi spilte så bra i går også nå? Herregud.

 

 

Vi hadde mye bedre energi og fart i den konstellasjonen vi hadde i går enn når Ozil spiller. Han har en tendens til å trekke ut mot kant, holde på ball og skusle den bort eller sende den bakover. Ozil sin styrke er å finne folk i bakrom og være sentral i kontringsspillet. Det er ikke slik vi spiller fotball i øyeblikket. Vi har rett og slett ikke spillertypene akkurat nå. Eneste er kanskje Ox, men han spilte heller ikke.

 

Se på energien og bevegelsene til Rosicky i går. Passer spillestilen vår mye bedre.

Lenke til kommentar

 

 

 

Özil var, i likhet med resten av laget, søppel mot Liverpool. Han var også svak mot Bayern da han spilte venstreback. Ellers har han strengt tatt vært god i det siste. Ikke like god som i første halvdel av sesongen, men det er helt naturlig med tanke på at det er hans første sesong i England uten vinterferien han er vant til. Dessuten har det garantert en sammenheng med tapet av Walcott og Ramsey, samt Girouds formdupp.

 

Nå får han ti dagers hvile før kampen mot Stoke, hvor han kommer til å få starte med en formsterk og meget bevegelig Ox til høyre for seg, og ikke minst en Giroud foran seg med to mål og en assist mot Sunderland på samvittigheten og en sulten Sanogo pustende i nakken. Spår en kjempematch av gullfisken vår.

 

Fotballsupportere elsker å finne noen å skylde på når ting butter litt imot. Ramsey, Mertesacker, Szczesny, Wilshere og Walcott er alle spillere som har fått enormt mye kritikk av egne supportere. Alle har kommet sterkt tilbake fra dette, og jeg ser ingen grunn til at ikke Özil skal kunne gjøre det samme (selv om han strengt tatt allerede har hatt en kjempesesong).

Endret av Le Professeur
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...