Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Og så var plutselig Liverpool med igjen. Kampen i morgen blir viktig; med seier kan vi hekte av oss Liverpool og Everton igjen, og være innenfor rekkevidde av tredje eller fjerde plass. Med tap er nok femte det beste vi kan klare.

Nei, jeg mener tirsdag.

 

Hvordan hekter dere av Liverpool og Everton hvis dere slår Bayern?

Lenke til kommentar

Å faen ... er Everton-kampen neste tirsdag da? Ennivei, det er den jeg mener.

 

Edit: Sorry, det er jeg som roter. Ble lurt av at det står Arsenal-Everton Tirsdag på kampoversikten på TV2 BPL HD UK. (Når man trykker på den blå knappen for å få opp tabell/kampoppsett, you know?). Nei, da er det vel Swansea som er neste kamp ja.

 

For dere som ikke er på Altibox: Vi altiboksere har en kanal som er den samme som TV2 BPL HD1, bare at den har engelske kommentatorer, engelskmenn i studio osv. Og er ikke TV2-produsert. Og er reklamefri. Og heter altså TV2 BPL HD UK. Langt å foretrekke foran de som vanligvis kommenterer og sitter i det norske studioet, etter min mening.

Endret av thomit
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tror ikke noe på den spekulasjonen der - men hvis vi får ham tilbake for mindre enn det Barca ga for ham, så gjerne for meg. Synes Song er en god spiller, og en som savnes i dagens Arsenal-lag.

Har ikke noe i mot at spillere flytter på seg mellom klubber, så lenge det skjer på en ordentlig måte, og så lenge alle parter synes det er ok. Det eneste jeg forlanger er at spillerne yter så godt de kan så lenge de er hos oss.

Endret av thomit
Lenke til kommentar

Szczesny

Sagna - Mertesacker - Koscielny - Gibbs

Arteta - Wilshere

Walcott - Fábregas - Cazorla

van Persie

 

Tenker på det hver eneste dag...

 

Ville heller at Song (eller en annen DM) fremfor Arteta da jeg ikke syntes han fikser den defensive rollen, men uansett et rimelig mye bedre lag enn hva vi har pdd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...