Gå til innhold

Bioshock, PC eller Xbox360?


Bioshock - PC eller Xbox 360?  

506 stemmer

  1. 1. Bioshock - PC eller Xbox 360?

    • Xbox 360
      239
    • PC
      267


Anbefalte innlegg

Og du hadde ikke tatt meg i Gears of War, Crossfire, for det spillet gir deg foredeler når du spiller på konsoll. Ta cover, rulle deg vekk jævla kjapt, dodge kuler og komme med saga... det skal du være god hvis du klarer på PC! Ikke sant Lakus?

Jepp :D

 

Og han snakker ikke om fordeler slik at PC versjonen får herpa kontroller, men spillestilen til gears of War er designet rundt Xbox 360 kontrolleren ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva som er best er opptil hver og enkelt, begge deler har fordeler og ulemper selv om noen ikke vil inrømme det!

Det aller viktigste er at man går å kjøper dette spillet om det så er til konsoll eller PC!

 

Jeg kan vel velge mellom 43" HDTV med 5.1 Surround & 360 kontroller.

Eller PC m/ 26" LCD, G7 & Corepad m/ Steelsound 5H Headphones.

Jeg får nok en herlig opplevelse uansett hva jeg velger,

men for meg er ting som avslappet *kose seg* sofa sitting viktigere enn mer presis og raskere kontroll, spesielt til ett spill som Bioshock som ikke nødvendigvis trenger å spilles som CS. Og jeg ofrer med glede hele styret med de siste og beste skjermdrivere + installeringer & patcher til fordel for rask og enkel insert&play!

 

Det er veldig få type spill jeg velger til PC i dag, CS er en slager som havner på disken etter diverse formateringer. RTS funker også best på PC. Men ellers blir nok det meste kjøpt på 360 i dag.

Før ble alt spilt på PC, men når man begynner har rundet 25+ år (grøss) er ikke disse headshots'ene like viktige lenger som det å sitte godt og slippe å kaste bort den allerede lille spilletiden du har til rådighet med ting som nevnt ovenfor.

Men det er kun meg, og har full forståelse for dere som velger PC! Har vært der selv, bare ikke vær så bastante i at PC er best kun fordi man kan skyte fortere og se noen ekstra pixeler med blod.

Lenke til kommentar

Pc.

Har ikke x-box, men hadde nokk kjøpt til pc uansett.

Liker best pc til spilling, enkelt og greit.

Men konsoll har noen små fodeler, som å ligge strekk ut i sofaen og at man slipper å opgradere maskinvaren. Men man trenger ikke å opgradere pcen hver gang det kommer et krevende spill, man trenger ikke å ha på alt av eyecandy for at et spill skal bli fint.

Men en ting som aldri har falt i smak er styrestikkene til konsollene, liker best tastatur, og mus er ivhvertfall å foretrekke nå det gjelder FPS.

Smaken er som baken.

 

En ting jeg synes konsoll egner seg bedre til er fighte-spill som mortal combat osv.

Endret av The_Free_Man
Lenke til kommentar

Det var da voldsomt som denne temaet ble om til "tastatur/mus vs Konsol" for FPS.

 

Hvorfor gidd å diskutære dette en gang? Det har ingen virking på deg i det heletatt dersom noen liker å spille med noe annet er degselv? Dette er helt idiotisk. :nei:

Endret av nosync
Lenke til kommentar

Hvis ikke jeg tar feil, så har de sagt at det blir bedre til data?

 

Både grafikk-, gameplay- og bug-messig.

 

Det er offisielt, så ikke skyld på meg =(

 

Personlig tror jeg det blir like bra til begge parter, men je skal ihvertfall ha det til pc siden jeg ikke har xbox360.

Endret av TronDoZY
Lenke til kommentar
Du har selvsagt PC'en permanent koblet til anlegget i stua hvis du har muligheten. Går jo an å koble flere ting samtidig.

Jeg nevnte også tidligere et sted her at når det gjelder presisjon er det ikke bare siktinga det er snakk om, men også bare det å se seg rundt blir mye mer behagelig med musa...

Vil ikke virke som en fanboy her (det er vel for sent :p ), men det er ikke så mye styr med PC som mange skal ha det til..

9311022[/snapback]

Det kan jo tenkes at jeg er en av dem som ikke vil/kan ha PC-en koblet til 24/7? Det er greit hvis man bor på gutterommet, og PC-en står 5 meter fra TV-en, da kan man ha kablene liggende der hele tiden, det er ikke aktuelt her. Det er heller ikke aktuelt å ha en stor PC stående i stua, all den tid både PC-en og TV-en faktisk skal brukes til mye annet enn spilling også.

 

Alle vet at en kraftig PC kan hoste opp litt heftigere grafikk, og at mus er mer presist enn gamepad. Alle vet at man kan koble gamepad til PC (da forsvinner noe av vitsen med å spille dette spillet på PC, riktignok) og alle vet at man kan koble PC-en til TV og lydanlegg. Det vet dere som velger PC, men det vet også vi som velger å spille Bioshock på Xbox 360. Da er det ganske meningsløst å gjenta, til det kjedsommelige, hvilke tekniske muligheter som finnes. Det er ingen, såvidt jeg kan se, i denne tråden som har gitt uttrykk for at de velger Xbox 360-versjonen fordi de ikke vet at det er mulig (eller klarer) å koble en PC til TV-en.

Lenke til kommentar
Og du hadde ikke tatt meg i Gears of War, Crossfire, for det spillet gir deg foredeler når du spiller på konsoll. Ta cover, rulle deg vekk jævla kjapt, dodge kuler og komme med saga... det skal du være god hvis du klarer på PC! Ikke sant Lakus?

Jepp :D

 

Og han snakker ikke om fordeler slik at PC versjonen får herpa kontroller, men spillestilen til gears of War er designet rundt Xbox 360 kontrolleren ;)

9311912[/snapback]

 

Gears of War har samme spillestil som R6: Vegas og det funker glimmers på PC.

Har spilt Xbox spill som Halo 2 og Lost Planet nå på PC og jeg anstrenger meg ikke engang på høyeste nivå. På konsoll hadde dere slitt med å hengt med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...