Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Trenger råd eller evt tips. Hva gjør man når kjæresten begynner å ta med telefonen sim ? Kjæresten har allrid latt mobilen sin ligge når hun skal dusje eler gått til butikken. Men nå i det siste har hun tatt med mobilen uavhengig om hun skal på toalettet eller på kjøkenet. Skal jeg begynne å gjøre det samme og prøve å hinte til det hun går? Er ike så særlig keen på å tenke om utroskap, men jeg er forbredt på det. Skaæ jeg begynne å bli kald og likegyldig.. tips og råd ?

 

Anonym poster: 1f5b887064794c36e1ee7459891c142a

 

Dette gjør jeg også, fordi jeg liker å være tilgjengelig, og ha noe å gjøre mens jeg venter på at vannet skal koke, eller blir ferdig på toalettet. Med andre ord: det trenger faktisk ikke å bety noe som helst.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, har sKjønt det nå. Syntes bare det at der og nå at det var rart at kjæresten begynte å ta med mobilen sin overalt og at man ble sur pga at man tok mobilen vekk fra bordet for å rydde og vaske, noe som person aldri har blitt før.. Og ja jeg har gjort det x-antall ganger uten noe reaksjoner, men i det siste så har det skjedd.

 

Anonym poster: 1f5b887064794c36e1ee7459891c142a

Lenke til kommentar

Det er da stor forskjell på å se etter tegn på utroskap og legge merke til endringer i adferden til partner. Men, for heavens sake, det trenger absolutt ikke være noe spesielt. Venter på en telefon, planlegger noe eller lignende. Jeg som vanligvis aldri har kontroll på mobilen limer meg nesten fast i den når det nærmer seg bursdagen hans, eller bare en spesiell overaskelse.

Lenke til kommentar

Kan godt hende hun er like usikker som deg, siden du ikke har prøvd deg noe mer, så tror hun ikke at du er interessert?

Mange kan fint kalle en potensiell partner for "bro", spørs helt og holdent på jenta, situasjonen og masse annet, ikke noe du burde tenke over og overanalysere.

 

Ta å kyss henne, under en film når dere koser, eller kanskje bare spør henne rett ut, om hva hun vil.

 

hun var med på kysset hvertfall :)Anonym poster: 012dd220ba3265f6e47edfb8fd4c63b7

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja da var det slutt igjen. Dama slo opp i august når jeg var ute på sjø. 2 1/2 år i dass. Vi hadde våre problemer, men ingen alvorlige som ikke kunne løses med en voksen prat. Men det var ikke ment to be. Jeg måtte gi bort hundene våre, flytte ut av huset og alt dette. Har det fortsatt helt jeavlig, har en person som jeg ville kalle en venn, men hun tar aldri kontakt eller initiativ til å finne på noe (som venner, har null interresse i noe mer med hun.). Sliter noe jeavlig med det. Levesituationen hjelper ikke på det heller.

 

Misunner alle som har lykkelige forhold, og gode venner. Håper jeg får det oppleven igjen heller før en senere, og at jeg bør kanskje få meg noe psykriatisk hjelp. Mye som går gjennom hodet mitt for tiden.

Lenke til kommentar

Hei hei!

 

For rundt to uker siden klarte jeg å gjøre noe som har gjort at hjerterytmen har økt noe betraktelig de siste dagene.

 

Jeg var i hjembyen min og på vors med vennene mine, der var også søsteren til en veldig god venninne av meg. Hun og meg ender alltid opp med å snakke på vors vi møtes på, har en lett og god tone med henne. Senere på byen så endte vi opp med å snakke litt mer, vi snakke om litt av hvert, men mye om hvor flott hun synes min og søsteren hennes sin vennegjeng er (samme gjengen), så husker jeg ikke en bit av samtalen (var greit brisen) og det var etter den biten jeg ikke husker hvor hun sa hvor kjedelig det er at vi alltid møtes i fylla.

 

Der og da tok jeg det som at vi, betydde meg og henne, så jeg svarte med at vi kunne alltids gjøre noe med det, hva med kaffe en dag? Hun virket interessert der og da, på slutten av kvelden spurte hun også om jeg skulle ut imorgen og at jeg måtte komme til samme utested.

 

Jeg fikk nummeret hennes før jeg dro for kvelden, lovte henne å sende en melding så fort jeg var ferdig med innleveringene og hjemmeeksamen jeg har nå for å planlegge videre og sette en dato for vår første edru møte.. Det er imorgen og min vanlige overanalyserende hjerne har klart å vri "vi" om til hun og gjengen min alltid møtes i fylla og at jeg kommer til å bli skutt ned imorgen når jeg ringer/sender melding.

 

Jeg har ikke problemer med å snakke med jenter, men er den spørre ut på treff greiene som setter nervene min i høygir.

Overanalyserer jeg, betydde "vi" det jeg trodde det betydde til å starte med, eller? Det var jo bare meg og henne der. Fikk nummeret hennes og hun virket interessert til å møtes for kaffe en dag. Veit ikke, er så usikker.

Lenke til kommentar

Haha, takk for svar. Føler meg mye bedre. Vi er heldigvis ikke gode venner, mer på nivå bekjente ettersom vi har bare møtt på vors(flere vors) tidligere. Liker ikke å bli gode venner med noen jeg liker, spør dem ut lenge før det skjer (Lært av tidligere feil, ikke at jeg spør så mange ut.).

 

Skal oppdatere på hvordan det går etter jeg har fått spurt henne. Takk igjen for svar! Litt mer stabil hjerterytme! :D

Lenke til kommentar

Hei jeg bare lurer på en ting. Overdriver jeg når jeg blir sur fordi kjærsten min sa at han syns jeg hadde på meg en horete topp. Hadde på meg en sånn topp med bar rygg, og hadde bh under så han sa den vare litt horete siden bh synes. Og ja jeg kan godt være enig at det ikke er så fint at bh syns, men har ikke fått rota meg til å kjøpe sånn silikon bh så det ikke syns at man har bh på topper med bar rygg.

Men uansett da poenget er at selv om jeg kan være enig at det ikke er så fint at bh syns så syns jeg at det var litt å ta i og ganske slemt og frekt at min egen kjærste sa at jeg hadde en horete topp, følte liksom at han likegodt kunne sagt at jeg kledde meg horete. Overdriver jeg?

Og det værste er at jeg måtte be han om å si unnskyld, han sa ikke unnskyld før jeg sa at han ikke hadde sagt unnskyld.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...