Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva kan man gjøre for at følelsene ikke skal begynne i minske når man er i e avstandsforhold?Postet av anonym: 5b6ef9f6672bd4b1ef446857a22208e8

 

Lurer på det samme. Noen?

 

Her er jeg kanskje litt kynisk men med mindre du har vært sammen med personen i MANGE år og det har utviklet seg til å bli et avstandforhold ville jeg avsluttet det. Men siden det er to som lurer på dette kan jeg prøve å være så lite biased som mulig og gi dere et ordentlig svar.

 

Det som er problemet med avstandforhold er at dere ikke oppnår FYSISK kontakt. Dette viser seg å være et stort problem da mesteparten av attraksjon oppnåes ved fysisk kontakt og hvis det ikke finnes fysisk kontakt mellom dere men det likevel oppstår attraksjon er det godt mulig at en av dere kompenserer på andre måter (f.eks flørter med andre ute osv. Ikke utroskap). For å gjøre dette godt kan du prøve å oppnå et så sterkt mentalt forhold som mulig ved å virkelig sette deg inn i den andre personens følelser og tanker. Prøv å vær så lite overfladisk som mulig da dette fungerer bedre i "normale" forhold.

 

Ikke vær tilgjengelig hele tiden, det er negativt i både langdistanseforhold og "normale" forhold. Du må bevise at du har et eget liv, og helst et liv fullt med andre mennesker. Popularitet skaper attraksjon i de fleste tilfeller (hvis du er uheldig og hun blir sjalu så ville jeg anbefalt å avslutte forholdet, men det er min mening og nødvendigvis ikke den korrekte).

 

Prøv å treff hverandre så ofte som mulig men, hvis hun kommer til deg, ikke BARE vær med henne alene. Introduser henne (eller han) til så mange av dine bekjentskaper som mulig. Dette skaper tillit som igjen kan bidra med å skape attraksjon. Prøv å ha et så visuelt forhold som mulig. Som noen andre skrev over: Cybersex (med webcam) kan hjelpe stort. Nå har jeg aldri vært i et langdistanseforhold selv da jeg syntes de er poengløse men jeg var borte fra eksen min i litt over en mnd. For at hun ikke skulle miste attraksjonen sin for meg avtalte vi hyppig cybersex og det ble hett (og funket fett. hehe).

 

Ikke fortell henne "skulle ønske jeg kunne treffe deg snart" osv hele tiden. Det virker needy som er den dårligste kvaliteten av alle. Du kan selvfølgelig nevne det, men ikke ofte. Snakk om positive opplevelser og antyd at du skulle ønske hun delte de med deg men ikke si det med ord.

 

Dette er alt jeg kommer på :/ Men stor anbefaling: Ikke vær i langdistanseforhold.

Lenke til kommentar

Om man er komfortabel med et avstandsforhold eller ikke kommer nok veldig an på person. For noen fungerer det (til og med uten å noen gang møtes), mens andre er avhengige av å møtes omtrent hver dag. Så å si til noen at de bør ende forholdet fordi det er et avstandsforhold blir helt feil.

Lenke til kommentar

Han sier det til dem som spør om råd, og det er en bra generell råd til alle som vurderer med avstandsforhold.

 

Og det er jo slik at de har store problemer med avstandene og hvordan det har fungert for dem, ellers ville dem ikke ha spørt om råd. Avstandsforhold er tøffere og har mer innslag av utroskap og slike ting enn normale forhold. Som generell råd vil jeg si, har du mulighet til å velge, velg ett forhold der du kan møte, kysse, klemme, kose med din partner på daglig basis, for det er så utrolig godt.

Lenke til kommentar

Nå har jeg og kjæresten min hvert sammen i 3 og et halvt år. Til høsten skal jeg på folkehøgskole og hun skal begynne med lektor utdanning og til våren dra til Bali og ta Ex.Phil osv. Tror jeg kommer til å savne henne grenseløst mye, men jeg kommer jo hjem noen få ganger i løpet av året.

 

Noen som har erfaring med avstandsforhold og hvordan det fungerer? Jeg forstår selvsagt at det er individuelle tilfeller og at personer fungerer forskjellig. Jeg vil likevel gjerne høre noen erfaringer eller tips om noen har det :)

Lenke til kommentar

Råd søkes:

Er ei jente på trinnet jeg over en liten stund nå har hatt veldig i øyekroken, og jeg føler at vi ofte får øyekontakt. Ofte tar jeg henne i å se på meg, og i de millisekundene vi har øyekontakt føles det fantastisk. Dessverre er det det nærmeste jeg har kommet, og har aldri snakket med henne eller på noen annen måte vært i kontakt med henne. Men dette er noe jeg virkelig vil endre, og det er lite jeg ønsker mer enn å få kontakt med henne, og derfra bare se hvor det går. Er forsåvidt god venn med mange av hennes venninner, så mulig jeg kan komme i kontakt med henne gjennom disse. Jeg har også tenkt på å eventuelt bytte til hennes klasse i 3., ettersom jeg vet vi tar mange av de samme fagene (hvis jeg ikke kommer i hennes klasse med en gang da selvfølgelig)

 

Mulig jeg virker veldig desperat og godtroende nå, og det kan godt hende at jeg er det. Men jeg lengter vel veldig etter kjærligheten igjen, ettersom det hadde blitt et godt plaster på det såret jeg fikk av mitt forrige forhold. Men hva syns dere jeg skal gjøre? Å kjøre det klassiske "vær litt mann og gå å snakk med henne"-rådet tror jeg ikke vil funke, ettersom det bare hadde føltes rart, tror jeg. Men jeg tar gledelig imot alle råd og synspunkter! :!:

Endret av Ferb
Lenke til kommentar

Bytte til hennes klasse, fordi hun går der?

 

Creepy :p

 

Uhm, tror det ikke er så mye mer enn å gå bort til henne og snakk med henne, eventuelt bli litt kjent gjennom felles venner. Begge ting foreslår du forsåvidt selv i posten din.

 

Men, har et spørsmål selv. Litt luksusproblem muligens, men er altså en jente i klassen som har crush på meg, og hinter veldig mye. Hun er hyggelig og alt det der, men er overhodet ikke interessert i noe forhold med nevnte jente, bortsett fra "vi kan jo være venner da". Greia er at hun er veldig på, var i leiligheten hennes i dag (vanskelig å si nei, hun bor 2 min unna, og jeg har ingen gode unnskyldninger, siden jeg bor alene og kan gjøre omtrent hva jeg vil, når jeg vil) og spiste middag og jeg snakker jo selvfølgelig med henne relativt "mye" (aka en del, fordi hun hele tiden tar kontakt og vi går i samme klasse). Hvordan viser jeg at jeg ikke er interessert, uten å være uhøflig? Prøver å vise så lite interesse som mulig, men tror jenta har bestemt seg for å ikke gi opp med det første.

Endret av Error
Lenke til kommentar

Vel, jeg ville gått for "vær litt mann og gå å snakk med henne". Om det er helt uaktuelt kan du jo prøve å gå gjennom deres felles venner. Men før du prøver deg på noe, ha en liten plan om å spørre om dere skal gå på kino etc, ellers kan det bli kleint når du prøver å spørre om dere skal finne på noe.

 

Hvis du har henne på face kan du jo ta kontakt med henne der? Evt legge henne til, også prate litt.

Lenke til kommentar

Bytte til hennes klasse, fordi hun går der?

 

Creepy :p

 

Vet det høres litt creepy ut, men på skolen min er det veldig vanlig å bytte klasse, og vil tørre å påstå at majoriteten har byttet klasse minst én gang. Dessuten kommer jeg i god kontakt med de jeg går i klasse med, så det er jo en fin måte å starte på, forsåvidt. Og i tillegg havner hun mest sannsynlig i matteklassen til en av mine beste venner, så det er jo også en god grunn.

 

Men skal prøve å bare å få kontakt med henne somehow, og gå sakte men sikkert frem. Dog tror jeg ikke at vi snakker en kino-date med det første, dessverre :)

Endret av Ferb
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...