Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
vi møttes på en t-bane stasjon i Oslo og tok buss derfra til Grefsenkollen hvor en har den beste utsikten over byen. etter å ha vært der en stund (snakket, spist, sett på utsikten osv) gikk vi en turvei/akebakke ned til Storo. der tok jeg det litt på følingen om det var på tide å avslutte eller få henne med på noe mer. det endre med at vi dro ned til byen og spiste på Egons Karl Johan. etter det gik vi til Jernbanetorget hvor vi tok samme buss hjem til oss selv. hun bor ikke så langt unna meg så hun gikk av først.

 

Så utrolig koselig, dette gjorde kjæresten og jeg på førstedate også (vi vandra også rundt i Oslo). :)

Lenke til kommentar
Nå må dere gi dere. Våre hint er like lett å lese som blekk på papir. ;)

 

Det er særdeles individuelt. Jeg har vært med jenter som ikke hinter, men som sier rett ut hva de mener, uansett situasjon. Men så har man de jentene som er helt umulig å tolke, og da blir det ikke lettere når man er en forvirret gutt hehe. :)

Lenke til kommentar
Gjest Usikker gjest

Jeg er i en situasjon hvor jeg virkelig har begynt å like ei jente. Jeg er 15 og hun er like gammel, og hun går i parrarellklassen min. VI har mange felles venner og prater sammen daglig og gikk også på nyttårsballet sammen og koste oss skikkelig (neste full uttelling).

 

Flere av hennes beste venner er gode veninner av meg og flere av disse har lagt merke til at jeg har et godt øye plassert på denne jenta, og de skjønner at jeg liker henne. Det er også ganske sikkert at jenta jeg liker vet at jeg har følelser for henne. Problemstillingen er at vi i et par måneder har fått skikkelig god kontakt,og vi prater daglig på skolen. Jeg har flere ganger gitt henne muligheter til å finne på ting, men da har hun ikke svart o.l, og derfor er jeg litt usikker på om henne har noen av de samme følelsene. Denne jenta er sjenert og har som meg heller aldri hatt et seriøst forhold.

 

Jeg har uansett fått henne med på en tur til helgen, enten lørdag eller søndag, og jeg lurer på om dette er et tidspunkt hvor jeg bør lufte følelsene mine for henne. Jeg ønsker å være mer enn venner og er redd jeg faller i vennefellen om jeg ikke gjør noe, samtidig ønsker jeg ikke å ødelegge ting ved å si det for tidlig heller. Jeg tenkte at siden turen mest trolig blir på søndag (valentine), kunne det vært en grei ting å få pratet skikkelig ut. Men jeg er usikker på om jeg bør vente, eller gi 100% og se hva slags reaksjon jeg får tilbake. Jeg føler på en måte jeg har ventet lenge nok.

 

Hva skal jeg gjøre?

Lenke til kommentar

Og der var uka ødelagt før den har starta.

 

Har hatt noe på gang med ei jente en liten stund, og ting har gått et par steg i riktig retning den siste uka.

 

Men neida. Plutselig var alle følelsene borte (nesten over natta), og jeg er alt for snill.

 

Bare virker det sånn akkurat nå fordi jeg er utrolig skuffa (har fått en del følelser for henne), eller er alle jenter i slutten av tenårene slik? :(

Lenke til kommentar
Gjest neste-steg

Eksen har tatt mye kontakt og det har utviklet seg til å bli mye flørting og endt med mye hinting fra henne. Jeg vil gjerne prøve å ta ting et steg videre men som så mange andre er jeg rådløs når det gjelder hva jeg skal gjøre. En del av meg føler meg trygg og den andre er mer usikker anngående hva jeg nå skal foreta meg. Bør jeg ta det forsiktig eller gå all out og invitere på romantisk middag?

Lenke til kommentar
Gjest neste-steg

Nyhus: Det er helt klart en risiko og en risiko jeg har tenkt mye på. Helt siden vi fikk kontakt igjen har det ligget i bakhodet. Jeg har bevisst holdt avstand og tatt ting i små steg. Denne gangen lar jeg hjertet og magefølelsen bestemme og den sier at det er verdt og prøve. Takk for at du sier ifra, for det er helt klart noe som er verdt å tanke over i en slik situasjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...