Jump to content

Flabba

Medlemmer
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

396 :)

About Flabba

 • Birthday 05/09/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

18641 profile views
 1. Ja nå i disse tider har jeg for mye ledig tid, så tenkte å se om det var noe spennende her inn om dagen:) takk takk:)
 2. Jobber i barnehagen til Utenriksdepartemanget så tipper der ??‍♀️ Takk?
 3. Jooooda. Så det er deilige greier. Puster som en 109 år gammel mann. Febern er på vei ned så det går rett vei:)
 4. Ca 10år siden sist? jo. Jeg er syk og kjeder meg max, men ellers bra:) med deg da? jo her flabbes det som aldri før?
 5. Heiiiiioi❤️❤️❤️ DET var lenge sia!
 6. Haha håper ikke det, for de er drittfolk. piano og trommer er kjøpt inn i disse dager der oppe. Og de elsker å høre på Shallows om...og om og om igjen.
 7. Ja mine naboer har to gutter på 7 og 9år. I natt var de oppe å lekte kl 0230.
 8. Covid-19 her og en nabo som har fest med barna sine til alle døgnets tider
 9. At ikke denne tråden er mer aktiv er skam. Bilde fra etter min 30års dag hvor jeg drakk to flasker Minttu alene... takk til trådstarter for å introdusere meg for den magiske drikken/shotten for 11år siden ish?
 10. Måtte lese litt tilbake i tid. Kjenner heldigvis igjen noen fra min tid:) men mye nytt heldigvis. Hvorfor er du opp så sent/tidlig?
 11. Ja det er er sted jeg glemmer at finnes, helt til man plutselig ligger våken å ikke får sove og kommer på at det pleide å være veldig koselig her før som sist jeg var her mer enn en kveld var i 2010?
 12. Her var det lenge siden sist jeg rota meg inn
 13. God kveld! Jobbfest, full, på toget hjem. Skjorte. Semi-utilfreds. Alles güt?Fullt på toget...på en torsdag natt? Men i alle dager. La meg for 3timer siden, men søvn er ikke min venn om dagen da medisiner for lungebetennelse også hindrer min søvn Så nå er det å lese alt på internett på gang her Neinei. Jeg er (var) full på toget. Togkupéen var nesten tom God bedring. Måtte antibiotikaen ta knekken på basiluskene kjapt Haha. Begynte å lure. Takk:)
×
×
 • Create New...