Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Hadde ikke man nettopp en diskusjon rundt dette temaet og at dette ikke var tråden for å skryte om sexlivet sitt?

 

Det var det visstnok jeg som startet... Bare fordi enkelte her inne ikke har fått seg noe kjepp på et par mnd..

 

Jeg er drittlei maset, Julefeiringdrit, og alt , så kommer fruen opp i alt. I adore, i love, bla bla bla, faen meg dritt lei for å være ærlig..

 

Hvorfor er alle så redde for å faktisk være ærlige med hverandre, å komme fram å si : Faen, jeg har ikke følelser for deg, men satan så godt det er å faktisk bare knulle deg på Fredag og Lørdag!

 

A ) Kanskje fordi man da får en kald skulder og ikke noe mer godis

B) Et slag i tryne

 

Ser veldig, veldig mange forhold som er åpenbare i min vennekrets på en alder fra 15-20 som er bygget opp på sex, og ikke humor og felles intresser - sex regnes jo såfremt som en intresse, som alle har.

 

JD - OUT.

Endret av JD_Scrubs
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fant ut at det var best å spørre her, i og med at det er så mange gutter her. Haha.

 

Han fyren jeg liker har vært litt careface i det siste, og jeg var like ved å bare gi opp hele ham og komme meg videre, før han helt ut av det blå sendte en melding til meg i timen på mandag (vi sitter på hver vår side av klasserommet, så er eneste mulighet vi har til å kommunisere da :p ), der det sto "wuts up sexi".

Jeg svarte tilbake, og vi tekstet om randome ting. Jeg skrev at vi burde gjøre noe denne helgen, og han sa at "yeah, we should :)".

I går sto han og pratet med noen folk på "min" side av klasserommet, og på vei tilbake til plassen sin tok han notatbøkene mine, og gikk. Jeg sa til ham: "Come on, give me my notebooks :p", og han svarte "Come get them ;D". Endte opp med at jeg måtte streve for å få dem tilbake. Veldig 6. klasse, men utrolig søtt. Haha.

Også i går sendte vi en del meldinger, og jeg fikk lurt inn en "you look really cute, sitting there :p". Han svarte "no, that would be you ;)". Fortsatte med å sende meldinger, og jeg fikk sjekket at han visste at jeg var seriøs med at vi burde finne på noe til helgen. Hehe.

I dag derimot, var han litt mer careface.. Nå lurer jeg på; Hvorfor driver han på sånn?

Skjønner meg seriøst ikke på hvordan han tenker i hele tatt. Blir så forvirret. Dette er en fyr jeg liker skikkelig godt, og vi har småflørtet litt i nesten 2 måneder. Han har hatt dame fram til for ca 2 uker siden da, så det har ikke vært noe stort.. Men småflørting har det vært, av og på.

 

Er han interessert i hele tatt? :/ Hjelp?

 

(Vil bare legge til at jeg bor i USA, så han snakker engelsk. Er ikke bare for å ta den helt ut ved å snakke engelsk jeg skriver som jeg gjør ovenfor, det er faktisk sånn meldingene var. Hehe)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...