Gå til innhold

Tråden for Norges fotball-landslag


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg ble ikke overrasket da Høgmo ble lansert, og han har jo forsåvidt noen allrighte resultater å vise til, men jeg føler ikke at det blir noe spesielt retningsskifte på landslaget. For meg virker det som om hele ledelsen og enkelte kandidater til jobben er en eneste stor kompisgjeng som gjør hverandre tjenester.

 

Uansett er jeg veldig, veldig, veldig glad for at NFF er for feige til å vurdere Deila seriøst, for jeg håpet han blir i Drammen lenge.

 

Hva uttak angår håper jeg han dropper Jarstein og Ruud for godt, og at han våger å bruke alle ungdommene som har gjort det bra på U21. Det kan ikke bli så mye værre enn det er uansett, så hvorfor ikke bruke et års tid på å gjøre de klare for A-lagsnivå.

Lenke til kommentar

Jeg synes dette er bra. Riktig person til rett tid. Det finnes ingen som har større fotballfaglig kompetanse enn Høgmo per dags dato.

 

Det er antagelig riktig. Og så sier de at han også har like mye av det som Eggen sto for som det som Drillo sto for.

 

Men de burde ventet til kvaliken var over og latt Drillo lede de to siste kampene. Meget kritikkverdig avgjørelse, og jeg syns han fotballpresidenten virker som ei skikkelig klyse.

 

De tror visst at skifte nå skal gi en extra piff til å vinne de to kampene. Men hva hjelper det når detvel er 90 % teoretisk sjans bli dårligste toer?

Lenke til kommentar

Håper landslaget blir enda tristere. Problemet er ikke trenerne, men de som ansetter dem. Altså NFF.

 

Trist med sånne som deg som håper på at eget land taper. Uansett hvor mye man misliker de som styrer.

 

 

Jeg synes dette er bra. Riktig person til rett tid. Det finnes ingen som har større fotballfaglig kompetanse enn Høgmo per dags dato.

 

Helt feil at det ikke er noen som har større fotballfagelig kompetanse enn Høgmo. I Norge er det kanskje sånn (noe jeg regner med at du mener, men her skal jeg kverulere), men dette er jo noe av problemet med NFF. De evner ikke til å se utenfor landets grenser. Hva gjør Sveits, hva gjør Belgia? Land som ikke er alt for anderledes enn oss, men som stabler på beina veldig god fotballspillere.

 

Og dette med å se utenfor landes egne grenser gjelder ikke bare for inspirasjon nedover i systemet. Man kunne også hentet en utenlands landslagssjef.

 

Etter å ha fordøyd avgjørelsen så er jeg ikke helt imot annsettelsen av Høgmo. Han kan sikkert gjøre en god jobb, men jer fortsatt skeptisk. Hovedproblemet mitt med ansettelsen er at det viser NFF er i samme sporet og bruker den samme sirkelen igjen og igjen. Og det er faretruende for Norsk fotball.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Håper virkelig Høgmo av rent prinsipp ikke tar med John Arne Riise på landslaget igjen pga han forlot laget mitt i kvalikken. Virkelig ikke noe han lett skal få komme tilbake fra.

 

Men virket desverre ut som at den ene forsvarsplassen han har ledig er til han. Eneste som var skuffende ved uttalelsene til Høgmo var også disse rundt Riise. Litt vel "ingen kommentar" rundt det.

Lenke til kommentar

Så du synes det er greit at en spiller ikke gidder å spille for landslaget mer pga "manglende motivasjon" / "viktig for det fysiske å bare ha et lag", og etter 4 + måneder så er han klar igjen?

 

Hvis det blir tilfelle viser Riise at han 1: ikke er profesjonell nok til å samarbeide med en trener (Drillo, blir da klart at han sluttet pga han) og 2: Han har sviktet lagkameratene pga en tullete grunn og med det vært med å svekke sjansene til VM nærmest bevist.

Lenke til kommentar

Tullete grunn? Har ingen problemer med spillere som ikke blir i laget om det skjer noe med treneren.

Mener du også Beckham ikke er profesjonell ettersom han kom på kant med Ferguson og forlot United?

 

Vel. Er vel opplest og vedtatt at det var Ferduson som kvitta seg med Beckham og ikke omvendt.

 

Kommer selvsagt ann på grunnen. Om Drillo hetset Riise så skjønner jeg jo at han ikke ønsker å spille for han og kan godta det. Selv om jeg synes at når det kommer til landslaget skal man godta mye. Er tross alt landet ditt.

 

Men tror du virkelig det er noe slikt som er grunnen til Riise. Fyren gikk ut 1 uke før han "la opp" på landslaget å sa at "Bare meg og Brede som prater" og han ga et klart utrykk for at han var skuffa/forbanna over at han ikke var kaptein når Hangeland var borte. Det er så barnslig at jeg ikke har ord.

 

Det at han gir seg på landslaget er fair nok, men at han eventuelt kommer tilbake så fort det synes jeg blir for dumt. Hypotetisk sett hadde vi tatt poeng med han i Albania og hadde da hatt en god/bedre mulighet til å nå VM.

 

Nå kan vi også legge til betting-sponsoren han har til regnestykket. Ikke at jeg har så mye imot det, men blir fryktelig hyklersk av NFF å la han komme tilbake med en gang hvis han kvitter seg med den.

 

For meg handler dette mer om prinsipper enn om kvaliteter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...