Gå til innhold

Forza 2 demoen er ute!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Demoen var litt skuffende synes nå jeg, ikke noe annet enn kosmetisk skade, også er ikke grafikken så veldig bra synes jeg. den var ikke dårlig, men ikke fotorealistisk som det står i infoen om spillet. Live for speed til pc har da minst like bra grafikk på omgivelsene, men kanskje littegranne dårligere på bilene. også var det litt kort og kjedelig bane.

Ja, synes også grafikken ikke var så fantastisk som de skulle ha det til, det ble liksom for "glatt" og bilene skinte for mye synes jeg.

Noen andre som merket at "strekene" som definerer kanten på vinduene og antenner på biler ble litt "jaggy"?

Men som andre sier så var det det veldig bra "gli" i spillet med

fps, og lydene var også meget bra, og måten bilene oppførte seg var også meget bra. 

Absolutt enig! Men tror jeg kunne gått med på 45 FPS og litt mer detaljer.

Menbah! Det er flott uansett!

Så fullversionen kommer til å bli et knallspill tror jeg, gleder meg til å kunne bygge opp bilene gradevis og til at det ikke bare er det kosmetiske som tar skade,

Ja! Det og bygge opp bilene kommer til og bli skøy ^^

Og "ordentlig" skade? Hva kan jeg si? Det beste som finnes når man kjeder seg er ett pent bilspill med skikkelig skademodell, og det å sprenge store ting Crackdown ;)

også gleder jeg meg til online delen.

Selvfølgelig, looking forward to racing past you!

 

Synes også det var litt deilig at jeg ikke trengte 2 timer "opplæring" for å kunne kjøre på banen uten og gli langt utafor.. greit for sånne som meg som har det meste av bilspill-erfaringene fra Ridge Racer og NFS :p

Lenke til kommentar

Har fått spillt "igjennom" med så og si alle bilene no. Fy fglate så galehus det er når man har fått taket på R2 klassen. Vi snakker adrenalinkick her i gården. Makan for fantastisk dette er.Grafikken er som sagt over på ingen måte noen " HERREGUD" opplevelse. Men den gjør jobben plenty for egen del, flyter herlig og handlingen på bilene er meget bra.

 

Endelig kommer rattet til sin fulle rett også, heile konge dette her.

 

EDIT: Eg tipper denne tittelen vil pushe litt MS ratt og pedaler ut dørene også :wee:

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Synes demoen er herlig jeg :) Grafikken er jo nydelig, har nesten ikke sett bedre på X360. Om det bare er skjermen min som passer perfekt med spillet eller om spillet virkelig ser så fantastisk ut vet ikke jeg, men det gjør meg egentlig ingen verdens ting så lenge jeg koser meg glugg i hjæl :dribble:

Lenke til kommentar

Har nå sittet og spilt i 5 timer og er super fornøyd, grafikken er super (selv med litt "jaggies") og lyden er jo helt utrolig og det er fysikk motoren også. Jeg trodde ikke fysikken skulle blir så mye bedre enn Forza 1, men det er den. Og de har til og med tatt med torque steer i force feedback'en.

 

Men jeg synes rattet fortsatt er helt utrolig dårlig, men det fungerer hvertfall bedre med FM2 enn det gjør med PGR3.

Endret av Hansiii
Lenke til kommentar

Tjah.. egentlig ganske kjedelig å kjøre rundt i ring hele tiden. Minner meg om hvorfor jeg synes gran turismo ble kjedelig.

 

Hvorfor kan det ikke lages flere bilspill som nfs: porsche unleashed? Det var jo skikkelig moro! Uansett, dette er sikkert midt i blinken for de som har litt mere bildilla enn meg :)

Lenke til kommentar

Å ja, NFS Porsche var knall! Utrolig fine baner å kjøre på, kunne virkelig bare ta en søndagstur der og nyte utsikten :) Forza 2 var moro. Har egentlig aldri vært fan av denne typen bilspill, men nå fikk jeg virkelig lyst til å gå til innkjøp av et ratt.

Lenke til kommentar

Fruen er ute av huset, og da havner toseter'n der den bør være :p

th_27458_DSC02559_6Medium0_122_426lo.JPG

 

Kollisjonslydene i spillet er forresten helt ville, bare prøv en front-mot-front i god hastighet :thumbup:

 

På den kjedelige siden kommer den svake force-feedbacken, men det er nok MS-rattet som er synderen der og ikke spillet. Kanskje Logitech endelig gir ut et hi-end ratt til 360?

Lenke til kommentar

Først nå la jeg forresten merke til at SAMTLIGE tilskuere rundt banen er animerte og i 3D. :dribble: Ingen pappfigurer her nei. Bare på tribunen er det hundrevis av dem, en artig detalj som viser at 360'n har litt power. Flere hundre animerte 3D-figurer+fullt felt med biler stabilt på 60FPS@720p. Kan jo ikke være dårlig :thumbup:

 

EDIT: Hups, var visst noen pappfigurer bakerst på tribunen...jaja, det er uansett mange animerte :blush:

Legg forresten merke til han i blått som står i trappa på tribunen, står vendt mot veggen og heier og klapper...

 

Ja jeg vet, jeg henger meg litt opp i detaljer :p

Endret av Pellick
Lenke til kommentar

Jeg syntes demoen er helt suveren. Ser at noen klager på grafikken, jeg syntes den er bra nok i massevis. Jeg har ett standard 32" widescreen tv, og det ser flott ut. Uansett, så veier det tyngre at gameplayet er vanvittig bra. Jeg bruker microsoft rattet, og det er gjennomført stilig. Har prøvd å spille med håndkontrollen, men det kunne ikke sammenlignes syntes jeg. Ett heftig surroundanlegg anbefales også!

 

Jeg tror fullversjonen kommer til å bli enda bedre, jeg skal ihvertfall kjøpe det.

Lenke til kommentar

Etter å ha testet ut demoen i et par timer har jeg kommet frem til at jeg er storfornøyd.

 

Grafikken er finfin, fysikken kan ikke sammenlignes med andre bilspill, og lyden er utrolig bra (Ikke klag på lyden hvis du bruker høytalere på tv'en din!).

 

Gleder meg til å teste ut spillet med ratt og pedaler. :mrgreen:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...