Gå til innhold

"Døm PS3 om to års tid" - EA


ShredLord

Anbefalte innlegg

Judge PlayStation 3 in two years' time, says EA

Matt Martin 09:45 (BST) 25/04/2007

Price won't hold back sales for first 12 months - Florin

Electronic Arts' boss Gerhard Florin has told GamesIndustry.biz that the true effect of the PlayStation 3's controversial price point will only become apparent two years' after release.

While early critics are suggesting the console's luxury price is hampering sales, EA's executive VP of international publishing doesn't believe the GBP 425 price tag will hold back sales in the first twelve months.

"Look at the price in two years' time, and then you can say whether it's too high," said Florin, in an interview published today.

"Whether it's too high or not the consumer has to decide, but I don't think for the first year the price will be a problem which holds anything back," he added.

It's not just Sony's latest home console that EA is withholding judgement on. Florin believes that both Microsoft's and Nintendo's recent launches also have a niche to find and sales to exploit.

"I wouldn't make any judgements within the next two years," commented Florin.

"The first two years will clearly be an open race, everybody will do very well. I believe all three [consoles] are worth supporting in different ways."

Electronic Arts is confident it has the portfolio of franchises to spread across each home console, playing to each machine's respective strengths.

"Something like Harry Potter is a very clear candidate to lead on the Wii," offered Florin.

"Shooters like Medal of Honor, Black, we will clearly concentrate on PlayStation 3 because we need Cell processor power."

"Then we've got more strategic, online-orientated games that we concentrate more on 360," he added.

Ser bra ut med tanke på framtidige EA-spel på PS3-platformen. Forhåpentlegvis vil den siste setningen og bety at EA vil fokusere på spel som er bra til dei enkelte platformane.

Neste "Black" på PS3? :dribble:

Endret av ShredLord
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er det noen som har drevet exorcisten på EA eller? Er kommet så mye fornuftig fra dem i det siste, og dette var jo og fornuftig. Rart.

8471333[/snapback]

Tror de har godt av å forandre litt på ting så de ikke bare spyr ut halvferdige titler, og et halvt år senere spyr ut oppfølgeren...

Lenke til kommentar

Dette er da utterly bullshit. Alle vet jo at ALLE EA spill kommer på følgende formater:

Playstation 2

Playstation 3

Playstation Portable

Xbox

Xbox 360

Nintendo Gamecube

Nintendo Wii

Nintendo DS

NIntendo Gameboy Advance

 

.....og mobiltelefoner.

 

Så istedefor å lage en eller to crappy ports. Så presterer de å lage 10 :w00t:

Lenke til kommentar

Med disse uttalelsene fra EA så kan man jo alltids lure på om Sony og EA har fått i stand noen avtaler om ekslusivitet for spill som Black og Medal Of Honor.

 

Når det er sagt, så er jeg som regel ikke noen veldig stor fan av å spekulere for mye når man kun har svært begrenset info å gå ut fra, så jeg tror som Hagforce og Bromlexl her at dette er ren og skjær svada. Men klart, kan jo hende at det EA sjef Gerhard Florin sikter til her, er at spill til PS3 skal ta i bruk Sixaxis og 1080P oppløsning i større grad enn det som har vært tilfelle til nå. :)

Endret av LioKaiser
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Haha, jeg støtter Bromlexl fullt ut på denne. Dersom EA har kommet opp med en idé eller sneket til seg en lisens, så vil den bli grundig voldtatt og portet til enhver platform som er i stand til å vise pixels i farger.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

Black var et underholdende spill

MoH har vært horribelt etter det første spillet

 

Forøvrig blir jeg mektig overrasket hvis EA kun lanserer disse spillene til PS3.

Lenke til kommentar

EA er i bunn og grunn et konsern som bryr seg om en ting : penger.

 

De utvikler spill for å tjene mer penger, de kommer ikke til å slippe titler "eksklusivt" på en konsoll hvis de kan slippe det. Er ikke nødvendigvis masse penger i det, i alle fall ikke på en plattform som har foreløpig solgt minst solge enheter denne generasjonen.

 

Tipper selv at vi får se de fleste (om ikke alle) konsoll titlene fra EA på alle current gen konsollene (i alle fall X360 og PS3), og så mange pre-gen konsoller som mulig så lenge det lønner seg.

Lenke til kommentar
De fleste som lager spill gjør det for å tjene penger. Ikke bare EA.

8476277[/snapback]

 

Dette er nå en selvfølge, ville bare presisere fakta.

Personlig synes jeg EA er kanskje rammest når det gjelder å spy ut "billige" oppfølgere, og det med å melke et serie/produkt.

 

Poenget mitt er bare at EA er liksom ikke selskapet som kun utvikler til X360 fordi de liker GPUen, eller PS3 fordi de liker CELL. De vil fortsette å prøve å nå et så stort marked som mulig, og da igjennom multiplattformtitler så langt det er mulig.

 

Tviler strekt på at de vil f.eks gjøre Black PS3 eksklusivt, eller X360 eksklusivt for den del.

Endret av savitri
Lenke til kommentar

Hovedgrunnen til at det finnes eksklusive titler er ikke at utviklerne fåretrekker den og den konsollen. Det er nok ene og alene at sony eller microsoft har gitt litt penger i sekken for å ha det eksklusivt. Dermed er det med på å tjene inn det de taper på å ikke gjøre det multi.

 

Nå er EA og Nintendo i en klasse for seg når det gjelder melking. Tror de kunne vunnet over den mest harbarka Jærbonden i en melkekonkuranse.

 

Å EA er nok et av de selskapene som lar kvalitet gå til side for kvantitet og mulig profit. Derfor er ikke alt det EA tar i Gull. Det blir som regel bare værre når de er inne i bildet. Men nå har de også laget gode spill og da. De første SSX spillene var utrolig gode. (men ble offer for melking og trend det og :( )

 

Feilen i bransjen ligger i at viss et spill gjorde noe et år som fikk journalister og folk til å tenke. Hmm, det var nice og passet i spillet. Så kommer det 100 spill neste år med den samme featuren.

Lenke til kommentar
.....og mobiltelefoner.

 

Så istedefor å lage en eller to crappy ports. Så presterer de å lage 10 :w00t:

8473898[/snapback]

:!:

 

Så sant så sant!

 

Men, må seie eg er utruleg spent på eit nytt Black. Og uansett kva for plattform det kjem på, så er det lett for meg, har alle :p

8474785[/snapback]

 

Det er bra du har alle 3 :), mye mer valgmuligheter

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...