Gå til innhold

Hvilket spill var det første du spilte?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Første møte med spill på PC var vel på barneskolen med Mons og Marte i regn(e)skogen eller noe. Også spilte vi en del Chips der også.

 

Men det første skikkelige spillet jeg spilte er The Sims. Jeg og en kamerat satt i en alder av 7-8 år og naila damer på hybelen vår.

 

Da jeg tok opp litt Sims spilling igjen husket jeg med en gang Rosebud osv. :p

Lenke til kommentar

c64 - Flimbo's quest

Pc - 286 - dig dug

Pc - 386 - arknoid

pc - 486 - doom

Men første spill jeg kjøpte til pc må ha vært full trottle, command & conqour eller orginale Little big adventure :love:

 

nes - super mario bros / zelda / megaman

sega mastersystem - alex the kid

megadrive - Batman

Snes - Super mario world

Psx - tomb raider

Endret av nasum
Lenke til kommentar

Jeg er nok også litt old school siden det første spillet jeg spilte var Pong. Jeg husker ikke hvilken maskin det var på siden jeg spilte det hos en kamerat.

Når det gjelder på egen datamaskin/spillmaskin, Tror jeg det første spillet var Rambo II eller Bruce Lee på en Commodore 64.

Ellers var Space Quest II, Outrun, Testdrive 3D, Wintergames og Summergames blant de første dataspillene når vi fikk PC hjemme.

Lenke til kommentar

Nå var det problemer med hukomelsen, men husker iallefall Golden Axe på PC var artig og lenge siden :p

Spilte vel også Minesveiper og Kabal, Kings Quest, osvosv.

Spilte jo også NES og Amiga som liten, husker da Kung Foo på NES og Street Fighter på Amigaen :D

Lenke til kommentar

Første spillet jeg spilte var på en eldgammel Sharp ett-eller-annet med kassettspiller som man måtte loade i en evighet hver gang man startet den opp. Dette var av den typen som skulle kobles til tv'en. Spillet var vel "Coconut Island", skulle hoppe på skilpadder fram og tilbake mellom to øyer for å hente kokosnøtter... og iblant så dukket skilpaddene så du gikk i vannet. Uhyre morsomt... men jeg var så liten at jeg ikke skjønte hvordan jeg skulle starte opp maskinen selv, så det ble med de gangene foreldrene mine hjalp meg med å få det i gang.

 

Første spillet på en skikkelig PC, som ble kjøpt lenge etter (hadde Atari 7800 i mellomtiden:P), var bilspillet Screamer 2. Hadde kjøpt inn spillet før jeg fikk maskinen... og gleden var stor da jeg endelig fikk maskinen også. Tror jeg brukte store deler av mitt liv på den tiden til å spille det... var sykt morsomt:D

Lenke til kommentar
Jeg er ganske sikker på at det var Alley Cat, og jeg var solgt fra første stund. Det var imidlertid litt i vanskeligste laget for en liten snørrunge (må vel ha vært 4-5 den gangen), og det var kanskje like greit at jeg ikke hadde daglig tilgang på den PC-en.

8417251[/snapback]

 

Sannsynligvis Alley Cat eller Jumping Jack på en maskin der OS'et lå på to 5.25" floppydisker. Skjermen hadde to farger: grønn og svart. Det var tider det... :D

Lenke til kommentar
Mitt første spill var den gode gammle klassikeren "Winter Games" hvis noen her husker det! Det var et ganske så bra spill for den tiden, det var flere typer konkuranser, det var 2 forskjellige moduser som for eksempel Turnering eller normal modus.

8419593[/snapback]

 

Husker det jeg :love:

Spilte det omtreng konstant på pc'n som fattern kjøpte i 96 :p

Lenke til kommentar

*Lete i skuffa*

 

Terra Nova; det første skytespillet jeg spillte!

 

Ellers var det et sant pizzaspill :ermm:

Du skulle huske bestillinger og "lage" pizzaen

 

 

edit:

Glemte jo day of tentacle!

 

edit 2:

Og frogger eller hva det hette.. Den frosken som skulle komme seg gjennom en eller annen plass ved å hoppe på stokker o.l

Endret av Petersk91
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...