Jump to content

ØysteinT

Medlemmer
 • Content Count

  1009
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)
 1. Gaah, får "Disc is unreadable" flere ganger (360) Måtte spille intro-oppdraget 5 ganger før jeg fikk klart å gjennomføre det. Vet ikke om det er 360en eller disken det er noe galt med.
 2. Platekompaniet har sjekket med EA, og det er fremdeles torsdag som er releasedato for det fysiske spillet i Norden.
 3. Gullammo er med på å ødelegge alt morroa med WoT, spør du meg. Var greit når du faktisk måtte betale gull (dvs ekte kroner) for det og det hovedsakelig ble brukt i Clan Wars, men nå som alle kan kjøpe det for credits så er det slutt på å være gøy.
 4. Forslag: Noe om SSI Strategic Simulations, Inc), en av de store leverandørene av strategispill og rollespill på 80- og 90-tallet.
 5. Assassins Creed III, Xbox 360, Platekompaniet Strømmen Storsenter, kr 499,-
 6. Folk som kjøper premium tanks, gull-ammo og premium accounts.
 7. Flyene ble gravd ned av det britiske flyvåpen (RAF) i 1945, ikke amerikanske flyvåpen.
 8. Håper bare at FH har samme muligheter for sosialisering som FM4, med car club og slikt.
 9. Color me forvirret. Hva er hovedforskjellene mellom Galaxy Tab 10.1 og Galaxy Note 10.1? (Foruten OS-versjonen). Kan jo gå seg vill i skogen av Samsungmodeller.
 10. Spørsmålet kan jo bli om noe av MMOenes storhetstid er over? World of Warcraft har mistet 2 millioner subscribers på under et år, de fleste nye MMOer ser ut til å floppe til dels, og hopper på "Free to play" bølgen (SW:TOR, Star Trek Online, osv).
 11. Market/AH er bugget slik at items som er solgt ikke blir fjernet fra listen. Det betyr at når du leter etter ting så er det en stor sjanse for at tingen er solgt allerede. Hvis du trykker BUY og du ikke får beskjed om at itemet er i posten (det havner automatisk i banken din, dog) så er itemet solgt allerede, og du får prøve neste. Ting som har mindre enn 7 dager igjen på listetiden er meget trolig solgt.
 12. Er ute i flere deler av Europa, f.eks i Sverige. heia Origins. DRM-faanskap fra helvete.
 13. Slutten var bare dårlig laget. Dvs, tenker ikke på handlingsmessing, men utførelsen. Du fikk 20 sekunder og alle sluttene så mer eller mindre helt like ut. Du fikk ikke noen reel forklaring på konsekvensene av din handling foruten en setnings forklaring før du valgte. Ikke noe oppsummering av hva som skjedde med dine følgesvenner og slikt.
 14. Altfor mange 911-varianter og mangler enn haug med klassiske Posche-racerbiler (935, 936, m.m).
×
×
 • Create New...