Gå til innhold

Hvordan tror du lost slutter?


Anbefalte innlegg

Ja, det er litt det.. Lost har vært preget av spørsmål, og noen ville kanskje si at "Vel, det er i rette Lost-ånd å ikke komme med noe konkret svar, men noe så folk har noe å gruble på..", ..og det er det jeg er litt redd, for jeg synes at vi som har fulgt Lost fra dag 1, som har undret og grublet og fortsatt spekulerer fortjener et ordentlig svar.. en "belønning" for alle de episodene og årene vi har fulgt med.. Håper som sagt at de avslutter på en ordentlig fan-vennlig måte! :)

 

hehe.. nei, tror nok ikke på en film.. eller kanskje.. spørs hvordan det slutter.. kanskje hvis det slutter slik jeg håper, så kanskje man lager en liten film eller noe, hvor man følger hovedpersonene "ett år etter" ..

 

Ellers håper jeg på Jack + Kate, jeg da.. :)

 

Jeg har vel godt håp om at vi får svar på de fleste hovedspørsmålene men at en del mindre spørsmål forblir ubesvart. Litt som det ble med X-files med andre ord. Der snekret de sammen en grei oppsummeringsfilm i etterkant nærmest en X-files for dummies. Det er lov til å håpe på det samme for Lost, men manusforfatterne vil få litt av en utfordring med å klemme inn handlingen på max 2,5 time. Carlton og Lindelof har vel også indikert at det er ingen planer om en film så langt og definitivt ingen flere sesonger av lost. Men penga rår i Hollywood og sikkert på Hawaii også så håpet er lysegrønt for filmen i det minste.

 

Forøvrig tilhører jeg den campen som tror at Lost slutter som det begynte med Jack liggende på ryggen i jungelene med pupiller som trekker seg sammen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor skulle Lost slutte slik da? Hva er grunnen til at han ligger der?

 

Det er fordi jeg hengte meg opp i "timeloop" teorien tidligere og har ikke gitt slipp på den enda. Det finnes til og med en egen web side dedikert til teorien: www.timelooptheory.com.

Nå har den teorien tapt litt terreng med utviklingen av handlingen i sesong 5 og 6, noe som vvises ved at siden ikke har blitt oppdatert på over et år.

Likevel så har jeg hengt meg opp i den muligheten at Jack ligger i jungelen etter å ha reist tilbake i tid, på samme måte som han reiste tilbake i tid med Ajira 316 og havnet også midt i jungelen med vidåpne øyne. Min superforenklede versjon av "timeloop" teorien er at serien slutter med at de drar tilbake i tid til 22 oktober 2004 og det siste vi ser er Jack i jungelen kanskje etterfulgt av Christian Shepard som sier et eller annet kryptisk som "He has a new job to do"

Som dere kanskje vet ble det utgitt ekstra scener via mobison i USA. I en av dem ser vi Christian Shepard som sier til hunden vincent at han må finne Jack fordi "he has work to do"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...