Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

The Wire

 

 

Jeg tror ikke det. Jeg tror at det var så enkelt som at han bare så en mulighet for å få Ziggy ut, og da dreit i avtalen med politiet. Jeg ser ikke noen grunn til at han skulle gå dit ellers, siden politiet også kunne gi god avtale angående Ziggy, bare ikke SÅ god som "grekerne" ..

 

 

Lenke til kommentar

Ja så de 4 første episodene tidligere denne måneden, litt treg start, men tok seg veldig opp i den fjerde episoden. Skal se mer når jeg får tid kanskje denne helga.

 

Liker Titus Welliver i rollen som Harry Bosch. Litt mer True Detective eller britiske krimdramer framfor å være noe CSI-tull eller procedural. Liker virkelig hvordan de knyter sammen flere av Harry Bosch-bøkene til sesong 1, at de faktisk har en plan. Har noe minuser her og der, spesielt Annie Wershing-karakteren som gir personlig null mening eller interesse annet enn at Bosch har noen å bone.

 

EDIT: Likte også veldig Jason Gendrick i serien, men han har jeg likt i en del. Alt fra Boomtown, Luck, Dexter og Murder One.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Shit is gettin' weeeeeeird. Will Smith skal være Deadshot og Jared Leto skal spille The Joker i Suicide Squad (2016). Muligens Jesse Eisenberg som Lex Luthor... WTF? lol Må innrømme at Jared Leto som The Joker er en spennende tanke dog.

Arrow/Flash/DC-folka har visst også tenkt å gjøre Palmer / The Atom til spinoff serie på CW. Og både Supergirl og en haug andre DC greier skal bli TV serier...

Lenke til kommentar

For meg en av de sterkeste minuttene i The Wire, til minne om kanskje den beste karakteren i serien:

 

Savner virkelig den serien. En av de beste jeg har sett. Har forresten mr. Simon laget noe annet interessant i ettertid? Har sett både Generation Kill og et par sesonger av Treme, men det var bare sånn passe interessant.

 

Ellers har jeg nylig kommet meg gjennom sesong 1 av Black Sails og Marco Polo, og likte begge. Og ikke minst, Peaky Blinders. For en fantastisk serie! Begynte også nylig på The Blacklist, da den har blitt nevnt her før og har over 8 på imdb....men for en drittserie. Litt som jeg fryktet når jeg så at sesong 1 inneholdt 22 episoder... Føltes som en billig hybridkopi av et eller annet med Hannibal Lecter og 24. Blir den bedre eller er episode 1 av sesong 1 godt nok grunnlag til å skrote serien?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...