Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Defiance (2013– )

http://www.imdb.com/title/tt2189221/

 

Da har jeg sett pilotepisoden til Defiance. Jeg trodde dette skulle bli ren SYFY channel cheese, men serien overrasker ved å være uforskammet nerdete. De siste årene er jo scifi serier på amerikansk TV blitt gjennomhullet av familiedrama og LOST-type plot devices. Her er en god gammeldags science fiction serie. Og selv om jeg må si at jeg synes deler av plottet virker litt tynt (spesifikt tanke på hvordan de ankom jorden hvordan de første krigene foregikk, for ikke å snakke om hvordan planeten forandret seg) så synes jeg dette alikevel gav en god mersmak og var mer enn godkjent. Kommer til å følge serien videre foreløpig. Noe jeg ikke trodde jeg ville kunne si på forhånd.

 

Anbefaler folk IKKE å se trailere og slikt. De er dårlige og gir et dårlig bilde av selve pilotepisoden. Bare hopp inn i det og sørg for å se mer enn den første halvtimen.

 

Ikke spill MMO'en de lagde i tandem med serien heller. Det ødelegger ihvertfall enhver opplevelse av serien.

 

for de som er interessert i en god anmeldelse av spillet:

 

 

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bil-scenene var helt horrible. Veldig dårlig motion tracking til tider som resulterte i at bakgrunnen bevegde seg når den ikke skulle. Ellers var det enkelte scener som hadde veldig gode CGI scener. Så Defiance var ganske bra det. Liker at piloter består av dobbeltepisoder også da man får mer informasjon i starten. Dog var det litt forutsigbart til tider.

Lenke til kommentar

MSN wants to relaunch Heroes, because it hates happiness beste overskrift på den saken, hehe. Hele artikkelen nailer egentlig mine syn på serien. For en tragedie det var (dog hoppet av ganske tidlig). Edit: altså, sesong en var flott.

 

Ser at Ultraviolet er lansert på dvd igjen. Jeg klarte aldri å serien, grunnet grusomme pirat-kopier, men jeg skjønner jo at det er den "beste" vampyrserien laget og høyt ansett av mange. Noen her som har sett den?

Endret av Thommesen
Lenke til kommentar

hmm.. Heroes, den første sesongen, syner jeg er übergenial! Synes den er episk! Men, syntes den gikk brått nedover, jeg mistet i hvert fall interessen etter hvert.. Stoppet i sesong 2, eller 3, tror jeg.. Og dette kommer fra én som "pinte" seg igjennom de siste sesongene av 24 (da jeg mener at alt gikk til h... etter sesong 3) .. :p

Lenke til kommentar
Defiance (2013– ) http://www.imdb.com/title/tt2189221/ Da har jeg sett pilotepisoden til Defiance. Jeg trodde dette skulle bli ren SYFY channel cheese, men serien overrasker ved å være uforskammet nerdete. De siste årene er jo scifi serier på amerikansk TV blitt gjennomhullet av familiedrama og LOST-type plot devices. Her er en god gammeldags science fiction serie. Og selv om jeg må si at jeg synes deler av plottet virker litt tynt (spesifikt tanke på hvordan de ankom jorden hvordan de første krigene foregikk, for ikke å snakke om hvordan planeten forandret seg) så synes jeg dette alikevel gav en god mersmak og var mer enn godkjent. Kommer til å følge serien videre foreløpig. Noe jeg ikke trodde jeg ville kunne si på forhånd. Anbefaler folk IKKE å se trailere og slikt. De er dårlige og gir et dårlig bilde av selve pilotepisoden. Bare hopp inn i det og sørg for å se mer enn den første halvtimen.

 

Meh, er vel oppsummerende for smaken jeg sitter igjen med etter piloten til Defiance. Kommer ut som en blanding av Eureka og Terra Nova, overhodet ikke hva jeg hadde håpet på fra en sci-fi serie (dog, SyFy er jo ikke kjent for den slags lenger). Jeg gir det ett par episoder til, men de skal få dra ett genialt magitriks for at jeg skal like det noe bedre om de fortsetter i den retningen piloten legger opp til.

 

 

Begynte forøvrig på Transporter - The Series her om dagen, helt grei actionserie om man liker filmen fra 2002.

 

Orphan Black vet jeg ikke helt hva jeg syns om enda, men hører gode ting fra de som har kommet lenger enn meg (E01).

 

Rogue ble jeg momentanforelekset i av piloten, Thandie Newton er ikke feil det heller, gleder meg til å se om de klarer å holdet det gående.

 

Usikker på om Utopia ( http://www.imdb.com/title/tt2384811/ ) er nevnt her i tråden, men den anbefales for de som ikke har sett den.

Endret av trollhatt
Lenke til kommentar

Heroes hadde ikke sjanser til å gå noe vei etter sesong 2 når Tim Kring ble maktsyk og ikke hørte en dritt på seerne. Når folk seriøst går bort til han på Comic-Con 2 år på rad å sier ta det med ro med cheerleaderen hører ikke fyren etter. Ikke rart serien går til helvete, selv om det var en serie på NBC hvor generelt alt går til helvete uansett nå. Kring fikk jo fjerna både Jesse Alexander og noen andre fra serien og.

 

Se på The Killing og. Serien ble promotert på en måte hvor det ble lovet at Rosie Larsen-saken ville bli løst iløpet av sesong 1, og serieskaper Veena Sud sa det selv i intervju før premieren til serien. Hva skjedde med serien i sesong 2? Den ble kansellert fordi seerne stakk nærmest av frustrasjon over at ting de nesten ble lovet ikke ble slik. Jeg synes Joel Kinnaman gjorde en god rolle i sesong 2, men manuset var seriøst møkk.

 

Eneste grunnen til at The Killing kommer tilbake er fordi AMC har et lite kaos i sendeskjemaet. Spesielt fordi de vil spare Breaking Bad til august. Og fordi både Netflix spytta inn penger i en sesong 3, sammen med det at produksjonselskapet klarte en frist som ikke ville være umulig med en ny serie for en lansering i sommer. Og fordi de ville bruke Breaking Bad for å få seere til å oppdage Low Winter Sun med Mark Strong som vil ha premiere ved Breaking Bad i sommer.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...