Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tips til hva jeg bør gå i gang med da?

 

Typiske serier som vil nevnes, som jeg har sett: The Walking Dead, Breaking Bad, Game of Thrones, Dexter, Fringe, The Wire (utsettes), Sopranos (utsettes) og Suits. Trenger ikke typiske 30-minuttere, f.eks. Commuinity og lignende. Det har jeg nok av.

 

Oz.

 

Kos deg.

Lenke til kommentar

Da var sesongfinalen av Suits sett. En kjempesesong i mine øyne! Storkost meg under samtlige episoder :)

Dette var en god episode, sett bort i fra slutten. Det var veldig forutsigbart, så kan ikke si jeg ble særlig overrasket.

Det er korrekt at det vil komme 6 episoder til i sesong 2? Samme opplegg som Breaking Bad med andre ord.

Lenke til kommentar

Har startet å se Sons of Anarchy og Parks & Recreation fra listen av "toppserier jeg ikke har sett". Førstnevnte innfrir, sistnevnte er så langt i sesong 1 en kjip affære med potensial for awesomeness. Men har jo fått med meg at den visstnok blir markant bedre, så holder nå ut foreløpig :)

 

SOA var et sjeldent tilfelle av å være akkurat hva jeg trodde det ville være.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Likte piloten til Outlaw Country fra FX. Litt treg pacing, men likte karakterene, skuespillerne o.s.v. Kunne utviklet seg til en fin miks av Justified og Treme, to serier jeg liker godt.

 

John Hawkes som skurk i en tv-serie 13 uker i året ville også vært tøft. Hawkes er en ganske god skuespiller, som man så i hans Oscar-nominerte rolle i Winters Bone (som er en film jeg liker godt).

 

outlaw.png

 

Spennende å se hvordan The Americans blir neste år når den har premiere på FX. Spiondrama satt til den kalde krigen kan bli bra hvis gjort riktig, og den har Graham Yost med som produsent som i tillegg har skapt Justified og Boomtown også har gjort mye bra arbeid med miniserier som Band of Brothers og The Pacific.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Kommentaren til -iL- trodde jeg først var trolling, men søppel blir så feil kommentar synes jeg bare fordi man ikke klarer å se forbi "fordommene". Heller bedre å si at det ikke er en serie for deg enn søppel, fordi søppel er en tings serien virkelig ikke er.

 

En "venn" av meg er homofob, derfor takler han ikke SoA. Bikers, automatic fags.

 

Jeg likte ikke bikere selv før jeg så SoA, og fremdeles liker jeg dem ikke så mye bedre. Men SoA er fiksjon, og en herlig serie i seg selv hvor jeg liker karakterene godt også. Spesielt de kvinnelige, selv om de mannlige er like kule er de sentrale kvinnelige rollene de beste for tiden på serien. Det er en av de seriene hvor du må lære deg å heie på skurkene eller se ting i deres perspektiv enten snille eller onde handlinger.

 

Generelt sett en god serie til å få fram av at noen skurker kan være gode, men at de bare gjør handlinger som ikke er gode for å åpne ting. Det er slik de er blitt, eller tvunget til evt. også født til. Også har man andre karakterer i serien som rett og slett er bad/drtikksekker/psykopater/idioter. Disse kan jeg forstå at folk ikke liker, men i SoA-universet så fungerer de og er mye sjarmen. Spesielt Tig og Happy.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

noted, dog skrev jeg kanskje. (jeg troller aldri, så beklager hvis det ble oppfattet slik)

 

Jeg ser masse serier, og en del av de begynner jeg på, og tar aldri opp igjen.

SoA er en av de, og jeg så ikke hva folk synes er så utrolig bra med den. Jeg syntes virkelig ikke noe om den, og for meg var det søppel, men har ikke slettet den, da folk skryter av den, så muligens man kan se den på ett senere tidspunkt.

 

Ja jeg sliter og se på serier som forguder badboys/kriminelle, har feks ikke sett Sopranos pga av dette. (helligbrødre), men likte veldig godt en serie som The Shield. Jeg formerlig hater såpe og reality/game shows, men det har skjedd jeg har fulgt med på noen av de for det. (mesteren mester feks)

Lenke til kommentar
Vil anbefale å se frem til episode 1 av sesong 2 før en avskriver serien :) (Ellers, hva gjelder hva bikerne står for - seriens premiss er jo at det utfordres, hvor klubbens grunnlegger forsøker å nå ut til sin sønn fra graven).

 

Er det ett generelt råd, eller rettet mot SoA?

 

Jeg har kastet bort nok tid på og se hele sesonger fordi "det blir bedre".

Lenke til kommentar

John Hawkes er ypperlig i alt jeg har sett ham i, men å se 'Outlaw Country' piloten, tror jeg ikke jeg gidder. Enten er den meh, bortkastet tid, eller langt mer sannsynlig, irriterende god.

 

@Dotten, jeg syntes sesong 1 av 'Parks and Rec' grenset til direkte dårlig, så du er ikke alene. De resterende sesongene lever dog opp til hypen. Det er ganske imponerende i seg selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...