Gå til innhold

Den Store Aksjetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå skjønner jeg ingenting. Hvorfor er USA ned i dag med et så stort rentekutt? Pleier ikke amerikanerene å reagere veldig positivt på rentekutt? Trodde sikkert DJ skulle opp minst 1-2% i dag, men så ble det nedgang isdetet. La inn en bestilling på GOGL og STL etter børsslutt, men har kansellert den igjen nå siden USA sluttet i minus.

 

Noen som har en forklaring på nedgangen?

Lenke til kommentar
Blå dager som i dag bør benyttes til å selge seg ut. Denne nedgangen er neppe over med det første.

Har selv følgende kursmål for de neste ukene.

 

STL 90,-

REC 85,-

ORK 35-40,-

GOGL 10-12,-

Jeg tror vi ser bunnen i GOGL på 19,- om jeg skal ta igjen med TA, her er støtten enorm.

 

Noe lengre ned enn dette blir vanskelig forestille seg. Disse kursmålene dere er forresten kun gjetting eller noe basert på jalla TA. Beklager, men ORK i 35-40 har du seriøst røyka sokka dine eller? Du har i alle fall ikke innsikt i tørrlast eller f. eks konsum varer for en penny.

 

Egentlig litt dumt kommentere dette innlegget ditt, men det er pølsevev at GOGL kommer ned til nivåer du nevner. At en aksje som vil utbetale ca. 11,- NOK i utbytte skal komme ned på slike nivåer, da er det bare pansette hus, bil hytte og gevær og laste aksjer til den største gullmedaljen i verdenshistorien. Mye av det samme gjelder ORK som også utbetaler utbytte dog ikke i samme skala som GOGL i direkteavkastning på aksjekurs. Disse analysene dine virker ikke nøye gjennomtenkt, men kun som et tåpelig påfunn uten noen som helst analyse til grunn, kun US resesjon. Bra jobba, imponert over dine analyser.

Du oppgir heller ikke tidsperspektiv, men tenker meg at det er ganske kortsiktig 1-5 uker.

 

Ja jeg blir sur når jeg ser slikt tull i forumet, blir jeg sur og oppgitt. Slike poster som du kommer med her er ren jeopardy, det kan du bedrive på HO.

 

Hadde du kommet med noe saklig som gjør at GOGL f. eks ikke ville utbetalt utbytte ville det vært greit. Problemet med de iditiotiske påstandene er bare det at de ikke finnes hold i at de ikke vil utbetale utbytte. Du trenger ikke være rakettforsker for å se at utbytte blir store, bare sjekk cashflowen i selskapet. Ved hjelp av asset play er den enorm, men noen bryr seg vel kanskje ikke om asset play's og kun inntekt via flåten. 12.12.2008 kommer GOGL med sitt beste resultat i historien, kanksje får vi se en overraskelse om hegden i FFA fortsatt står.

 

Nå velger jeg kommentere GOGL da detter er aksjen jeg kjenner best av de du lister opp, men at det samme gjelder disse andre skal man nok ikke se bortfra.

Endret av Cape
Lenke til kommentar

Spørsmål: Hvordan ser man om en aksje selger godt eller ikke?

 

Hjelper vel lite å sitte på aksjer som har gått opp mye i verdi om ingen vil kjøpe dem vil jeg tro...? Eller?

Det er lov å le av spørsmålet om det er forferdelig dumt, da jeg ikke har det minste peiling på dette :-)

Lenke til kommentar
Hvis ingen vil kjøpe til den prisen, så faller den i verdi. Så enkelt er det.

 

Takk for raskt svar.

 

Er det ikke en måte å sjekke dette på. Tenker da på omtrent samme måte som man sjekker aksjekurser. Det er vel kanskje mulig å se om det er høy omsetning på en aksje eller ikke?

I så fall, hvor finner man ut det...?

Eller er det KUN etserspørsel og tilgang som styrer dette?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...