Jump to content

el-asso

Medlemmer
 • Content Count

  3708
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

About el-asso

 • Birthday 11/17/1957

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg tror vi ser bunnen i GOGL på 19,- om jeg skal ta igjen med TA, her er støtten enorm. Noe lengre ned enn dette blir vanskelig forestille seg. Disse kursmålene dere er forresten kun gjetting eller noe basert på jalla TA. Beklager, men ORK i 35-40 har du seriøst røyka sokka dine eller? Du har i alle fall ikke innsikt i tørrlast eller f. eks konsum varer for en penny. Egentlig litt dumt kommentere dette innlegget ditt, men det er pølsevev at GOGL kommer ned til nivåer du nevner. At en aksje som vil utbetale ca. 11,- NOK i utbytte skal komme ned på slike nivåer, da er det bare pansette hus, bil hytte og gevær og laste aksjer til den største gullmedaljen i verdenshistorien. Mye av det samme gjelder ORK som også utbetaler utbytte dog ikke i samme skala som GOGL i direkteavkastning på aksjekurs. Disse analysene dine virker ikke nøye gjennomtenkt, men kun som et tåpelig påfunn uten noen som helst analyse til grunn, kun US resesjon. Bra jobba, imponert over dine analyser. Du oppgir heller ikke tidsperspektiv, men tenker meg at det er ganske kortsiktig 1-5 uker. Ja jeg blir sur når jeg ser slikt tull i forumet, blir jeg sur og oppgitt. Slike poster som du kommer med her er ren jeopardy, det kan du bedrive på HO. Hadde du kommet med noe saklig som gjør at GOGL f. eks ikke ville utbetalt utbytte ville det vært greit. Problemet med de iditiotiske påstandene er bare det at de ikke finnes hold i at de ikke vil utbetale utbytte. Du trenger ikke være rakettforsker for å se at utbytte blir store, bare sjekk cashflowen i selskapet. Ved hjelp av asset play er den enorm, men noen bryr seg vel kanskje ikke om asset play's og kun inntekt via flåten. 12.12.2008 kommer GOGL med sitt beste resultat i historien, kanksje får vi se en overraskelse om hegden i FFA fortsatt står. Nå velger jeg kommentere GOGL da detter er aksjen jeg kjenner best av de du lister opp, men at det samme gjelder disse andre skal man nok ikke se bortfra. Bommet stygt på timiningen her ja. Viser at en ikke skal undervurdere tregheten i markedet samt investorers naivitet og tro på evig oppgang. Brutti: det er riktig at jeg ikke kan noe om tørrbulk, men jeg kan en del om aksjemarkedet (kjøpte mine første aksjer i '82 (dog uten at jeg har vært aktiv helt siden da) og jeg kan ganske mye om økonomi og finans. Slik ting har utviklet seg ser det heller ikke ut til at det har hjulpet så mye med kjennskap til tørrbulksektoren. Nye momenter har dukket opp, blant annet CDO's og CDF's. Så, for de som tror bunnen er nådd: det verste gjenstår antakelig. Nye kursmål: DNBNOR 16,- i første omgang. (av årsaker jeg ikke kommer inn på her vil jeg ikke bli forbauset om den faller ned mot 3-4 kroner) ORK 10,- REC 40,- GOGL 3,- TEL 30,- Dette tar neppe like lang tid som sist.
 2. Litt kinkig lys her. Lav kveldssol som kommer bakfra? I så fall skulle hun ikke ha sollys i det hele tatt. En feil du gjorde var å justere hele dama. Sjekk hårfargen så skjønner du hva jeg mener I tillegg ser hun veldig utklippet ut nå, spesielt synlig på hennes venstre skulder.
 3. Elsker gamle malerier. Pål Bang Hansen: Nina Owing og Viggo Johansen (original bildet "American Gothic)
 4. Litt egenprodusert (for krinken). Heibergs Kinareise: Barneombudssaken i vinter: Edit: rettet feil Heibergbilde Edit 2 Slenger inn enda et Ramin-Osmundsen bilde (også det lagd for nrk/alltidmoro)
 5. En jeg lagde for alltidmoro. Passer nok bedre her.
 6. Da er det ingen grunn til å la denne tråden leve
 7. Blå dager som i dag bør benyttes til å selge seg ut. Denne nedgangen er neppe over med det første. Har selv følgende kursmål for de neste ukene. STL 90,- REC 85,- ORK 35-40,- GOGL 10-12,-
 8. Cape; Ta dette som et velmenende råd fra en som har både tapt og tjent: For meg ser det ut som du har gjort den grunnleggende feilen og forelsket deg i GOGL som skulle i 50,- før Jul! Nå argumenteres det med utbytte. Men hvorfor sitte i en sterkt fallende aksje i et fallende marked? Du kunne uansett solgt og brukt salgsummen til å kjøpe deg inn senere til lavere kurs og få enda flere aksjer som vil gi deg enda mer i utbytte. I grafen under er det tegnet inn noen støttenivåer som har blitt brutt ett etter ett. Fra området 31-32 og ned til 23 var det ikke en gang antydning til rekyl. I dag kom en liten rekyl fra ca. 22 og opp mot 23. Hvis det fortsetter ned er området 10-11 kr. det neste. Hvor mange år med utbytte må du da ha for å dekke inn tapet? De gule stolpene viser hvilken omsetning det er på ulike kurser. Mest aksjer er omsatt rundt 4-5 kr. Det er der "bermen" har kjøpt og dermed der de fleste anser aksjen som billig (hvis den skulle bryte under området 10-11). Du får ha lykke til uansett hva du gjør, det er ingen fasit i dette gamet og det er uansett egne vurderinger man må stole på. Nå har du fått noen motargumenter mot å sitte i GOGL. Ikke fordi GOGL er et dårlig selskap, men fordi den påvirkes mer enn mange andre av et dårlig børsklima.
 9. Slettet innlegg som bryter med forumets regel om å holde en høflig tone, samt noen quoter og tilhhørende svar til dette innlegget.
 10. Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel slik at du unngår at en moderator stenger tråden. Vennligst forsøk å tenk på dette neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler. Bruk -knappen i første post for å endre emnetittelen. Tråden bryter også med tre-ords-regelen. (Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men ta gjerne og dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)
 11. Utbytte i år var 0,5 dollar som med kurs 5,50 (snill kurs) tilsvarer kr. 2,75. Så skal Kemneren ha 28% og det blir snaut 2 kroner tilbake til deg. Med dagens GOGL kurs på 33,- er netto utbytte etter skatt på 6%. Da er du ikke så veldig langt unna det du får i rente i banken nesten risikofritt. Nå ventes det at utbyttet blir høyere neste år, men hvor går GOGL kursen i mellomtiden?
 12. Fint at også OECD er enig med meg i at toppen er nådd og markedet skal ned Fra TDN Finans:
 13. Hvis jeg ikke regner helt feil koster delene i oppgraderingspakken 2381,- hvis du bestiller de hver for seg, i stedet for 2550,- som pakke.
 14. Jeg snakker om Oslo Børs, 7,8 mrd er ikke stort mer enn fredagens omsetning i Microsoft på Nasdaq
×
×
 • Create New...