Gå til innhold

Utrolig, ingen force feedback på PS3!


Placo

Anbefalte innlegg

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3156211

 

Sony Computer Entertainment America confirmed that there would be no supported force feedback technology with its PlayStation three. They told 1UP the following:

 

All PS3 games are programmed for the SIXAXIS which doesn't have force feedback, therefore the force feedback in the wheels won't be recognized.

 

No word this time on whether there will be a racing wheel that supports "leaning technology" where the SIXAXIS motion-control functionality can be integrated into a wheel. We're joking, but it's through tears.

 

Så det vil si ingen force feedback på ratt til PS3. Takk for meg sier jeg bare. Fuck PS3.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm så det de sier her og no er at vi aldri vil få muligheten til FFB i noen PS3 spill noensinne bare pga. spillene i dag er programmert for sixaxis? Man trenger vel bare å få skrudd sammen eit ratt med støtte, koble det opp mot konsollen og vente på spillene som da selvfølgelig er programmert for å kunne gi force feedback, uten å måtte bry seg om sixaxis kontrollen? :huh:

 

Om sixaxis ikkje har støtte for force feedback..ka har det egentlig med saken å gjøre da?

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Hehe, å ikke kjøpe PS3 fordi den ikke har force feedback er en like rar grunn som de som ikke vil kjøpe Wii fordi den ikke støtter HD grafikk, hva har det med saken å gjøre.

 

La oss nå først se på spillene som kommer, så legge oss opp en mening om det ville vært bedre om kontrollen hadde Force Feedback.

Lenke til kommentar
Hehe, å ikke kjøpe PS3 fordi den ikke har force feedback er en like rar grunn som de som ikke vil kjøpe Wii fordi den ikke støtter HD grafikk, hva har det med saken å gjøre.

 

La oss nå først se på spillene som kommer, så legge oss opp en mening om det ville vært bedre om kontrollen hadde Force Feedback.

7646425[/snapback]

 

Vet du i det hele tatt hva det er snakk om ? Force Feedback på ratt er noe av det viktigste for bilspill entusiaster. RATT, ikke kontrollen. Jeg vet jo selvsagt at det ikke er rumble i kontrolleren.

 

Og hvordan du klarer å prestere å si at det er en rar grunn å ikke kjøpe Wii fordi den ikke har HD grafikk er jo ganske så utrolig. Er det så rart at noen som kanskje har betalt 10-20 tusen kroner for en HDTV vil utnytte den ?

 

Jada, 'spilleglede'...'Zelda'... 'grafikk betyr ingenting'...bla bla.

Endret av Placo
Lenke til kommentar

tidus, dette er ganske stort for de som er bilentusiast. De vil leve seg litt inn i kjøringen, og å kjøre på f.eks. motorstorm uten noe som helst ff blir...snodig. Folk sier du ikke vil merke om du tar av rumble heller, prøvde det selv og etter 5 minutt måtte jeg inn og skru det på igjen. Ble bare ekkelt...

Lenke til kommentar

Helt utrolig at det går ann!! SONY må ikke betale noe som helst for at f.eks logitech sine ratt skal ha force feedback, og det er opp til utvikleren om de vil legge inn støtte for tredjeparts kontrollere som ratt m.m. Regner med at dette ryktet blir avkreftet om få dager. Helt utrolig va folk tror på bare fordi det står i media.

Lenke til kommentar

Må seie meg enig med Mgs her.

Det er jo ingenting som står i veien for at for eksempel MadKatz skal lage eit ratt med Force Feedback.

 

Men, om SONY derimot må betala ei slags 'lisens' til patentholdaren av FF for at PS3 skal ha støtte for dette, er det straks noko anna. Noko som eg ikkje ser på som urealistisk heller.

Lenke til kommentar
This makes sense to me, I haven't looked at the packet datagram that the ps3 sends to its controllers, though.

 

I could see potentially force feedback support for a wheel if some 3rd party vendor made both the unique controller and the game (ala guitar hero). Since the software would have to be written to support unique hardware. I don't know what kind of data you can send up the wired controller ports, but you can //probably// at least write unique wireless bluetooth drivers for your ps3 game.

 

Leste dette på et annet forum. Hørtes forsåvidt troverdig ut, men jeg har ingen anelse om hvor "restriktive" Immersion er på dette.

Lenke til kommentar

Ser nå at hele artikkelen er bygget på en misforståelse. De blander force feedback med rumble. Så siden sixaxis ikke støtter rumble så vil ikke ratt og kontrollere med rumble riste. Støtte for force feedback er en sak mellom spill utvikler og produsenten av kontrolleren/rattet, og produsenten av kontrolleren må betale lisens for å få bruke teknologien.

Lenke til kommentar

Vet ikke om noen husker dette, men xbox hadde heller ikke FF så det var ingen spill på xbox som støttet dette, så det er vel ikke helt usansynlig at det er noe sant i dette. Hvis ikke PS3 støtter FF så kjøper ikke jeg konsollen ihvertfall, en av mine grunner til å kjøpe den forsvinner da, blir ikke det samme å kjøre GT5, WRC og lignende med ratt uten FF. De som sier at FF ikke har noen betydning i bilspill aner ikke hva de prater om. :dontgetit:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...