Gå til innhold

Flere poster = Mer respekt?


Gjest Slettet-XHLacM

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Bare et tankeeksperiment: Hva hadde skjedd hvis postcounten forsvant?

7622110[/snapback]

 

Da hadde vel alle som hadde postet bra mye blitt sur fordi da får de ikke den respekten de "fortjener". Nei, jeg tror ikke det hadde skjedd så mye her på forumet, fordi postcounten er mer eller mindre bare en påminnelse om hvor "vis" personen er, selv om dette ikke er logisk i det hele tatt. Jeg har sett folk med 6000 poster bare snakke dritt, men enkelte som startet opp har mange seriøse tråder, dette er da helt forskjellig så det burde ikke ha noe å si. Det er navnet som er viktig. Jeg har lest en del tråder der jeg ser de samme personene og de reagerer bra likt i alle trådene, ganske artig å se på :p

Endret av Bruktbilen
Lenke til kommentar

Diss respekterer jeg:

 

- Folk med mangeposter

- Så alderen (unge med mange poster er minus respet)

- Måten de skriver på (Er jeg hekta på en tråd der en med få poster skriver godt vil jeg sannsynligvis respektere han/hun mer)

- + respekt for avatar (ikke spør engang.. første inntrykket sikkert)

 

Konklusjon: Skriver du bra/morsomt/fornuftig får du min respekt, men det betyr ikke at jeg ikke respekterer de andre.

 

Synes forøvrig mange av personene med mange poster snakker mye internt. Kaller hverandre ved førstenavnet og ikke brukernavnet. :p

Lenke til kommentar

Sånn helt ærlig, så går det meste på hvorvidt jeg har sett eller hørt noe om brukeren før, etter det kommer registreringsdato, så kommer avataren(jeg tar faktisk folk med sære avatarer mindre alvorlig om det er første gangen jeg ser dem) og så kommer post count. :p Signatur spiller også en rolle av og til.

 

Men for det meste prøver jeg å la alle få si hva de vil og respektere enhver som vil si noe saklig, for det er det diskusjon.no er til.

Lenke til kommentar

Må innrømme at folk med vedlig få innlegg (under 100-150) regner jeg som relativt nye på forumet og de ilegges ikke like mye vekt som de med en del fartstid på forumet... Utover det så ser jeg ikke så mye på antall poster. Har aldri brydd meg noe særlig med postcount i grunn. Ser på avatar og brukernavn om jeg kjenner de igjen. Man legger nemlig merke til hvem som skriver interresante og gode innlegg...

Lenke til kommentar

Hvordan en person skriver, hvor lenge han har vært her og postcount er det jeg vurderer seriøsiteten til en person på. Har jeg sett han tidligere, har jeg jo inntrykket derifra.

 

edit: Skal innrømme at når jeg ser en med lav postcount (200 +/-) så tenker jeg, faen for en amatør. I de fleste tilfeller stemmer det, men det er litt kjipt de gangene det ikke stemmer =)

Endret av Zappza
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...