Darkbill Skrevet 12. november 2014 Skrevet 12. november 2014 Nordby kjøpesenter i Sverige, justintime!
weebl Skrevet 14. november 2014 Skrevet 14. november 2014 Istanbul döner chef i Olav trygvassons gate i Trondheim er god-tier
Mr.Duklain Skrevet 15. november 2014 Skrevet 15. november 2014 Tror jeg bor i Norges minste tettsted med kebab sjappe rundt 2000 innbygere her men er både kebab sjappe og kinararsturant
Mekker`n Skrevet 16. november 2014 Skrevet 16. november 2014 Supergrill i Asker. Nesbru kebab på Nesbru. Døner kebab på den sjappa i Sunndalsøra(der hvor expressbussen stopper midt på natt) Full pott! Det er da basert på hvor jeg "ofte" spiser babb og er fornøyd hver gang. På supergrill kom han en gang å hentet babben min å sa at den ikke var bra nok. Han hadde helt rett! Falke/brun øyet følger med! Kjøp en "just eat" kebab pakke, pommer frites og typisk babb grønnsaker. Lage skikkelig babb tallerken hjemme. Det lukter staner, smaker staner og det er helt innafor. Anbefales!
Gjest medlem-169651 Skrevet 20. november 2014 Skrevet 20. november 2014 Tok en tur til Drammen et par uker siden og spiste på Galaxy Kebab der. Ligger ved torget. Det var nok den beste jeg har smakt. Jeg savner en skikkelig god Kebab i Oslo sentrum. Og med sentrum mener jeg gangavstand fra Oslo S.
srt Skrevet 20. november 2014 Skrevet 20. november 2014 Spiste på ei lita sjappe rett ved Carl Johan som heter Niga kebab, var for meg årets store kebabopplevelse. Spicy og god:)
Myst Skrevet 20. november 2014 Skrevet 20. november 2014 (endret) Er det svin-MUK eller storfe/lam-MUK? Edit: Ser at Niga har veldig delte anmeldelser, virker som et elsk eller hat sted. Tror jeg holder meg til Grytelokket. Endret 20. november 2014 av Myst
Horrorbyte Skrevet 19. desember 2014 Skrevet 19. desember 2014 (endret) Er det svin-MUK eller storfe/lam-MUK? Edit: Ser at Niga har veldig delte anmeldelser, virker som et elsk eller hat sted. Tror jeg holder meg til Grytelokket. MUK av storfe og lam/sau er vel ulovlig i Norge. Endret 19. desember 2014 av Horrorbyte
Gjest Slettet+981234789 Skrevet 19. desember 2014 Skrevet 19. desember 2014 ekstrem samlebåndskebabb. prøvde en ny her om dagen, ovenfor sosialen, biffkjøtt og hjemmelaget brød, veldig god.
Myst Skrevet 19. desember 2014 Skrevet 19. desember 2014 (endret) Er det svin-MUK eller storfe/lam-MUK? Edit: Ser at Niga har veldig delte anmeldelser, virker som et elsk eller hat sted. Tror jeg holder meg til Grytelokket. MUK av storfe og lam/sau er vel ulovlig i Norge. Jaha, så du antyder alle sjapper som annonserer med halal er løgnere, og serveres oss svinekjøtt? Jeg tror de importerer alle typer kjøtt, spørs selvsagt hvordan de er laget. Jeg har sett med egne øyne uåpnede kjøttpakker der det stod spesifikt storfe og lam. Endret 19. desember 2014 av Myst
Gjest Bruker-182691 Skrevet 23. desember 2014 Skrevet 23. desember 2014 Bislett kebab er vel kongen? Bislett er den værdte synes jeg..
Darkbill Skrevet 8. mars 2015 Skrevet 8. mars 2015 I fylletenkinga kom jeg på at alt med ost er bedre. Er jo en grunn til at cheeseburger er dyrere! Neste dag kjøper jeg meg og stor kebab og ber om å få revet ost mellom alt, Norvegia. Smakte supert, fikk et litt rart blikk først da men. De har forøvrig "mix kebab" her som er både kylling og kebabkjøtt
Gjest Slettet-CkrM7QVpfE Skrevet 8. mars 2015 Skrevet 8. mars 2015 (endret) Er det svin-MUK eller storfe/lam-MUK? Edit: Ser at Niga har veldig delte anmeldelser, virker som et elsk eller hat sted. Tror jeg holder meg til Grytelokket. MUK av storfe og lam/sau er vel ulovlig i Norge. Jeg har sett med egne øyne uåpnede kjøttpakker der det stod spesifikt storfe og lam. Da er det ikke snakk om MUK. Beste kebab i Norge? Lille Istanbul i Kristiansand selvfølgelig. http://www.lilleistanbul.no/ Endret 8. mars 2015 av Kron
daruu Skrevet 8. mars 2015 Skrevet 8. mars 2015 Pizza la Italia på Stange har den beste kebaben jeg har smakt ihvertfall. Digre porsjoner og meget hyggelig betjening også
knipsolini Skrevet 8. mars 2015 Skrevet 8. mars 2015 Ble temmelig fysen på kebab nå. Ironisk takk for at dere lagde liv igjen i tråden.
Gjest Bruker-182691 Skrevet 8. mars 2015 Skrevet 8. mars 2015 Papa Rosa ved Høyenhall stasjon har faktisk tidenes kebab
Shruggie Skrevet 8. mars 2015 Skrevet 8. mars 2015 De siste årene har nesten alle kebaber blitt helt like. Det er trist, alle kjøper kjøtt og saus fra Gilde og Idun, og det er ingen lokale spesialiteter igjen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå