Jump to content

mr.wolf

Medlemmer
 • Content Count

  622
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

344 :)

About mr.wolf

 • Birthday 08/15/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6040 profile views
 1. Ja, prøvde å bilde-google den og fikk ikke opp noen andre bilder av den. Da har jeg i allefall en sjelden klokke da.
 2. Hvordan ser man om denne TAG Heuer klokken er falsk?
 3. Ja det er jo samme spørsmål. 50/50 for hva som helst. Men vil sannsynligheten synke etterhvert som man får samme resultat flere ganger?
 4. Det var bare et eksempel. Si at det er 50/50 sjanse for hva som helst. Vil sannsynligheten bli mindre og mindre for samme resultat for hver gang du får det? For eksempel så er det den som er ferdig med forrige kunde i frisørsalongen som tar neste.
 5. Lurer på en ting når det gjelder sannsynlighetsberegning. Hvis du for eksempel går til en frisørsalong der det alltid jobber to frisører og begge jobber hele tiden og du kommer alltid på et tilfeldig tidspunkt, så vil jo sannsynligheten være 50/50 for hvilken frisør du kommer til. Men hvis du har vært hos frisørsalongen 5 ganger og alltid tilfeldigvis har kommet til samme frisør, vil sannsynligheten fortsatt være 50/50 for hvilken av frisørene du kommer til den 6. Gangen? Eller vil sannsynligheten bli mindre og mindre for at du kommer til samme frisør for hver gang? Sannsynligheten for å komme til samme frisør 20 ganger må jo være mindre enn å komme til samme frisør 2 ganger?
 6. Ja, der sier du noe. Den vil kanskje få en kraftig svai.
 7. Ja, er jo bare å prøve seg frem når de kommer. Var bare det at jeg tenkte først på dette etter at jeg hadde bestilt, så ville bare høre. Kan jo også bli ustabilitet som nesten ikke merkes men som plutselig har noe å si i en viss situasjon.
 8. Dette er en sparkesykkel som jeg bruker til offroad/trial på privat lukket område. Den kan komme opp i høy hastighet. Det som vises i videon blir vel noe annet? For ventilen som jeg skal sette hettene på sitter i felgen. Men fortsatt usikker på om tyngdeforskjellen på høyre og venstre side av felgen kan gjøre at sykkelen blir i ubalanse.
 9. Hei. Har kjøpt noen store stilige metallhetter til dekkventil på elektrisk sparkesykkel. Noen her som har erfaring med det eller som er veldig god i fysikk som kan fortelle meg om det har betydning på kjøreegenskapene? Kan for eksempel sykkelen dra mot en side? Eller har det ikke noe å si når hjulet sitter fast?
 10. Det som irriterer meg nå er at jeg skal spørre her på forumet om hvor jeg kan finne en film men finner ingen kategori som passer til spørsmålet her😡
 11. Er det ikke akkurat dette som ikke bare kan vare og vare?
 12. Noen som er god i Matte? Kan det stemme at hvis jeg blander ut 1,5 dl sprit med en alkoholprosent på 37,5 i 1 liter ferdig drikke så vil alkoholprosenten i den ferdige drikken bli rett over 5,6?
 13. Da satser jeg på det og at ikke noe kan endre seg i drikken på grunn av sprit og andre stoffer blir stående sammen over tid. Vet jo at for eksempel rusbrus har lang holdbarhet men det blir jo tappet og forseglet på riktig måte. Takk for svar.
×
×
 • Create New...