Jump to content

mr.wolf

Medlemmer
 • Content Count

  501
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

315 :)

About mr.wolf

 • Birthday 08/15/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Takker for svarene. Ikke mye positivt så holder meg unna.
 2. Nei hvis det er noe pyramidespill lignende greier så tror jeg at jeg står over.
 3. Hei. Bare lurer på om noen har erfaring med denne siden? Se vedlagt bilde. Er det pålitelig eller bare tull?
 4. Takk for svar. Om jeg skulle bestille noe derfra så håper jeg det kommer frem i hvertfall.
 5. Hei! Bare lurer på hvordan wish fungerer og om det er pålitelig? Noen av prisene der er jo for gode til å være sanne og da sier man jo ofte at det er akkurat det.
 6. Hei! Jeg lurer på hva en fransk film heter. Enten originaltittelen, engelsk tittel, eller norsk tittel. Er noen år siden jeg så den. Handler om en familie som bor avsidesliggende til og der holder de barna isolert. Barna vet ingenting om omverdenen og jeg mener at foreldrene forteller dem en usann versjon av virkeligheten. For eksempel kaster de av og til små lekefly på gresset i den isolerte hagen for at barna deres ikke skal forstå at det er store fly med mennesker i som av og til flyr over dem. Husker også at de lar den eldste sønnen og den elste datteren ha sex med hverandre av og til. Ganske syk film egentlig men den gjorde inntrykk. Noen som vet hvilken film det kan være?
 7. mr.wolf

  Hva heter filmen?

  Der lå den øverst faktisk. Takk! Da legger jeg ut spørsmålet der så kan denne tråden slettes.
 8. mr.wolf

  Hva heter filmen?

  "Hva heter filmen?" Finner ingen tråd her med denne tittelen. Altså en tråd der man kan skrive det man husker av en film som man ikke husker tittelen på og se om noen andre på forumet vet hvilken film man mener. Jeg lurer på hva en fransk film heter. Enten originaltittelen, engelsk tittel, eller norsk tittel. Er noen år siden jeg så den. Handler om en familie som bor avsidesliggende til og der holder de barna isolert. Barna vet ingenting om omverdenen og jeg mener at foreldrene forteller dem en usann versjon av virkeligheten. For eksempel kaster de av og til små lekefly på gresset i den isolerte hagen for at barna deres ikke skal forstå at det er store fly med mennesker i som av og til flyr over dem. Husker også at de lar den eldste sønnen og den elste datteren ha sex med hverandre av og til. Ganske syk film egentlig men den gjorde inntrykk. Noen som vet hvilken film det kan være? Hvis det ikke finnes en "Hva heter filmen?" tråd på forumet fra før så kan jo denne tråden brukes.
 9. Fant ut av det. Når man bretter ned håndakene så ser man en liten skrue. Den skal skrus utover til man får styret så stramt som man vil ha det.
 10. Ja synes det er veldig ubehagelig. Vurderer å selge min også. Synes rett og slett den er litt skummel å kjøre med. Vanvittig kraftig. Skal prøve å få sendt en videosnutt til kundeservice og skal poste her hvis jeg finner ut av det.
×
×
 • Create New...