Jump to content

mr.wolf

Medlemmer
 • Content Count

  523
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

321 :)

About mr.wolf

 • Birthday 08/15/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5457 profile views
 1. Ja, 1 × 60 ÷ 11 (60/11) blir det enkleste ja.
 2. Takk, var vel egentlig det jeg begynte så vidt å tenke mens jeg skrev innlegget. Er dette den letteste måten å regne om minutter pr kilometer til kilometer i timen? Tar 11 minutter pr kilometer som eksempel: 1 ÷ 11 = 0,0909090909 0,0909090909 × 60 = 5,454545454 km/t
 3. Hei! Har et regnestykke som egentlig burde være veldig enkelt men som jeg fikk litt problemer med nå. Vet ikke om jeg er sliten eller hva som er galt. En jeg kjenner sa at han bruker 12 minutter pr km han går. Vet ikke riktig måte å regne ut hvor mange km/t han går i på men kom på to måter som gir forskjellige svar. En ubetydelig forskjell men skjønner ikke hvorfor det blir sånn. Enkel hoderegning tilsier at han går i ca 5 km/t. Tar utgangspunkt i dette og regner først på denne måten:12 minutter som han bruker pr km ganger 5 = 60 minutter. Altså 5 km på 60 minutter (5 km/t). Så prøver jeg på en annen måte. Prøver å finne ut hvor langt man går i minuttet hvis man går i 5 km/t. 5000 meter delt på 60 minutter = 83,3333333333 meter pr minutt. Så ganger jeg det med 12 igjen og kommer frem til at man ikke lenger går nøyaktig 1km på 12 minutter men 999,9999999996 meter. Hva kommer denne ubetydelige differansen av? Burde det vært flere siffer etter komma da jeg delte 5000 meter på 60 minutter?
 4. Man kan jo bruke elektriske sparkesykler med 10 000 watt så lenge de er sperret til 20 km/t. Er reglene annerledes når det gjelder el-sykler? https://stayclassy.no/products/classywalk-performance-n7-elektrisk-sparkesykkel-lovlig
 5. Regner med at konsekvensen er den samme som ved bruk av ulovlig el-sykkel. Bot og inndragning av kjøretøyet. Denne saken er ny: https://www.tv2.no/a/11645986/
 6. Hvis man skal regne ut diverse, enten det gjelder jobb eller annet. Er det fastsatt et tall man skal bruke da hvis man skal regne ut uker i en måned. Det kan jo ikke være 4 siden det er litt over 4 uker i de fleste månedene. Også er det litt forskjell fra måned til måned også. Lurer på om man bruker fast tall? 4,x ?
 7. Hvor farlig er egentlig Covid19? Skjønner selvfølgelig at det er en stor trussel mot samfunnet men rent helsemessig? Bare lurer på om noen sitter på noe bedre statistikk enn jeg kan tenke meg til selv. Tenker at de fleste som har dødd i norge siden mars har blitt testet for korona. At 258 personer av alle de tusen som dør på et halvt år har hatt korona er vel ikke så rart når såpass mange har blitt smittet? Er jo sannsynligvis mange fler som har hatt korona enn det som har blitt registret. Da tenker jeg at folk dør med korona og ikke av. Men mulig at jeg tar feil. Ser man på de landene som er hardest rammet så må vel dødsstatistikken ha gått opp? Så lurer jeg litt på om det virkelig lønner seg å stenge ned samfunnet lokalt? Kan ikke det sørge for høyere sannsynlighet for smitte utenfor det stengte området? Hvis for eksempel alt uteliv i Moss er stengt, vil ikke flere reise til andre byer for å dra på byen da?
 8. Jeg mener at en psykopat er en som mangler skamfølelse, samvittighet og empati. En narsissist som er kald og som kun gjør handlinger for egen vinning. Uansett om det er økonomiske motiv eller for å oppfylle groteske fantasier. Tror disse listene over psykopatiske trekk er med på å bidra til at folk bruker psykopati i hytt og vær. Tror det nesten ikke finnes personer som ikke kjenner seg litt igjen i flere av trekkene. Så har man personer som egentlig er det motsatte av psykopat, de som blir utnyttet av psykopaten. Det kan være personer med dårlig selvfølelse, skamfølelse, unnvikende personlighetsforstyrrelse, angst, sosial angst, OCD, alkoholisme osv. Mange av disse kan faktisk kjenne seg igjen i store deler av listene. Har man dårlig selvtillit, selvfølelse eller selvbilde kan man i et forhold bli sjalu og kontrollerende. Har man angst med tillegsdiagnoser som OCD og alkoholisme kan man også bli kontrollerende og virke egoistisk. Viktig å skille mellom mennesker som er som de er ut i fra hva som er årsaken. Behandler man en som er helt i kjelleren som en psykopat så kan det gå riktig så ille.
 9. Så ikke svaret ditt før nå men endte faktisk opp på Cafe Sara den gangen😁 Ikke verst der
 10. Ser dessverre ut som E-wheels har like missfornøyde kunder som Stayclassy. Vet at folk har lettere for å klage enn å rose, men da jeg har brukt https://no.trustpilot.com/ i etterkant av et kjøp (veldig dumt å gjøre i ettertid) så har omtalene pleid å stemme med min erfaring.
 11. Ordner seg nok. I denne situasjonen oljefondet trengs.
×
×
 • Create New...