Gå til innhold

Den store øl-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke drukket mye Sam Adams egentlig, men plasserer de et sted mellom Bud Light og skikkelig amerikansk øl. Redningen på steder med elendig utvalg, mens ikke noe skikkelig alternativ på stedermed godt utvalg.

 

Dette vet de nok også selv. Ikke uten grunn av at de i markedsføringen av produktene sine fokuserer veldig på hvor små de er. De har vel en markedsandel på ca 1% i USA og vil gjerne omtales som "craft brewery" og ikke sammenlignes med de store.

Lenke til kommentar

Prøvde ut Trappistes Rocherfort 8 i går, og eg kan ikkje seie noko anna enn at det er eit heilt fantastisk øl! absolutt min nye favoritt:)

 

Ellers fekk eg prøvd ut hveteølet(Paulaner Hefe-Weissbier) som eg vart anbefalt et par sider tilbake i denne tråden, men det vart i søtaste laget for min del, likevel trur eg at det kan fungere bra i litt varmere vær ut mot sommeren :)

Lenke til kommentar

Hygglig at Dark force skulle 'eksplodere' utover alt så snart jeg åpnet den da ... håper ikke den mistet for mye kullsyre. :(

 

Er det vanlig at ettergjæret øl oppfører seg sånn? Har skjedd flere ganger, og jeg behandler jo dem pent..

 

Jeg vet ikke helt hva du mener med at den eksploderte, men ja - levende øl er litt mer uforutsigbare. Ganske enkelt fordi at kullsyren er laget på flaska, ikke tilsatt. Det lønner seg derfor å ha et glass klart, slik at man slipper å få det utover. Dette er noe du venner deg til. :)

Lenke til kommentar

Nøgne Ø Imperial Brown Ale: Nam!

 

Rett og slett en meget godt øl! Mørkt, men ikke fullt så søtt som en porter, ganske fyldig og fin. Lang og god ettersmak.

 

Tror jeg serverte den litt for varmt, men men, følte jeg fikk fram essensen i ølet allikevel. Imperial IPA blir nok en annen kveld men jeg skriver nok noen ord om den når den "går ned". :p

 

Ellers noen som har smakt Red Seal Ale, Matilda Ale og Rogue Shakespeare Stout? Ser sistnevnte var "best i test" (av Januar-slippet 2010) hos apertif.

Lenke til kommentar

Heisann, tok en Budweiser (Budvar) og en jacobsen Extra til middagen no, og vel, budweiseren var rimelig kjedelig, og hadde faktisk ein usmak for mitt vedkommande. Jacobsen extra var betre, men fortsatt litt kjedelig. Det er vel slikt som skjer når ein først har prøvd andre alternativ som belgisk klosterøl og IPA-er fra brewdog :p

Lenke til kommentar

Hvordan ligger vi ann med førsteposten? :)

 

Og er det noen som har forslag til navn til tråden? Tenkt litt på 'Bryggeriet - diskusjon om øl og annet godt brygg'.

 

Uansett;konge om noen har noen kloke ord til en førstepost. Hadde også vært morsomt å få opp en tråd utelukkende til tester/anmeldelser av øl. Tanker om det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...