Gå til innhold

Chelsea FC - The Shed End


Shjatå

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja jeg mener Torres bør starte pga. han er en av våre beste spillere om dagen. Hadde ikke du reagert om Newcastle hadde benka Cisse? Skjønner ikke hvorfor du skal starte en diskusjon om dette 10 minutter før kampen starter. Men jeg mener ikke hver kamp at Torres spiller bra selv, men i det siste mener jeg at han har vært god, men fått veldig mye dritt mot seg pga manglende mål og enkelte slipper unna uten å høre det.

 

Når du snakker til at jeg skylder på andre spillere mener du sikkert at jeg ofte er irritert på egoisten Sturridge? Ja. Jeg blir det når han skyter fra 90 gradersvinkel. Itillegg er det vel ikke bare meg som har sagt at Chelsea bruker Torres feil.

Endret av Emils.
Lenke til kommentar

Ja jeg mener Torres bør starte pga. han er en av våre beste spillere om dagen. Hadde ikke du reagert om Newcastle hadde benka Cisse? Skjønner ikke hvorfor du skal starte en diskusjon om dette 10 minutter før kampen starter. Men jeg mener ikke hver kamp at Torres spiller bra selv, men i det siste mener jeg at han har vært god, men fått veldig mye dritt mot seg pga innsats og enkelte slipper unna uten å høre det.

 

Jeg stilte bare et spørsmål, siden jeg seriøst lurte på det. Og ja, jeg hadde reagert om Cisse ble benket, men du kan vel virkelig ikke sammenligne ham og Torres?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nei i grunn ikke. Cisse er et godt kjøp ettersom han presterer bedre enn hva alle forventet og Torres det motsatte. Allikevel kostet mannen sykt mye og gjør det bedre og bedre i drakta. Jeg blir små amper når han skal benkes når han er i en up.

 

Er det lov å nevne noe som helst om streams? Jeg vet ikke hvor du kan få det i såfall ;)

Endret av Emils.
Lenke til kommentar

Liten krise her.. Vet ikke hvor jeg skal se kampen.. Hvis jeg oppretter et abonnement på ViaPlay, har jeg 14 dagers angrerett?

 

http://viaplay.no/viaplay/legal se punkt 15, nei du har ikke angrerett hvis du bestiller på nett.

 

Men hva med å google litt, er ikke spesielt vanskelig å finne andre måter å se denne kampen på.

Måtte løpe ut en tur for å kjøpe inn noe snacks! :)

 

Men er det noen bra måter å se kampen på da? Orker ikke drittstreamer til en så viktig kamp som dette.

Lenke til kommentar

Vil du ikke ha dritt stream burde du unngå å betale 200 kr for den ihvertfall. Verre møkk enn Viaplay får du ikke.

Er den så ille?

 

Noen som kan sende meg en PM med en reliable stream da? Er så dritt når det er rævva kvalitet og hakker i en så viktig kamp!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...