Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fint noen gir blanke i realismejaget :wee:

 

Beaks: So where did you get "earth-crust displacement" from?

 

Emmerich: It was just some obscure theory from the 1950s from a guy named Professor Charles Hapgood. The forward was written by Albert Einstein. It's a theory which is totally disputed today, but for our movie it worked perfectly. The whole earth crust shifts... (laughs) and that naturally has to come with so many earthquakes and volcano eruptions and then tidal waves! It's just a vehicle. I think scientists will understand that it's just a movie. We actually had a geologist help us a little bit, but at one point he just threw up his hands and said, "Write it like you think it would be!" (Laughs) It's a movie! It's not a documentary! But on the other hand, it has to feel real to the audience.

Lenke til kommentar
Irriterende lang tid pakka fra amazon.co.uk skulle ta? Sendt 17.juli og den er fortsatt ikke her. Er dette vanlig (fra amazon.co.uk)?

 

Er ikke det, 3-5 dager pleier det å være. Men de siste bestillingene min har faktisk tatt litt lengre tid, har vært 10 pluss noen ganger nå.

 

så tenkte jeg å avslutte med 300 igjen!

 

Ikke dumt, så den i går og når jeg var ferdig, så så jeg den enda en gang med kommentatorsporet og den delen som viser filmen i blu/greenscreen PiP :D

Endret av Manx
Lenke til kommentar
Irriterende lang tid pakka fra amazon.co.uk skulle ta? Sendt 17.juli og den er fortsatt ikke her. Er dette vanlig (fra amazon.co.uk)?

Bestilte noen filmer forleden uke fra Amazon.co.uk, og filmene har ikke ankommet. Fra tidligere erfaring har filmene kommet etter tre til fire dager. Tegn til ferieavvikling hos Amazon.co.uk (eller Posten/Toll)? :)

Endret av Onyx
Lenke til kommentar

Du kan få det forklart, men jeg tror ikke du vil like den bedre av den grunn. Hvis jeg ser en film og føler at den er overvurdert eller at jeg ikke ser det helt spesielle i det så pleier jeg bare å akseptere det og se den igjen om et halvt år med lavere forventninger. Du kan eventuelt lese noen anmeldelser her på forumet og se om noe av det de sier gir deg et nytt perspektiv på filmen, men jeg tror neppe den kan gå fra helt ok til et mesterverk av at jeg eller noen andre her inne forklarer det for deg. Personlig synes jeg hele filmen er fantastisk og oppslukende, og ikke en type film man kan bryte ned til elementer som underholder. Er du fan av andre Kubrick-filmer?

Lenke til kommentar
Får se litt flere Kubric filmer fremover da :) Men nå er Shawshank Redemption som sengekos siden dama er på NorwayCup :p

Fin film det :love:

 

Håper ikke damen din får svineinfluensa da :p

Hehe, det går nok bra :) Makan til overvurderte greier skal man lete lenge etter. Går rykter om at nabon min hadde det, han var syk i ei uke som om han hadde vanlig influensa. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...