Gå til innhold

HW-Lan 06: Tyveri under HW-Lan06


Zanark

Anbefalte innlegg

Hei

 

Kom på Hw-lan Lørdag, Gledet meg til og tilbringe min siste fri-dag der.

 

Satt og gamet wow,cs,bf. Som alle andre.. og bare kosa meg!.. Så ble klokka rundt 3-4.. jeg gikk og la meg!

 

Når jeg sto opp neste morning så hadde none Stjålet Qpad Low sense musematta mi til 350kr, Greit. det er bare en Musematte, men alikevel vil si til de som stjeler/gjorde dette. Det er skikkelig råttent gjort og gjøre sånt, tenk om dere hadde blitt frastjålet noe selv, Det gjør noe med folk, kanskje de ikke møter opp på neste lan,Fordi de ble frastjålet noe de eide.

 

 

Håper Folk forstår, hvor dumt det er og stjele, Selv om det er fristeende, styr unna!

 

Mvh Zanark

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kompisen min ble frastålet IME 3.0 musa si. Sikkert dritt..

 

Men da lurer jeg på hvor vanskelig er det egentlig å putte tastatur, matte, mus og headset(+penger og andre verdisaker) i en sekk eller en pose? Legg det der hvor du sover. Da kan det ikke bli stjålet om du ikke sover skikkelig tungt?

Lenke til kommentar

Da vet dere hva man gjør neste gang. Ha med en liten bag til å legge småting i, og ta den med seg når man legger seg.

 

Folk stjeler de rareste ting bare de ligger der. Jeg ble f.eks. frastjålet en tom ryggsekk på jobb. En anna gang "mista" jeg en 20-kroning fra hylla mi på jobb. Hvem gidder å stjele en ussel 20-kroning, tenkte jeg.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Veldig kjedelig at ting ble frastjålet, men det er ikke vanskelig å forhindre at slikt skjer i fremtiden. Det meste som blir stjålet ligger fremme og er veldig enkelt å snappe med seg. Hvordan bankkort og mobil blir stjålet forstår jeg ikke, de lå vel ikke på bordet?

 

Ikke la tyveriene skremme dere vekk fra en god opplevelse, la det heller ligge i bakhodet slik at man i fremtiden er mer forsiktig.

Lenke til kommentar

Jeg regner med dette ble anmeldt?

 

Crew på HW-LAN tok faktisk anmeldelsene meget seriøst.

 

Men det gir såklart ingen garanti på at noe kommer til rette igjen.

 

En jeg satt ved siden av hadde tatt med seg en slags trekiste med beslag og hengelås på. Det er et tips. Jeg skal på TG til påskeferien og kommer til å skaffe meg en tilsvarende boks/kiste.

Lenke til kommentar

uffameg, dakar dere som blir frastjålet saker, men mye ligger vel i at det er deres egen idioti og korttenkthet som kan for det. Bankkort og mobil!? slikt pleier man å ha på innerlommen og ikke på bordet. Løse pc saker må legges bort når ikke du eller noen kompiser er til stede, en hver person som har vært på lan før vet det. Er ikke vannskelig å legge det i en pose/bagg og legge det nederst i soveposen. Hvordan blir man frastjålet en maddrass da? Det skal iallefall være umulig, tok han den mens du sov? ^^ , uansett så vet man at slike ting MÅ tas med selv om du da blir nødt til å fylle luft hvermorgen/ettermiddag... Slike ting blir "stjålet" eller "lånt" av uvedkommende som er trette og trenger en plass og sove, så tenker de ikke lenger pga at de har vært oppe i en evighet, og de har kun en ting i hodet, en god ettermiddags søvn... "OOoo en maddrass! jeg låner denna litt...". Nei slutt med sautret, stort sett kan de fleste for det selv, crew kan heller ikke gå å passe på sakene, tvert du rører tastaturet ditt, skal det være en crew mann der og, er dette ditt?! kan du bevise det?! Nei, folk må ta mer ansvar selv for sakene sine. Å aliere seg med noen kompisser slik at det alltid er noen våken ved sakene sine er en stor fordel..

Lenke til kommentar

jeg tar med noen låser, og låser fast alle kablene bak på pc`n, og tar med alt som er løst med i soveposen, evt låst inn i baggen...

 

hvis man reiser i gruppe er det lurt at dere har "vakter", så det alltid er en som er ved maskinene, dette har jeg og gruppa gjort i mange år, ingenting har blitt borte...

Lenke til kommentar

Virker som mange er blanke på dette området med å dra på lan med gjengen og alltid passe på at noen alltid er våkne. Men kan se for meg problemet om du er på lan alene, da er det viktig å gjemme/ ta med seg ting man ikke vil miste. Kanskje sove på stolen over tastaturet....så slipper du å miste det :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...